I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamítnuto] Dastan / JB1

Příspěvekod lukick » 14 úno 2019, 20:30

1. Popis situace - bol som prehodeny od CT k T tak som hral za T jedno CT bolo asi o 10imn. nato prehodene k T s tym ze hned napisal preco som u T ked mam MIC a islo spät k CT .. napisal som Dastanovi ze je tam zasa po prehodeni ci ho poriesi (ignoroval ako ignoruje stale ked je na servery a takisto ignoroval hraca menom patopique ked mu pisal ze dostal FK) neprehodil ho tak som siel aj ja k CT ked henteho neriesi tak co isiel som k CT a hned do par sec. som dostal ban na hodinu a typek co bol po upozorneni zas u CT tak ho len zasa prehodil k T a typek sa hned nato znova napojil k CT .. tak chcem vysvetlenie preco ja hned na druhe upozornenie dostanem BAN a typek co robi to iste dostava len prehodenie k T (co som videl tak bolo to T 3x prehodene)?
2. Důkazy - neviem aky dokaz sem mam dat..mam nejake screeny ale to je o nicom tak maximalne len demo z hltv po konci mapy alebo vypis z Logu
!_kempa_! lukick *KOHI*
lukick
Mistr
Mistr

[Zamítnuto] Dastan / JB1

od Rumcajz » 14 úno 2019, 20:30

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Dastan / JB1

Příspěvekod DastaNRodriguez » 14 úno 2019, 20:38 VIP

Čus

Ubsolutně se neumíš chovat, přijdu na server, hraju asi 3 minuty a ty začneš skákat simonovi do řeči a začneš nadávát jinemu hráči. Zato jsi dostal přehoz a ban na 10 minut. Odpojil ses, po 10 minutach se připojil a šel k CT. Dostal jsi ban.

A ohledně toho druhého hráče, grabnul jsem ho stím, že zkontroluju mikrofon. Hráč promluvil, ale já už jsem měl nachystany prst a tak z reflexu jsem to omylem zmačkl a přehodil ho. Hráč se ptal, že proč že má mikrofon a šel zpátky k CT. Vzhledem k tomu že mikrofon měl a choval se slušně a jenom kvulí mojím prstum byl přehozen. Tak jsem ho tam nechal a dál to neřešil.
DastaNRodriguez
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod lukick » 14 úno 2019, 20:40

kamo simonovi som do reci skocil z toho dovodu ze hento decko mi nadavalo tak sa ozvem aj ja
a nevymyslaj si ze si mal prst pripraveny na prehodenie hraca aj ked prehovoril lebo potom na dalsie kolo si ho prehodil zas a on sa dal znova k CT tak co si tu vymyslas? ci aj v tedy si mal pripraveny palec len tak nahodne na teho isteho hraca? 3x si prehodil teho isteho hraca k T tak nepis blbosti ze v prvej situacii si len nechtiac stlacil prehodenie .. ci aj dalsie 2 situacie boli nechtiac?
+ ta ignoracia ked od teba hraci chcu pomoct ani nehovorim..
!_kempa_! lukick *KOHI*
lukick
Mistr
Mistr

Příspěvekod DastaNRodriguez » 14 úno 2019, 20:47 VIP

Ignorace hráče ?
Pato dalši kolo si požadej o mik a vyřeš si to. Když tak to vyřeším já..
DastaNRodriguez
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 14 úno 2019, 20:48

lukick píše:kamo simonovi som do reci skocil z toho dovodu ze hento decko mi nadavalo tak sa ozvem aj ja

To, že někdo porušuje pravidla neopravňuje tebe dělat totéž. Jako bývalý admin to moc dobře víš. Už si měl s úmyslným kažení hry zkušenosti, včetně perma banu. Asi děláš vše proto, aby jsme to opakovali.
Zákaz k CT prozatím jen krátce prodloužen.

Stížnost zamítnuta
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Zamítnuto] Dastan / JB1

Příspěvekod lukick » 14 úno 2019, 20:54

to ja tu uz vazne na web nemozem napisat ziadnu staznost ci unban ziadnost alebo poradit ohladom vip lebo automaticky sa mi nejaky ban nahodi alebo predlzi? to uz je jaky pristup GS prosim ta?
nepodavam teraz UB staznost lebo viem ze ban mi patri pravom (nie ten predlzeny ktory si mi dal) alebo podal som staznost z toho dovodu ked na GS plati pravidlo 3x upozornenie a dost = ban
tak som podal staznost z toho dovodu ze admin mi na druhe upozornenie dal ban (ok berem) ale typek v ten cas co robil to iste co ja bol len stale prehodeni a este tu dastan pise ze omylom ho prehodil ok to by som pochopil ale ze ho potom este 2x omylom prehodil? to uz asi nie a preto som napisal sem staznost lenze GS uz ide asi tak dole vodou ze ked si hrac poda na web staznost alebo co uz (OD TOHO TU TEN WEB JE) tak mu je bud ban pridany alebo predlzeny .. dobra logika pokracujte tak dalej a tak do roka si nekupis uz ani jedlo lebo hraci budu ubudat a ked hrac ubuda nesu vip.. nesu vip nenu peniaze..nesu peniaze neni co do huby..
zbytocne podavat nieco na web lebo pristup z vasej strany je povysenecky..
nezabudni este za moj nazor a moje vyjadrenie mi predlzit ban alebo rovno permu dat..
do PM som ti pisal co a jak este asi pred tyzdnom ale takto sa to neda ked su tu nejaky admini podobny Dastanovi + pristup vyssich na webe
pekny vecer prajem mozte to locknut lebo u vas na webe je zbytocne si staznovat alebo co
aj ked ma hrac pravdu tak je tu priemer 100 staznosti k 1 ze bude akceptovana pravda hracovi..

PS: necudujte sa ze kazdym dnom je tu menej a menej hracov a viac dipkarov.. vy ich k tomu dohanate
dovi dopo
!_kempa_! lukick *KOHI*
lukick
Mistr
Mistr

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 14 úno 2019, 21:11

Adminy nabádáme aby když to půjde, hráče raději trestali mimo banlist. Pokud však jde o někoho kdo má opakovaně bany za kažení hry, perma mute ban za urážky i permanentní ban do hry, tak jako ty, nebude se s ním zacházet jak s miminem.
Napíšeš že víš že si to neměl dělat, že je to proti pravidlům ale když ti někdo nadává tak tě to nezajímá. Nevím jak velký frajer si myslíš že si, ale úmyslné porušování pravidel tady neakceptujeme z jakéhokoliv důvodu.

Adminovo vyjádření mi stačí a za svůj přístup mu bude před sídlem Gamesites na Papeete vystavěna bronzová socha v životní velikosti. Samozřejmě financovaná z vašich VIP ;)
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Maxipes » 15 úno 2019, 10:29

Kohi, ja bych to nevidel tak cerne. Problem spatruji spis v tom, ze se nas snazis upozornit na adminovo pochybeni, ale ze by ses uz namahal s dodanim dukazu, to ne. Pokud si myslis, ze si tu admin vymysli a mas chut to dale resit, dodej mi do PM vycasovane HLTV, rad se na to podivam.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Maxipes » 18 úno 2019, 15:20

Hrac dodal vycasovane HLTV, nicmene i tak je stiznost neopravnena. Jedine, co bych Dastanovi vytkl, je ten kick hraci azurkakiller, o kterem ale admin pise, ze byl omylem.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy