I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené] Zlý admin Kačenka

Příspěvekod sabinka98 » 19 úno 2019, 19:25

Jak má vypadat stížnost?

- Zlá adminka

Obsah topicu bude rozdělen do bodů:

1. Popis situace - takže tento admin nemá v záujme riešiť kemp a spawnkill
2. Důkazy - http://leteckaposta.cz/233574159

Mám toho už dosť nie len ja ale aj ostaní hráči ! Neviem kto robí chybu či vy alebo ja . Doslala som BAN len kvôli tomu , takto opíšem to : Bola som u CT a Kačena u T prehodila som sa kvôli tomu aby si ona skúsila zahráť ako CT hráč ( nedalo sa kvôli kempu a spawnkillu veď viete Italy mapa ) . Čo k tomu dodať. Požiadala som opäť admina Kačenku aby sa pozrela na kemp / spawnkill .. ODIGNOROVALA TO ! . Pretože ona u T si mohla zahrať ale hráči u CT nie nato ešte bol OVER podotýkam . .. Ako som ju tak požiala nevyjadrila sa k tomu ako vidíte Kotevbote bol v specte s sledoval hru a tiež komentoval . Je to hrozne smutné ak požiadáte admina či s ním vychádzate alebo nie o pomoc a on jednoducho nereguje na vašu požiadávaku. Má byť toto vo vedení ? Ak áno ! Tak si poprosím aj ja práva a budem si snimi zaobchádzať ako JA chem ! .. Pretože ja som si ten BAN na 30 minút nezaslúžila . Vypla som a znovu zapla hru to sa nemôže počítať že som sa prehodila ! Pretože neprehodila som sa ale vypla som tú podrbanú hru ! To je ako keby som len prišla na server ale neviem čo ona slieta že som sa prehodila že sa to počíta ako prehodenie . Ak áno ukážete mi kde je to písané! .. To že ona killuje spawn je spoko ? dnes som ju nato upozornilalen sa k tomu vyjadrila " njn:D :D D:D " HNUS od admina ! K tomu všetko. Pekný večer.
sabinka98
Amatér
Amatér

[Vyriešené] Zlý admin Kačenka

od Rumcajz » 19 úno 2019, 19:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zlý admin Kačenka

Příspěvekod sabinka98 » 19 úno 2019, 19:34

Ešte podotýkam že raz som sa prehodila k T začo som dostala KICK . Ale na druhý krát som vypla a zala hru dala som sa T začo som dostala ban . Neprávom samozrejeme. To bola na mojej vôli kde sa pripojím .
sabinka98
Amatér
Amatér

Příspěvekod UnderKACENKA » 19 úno 2019, 20:30 VIP

Tak kde začneme. Jak si sama napsala že ses přehodila s tím že doufáš že mně to hodí k T to je jasné přiznání že si porušila
pravidlo(zákaz přehazování) zato jsi dostala kick. To že se odpojíš a hned připojíš jen proto aby si se dostala vědomě do silnějšího týmu je opět porušení pravila přehazování se. Zato si dostala ban.
Co se tyká tvého"upozorňování" na kemp co k tomu dodat? Mám reagovat na tvoje:2019-02-19 18:51:33 ~ [GD] ~ Fekisovce _Sabinka :) budeš něco dělat s týmem kempu ze strany T? nebo:2019-02-19 18:51:53 ~ [GD] ~ Fekisovce _Sabinka :) Kačena nebudeš něco robit s tím kemepom?
Promiň ale jasně jsem ti už jednou psala že pokud to nenapíšeš normálně kdo a kde kempi že nato nebudu reagovat toto není
požádání jak píšeš. Neříkám aby si mně prosila,ale stačí napsat kdo kempi a kdo nedoprovází vlajkonoše.To co píšeš ty to píše
každý druhý a to bych ve spectu byla neustále.Další věc podotýkáš že byl ower? Nebyl pořád se to drželo 5/5 vip/evip. Já se
vždy snažím udržovat vip/evip stejně.Co se týká hráče kotevbote který byl ve spectu nemám co dodat. Nikdo si nestěžoval jen
ty a on,ale jen proto že vám to nešlo,protože předešlou mapu si měla 150/50 na Eldu a nenapsala si ani tuk.
Další věc nikdy podotýkám nikdy jsem nedělala spawnkill a to ani dneska a proto jsem se jen zasmála jako teď :D
Noo a to že tě ignoruju když mně "požádáš "a já ti nato nic nenapíšu je moje věc nemusím ti nic
psát. Shrnuto ban jasný a víc k tomu nemám co dodat.
Kačka
Adminka all servery krom JB/TTT 30.3 2016
Nikdy nezadržuj prdíky putují na horu přes páteř do tvýho mozku a odtamtud se berou posraný nápady.
UnderKACENKA
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod UnderKACENKA » 19 úno 2019, 20:49 VIP

Vyšší prominou za spam.Jen chci ještě dodat že jsem nebyla jediná adminka na serveru bylo nás tam více. A myslím si že právě
dnes byla hra plynulá a bez větších problémů.Jinak by někdo z nás určitě zakročil.Tady je přesně vidět že jsi šla záměrně po mně,mohla sis vybrat někoho jiného když jsem tak špatná adminka a jak je moje jednání SMUTNY. Sama víš že mapa Italia je pro ct velkou nevýhodou,ale i tak se všem 18 hráčům hrálo dobře jen teda tobě a kotevbote ne. Bohužel na někoho ten černej Petr padnout
musí,ale to neznamená že se budeš přehazovat jak se ti zachce. Příště můžu být u CT já.
Nikdy nezadržuj prdíky putují na horu přes páteř do tvýho mozku a odtamtud se berou posraný nápady.
UnderKACENKA
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod sabinka98 » 19 úno 2019, 20:50

Tak to brzdí moja zlatá nikde nie je písané aby som ťa PROSILA o pomoc ja som písala nič nerobíš s tým kempom / spawnikillom . Ty si len ako admin ( tým myslím BIND ) napísala aby prestali kempiť na trhovisku čo vôber nezaberá je im to ho...no platné . Tak ? Ja som sa prehodila len kvôli tomu aby si si tam zahrála a skúsila u CT hrať ako CT hráč čo sa vôbec nedalo hrať lebo kempili . To že ja som mala na Elde skore 150/50 je moja vec dodržovala som pravidlá / brala som vlajky a nikto ma nepožiadal aby som šla pomôcť ja som sa teba pýtala či niečo budeš robiť s tým kempom alebo spawnkillom . A teraz nechápem prečo riešiš Elodo mapu . Nikto ma o pomoc nežiadal ja som sa ťa pýtala či budeš niečo robiť s kempom alebo spawnillom a ty nič. A tým to rieši situáciu. Tak prosím ťa neser si do huby , keby si ma pýtala o pomoc šla by som . Koľko krát som sa prehodzovala len aby teamy boli vyrovnané a to mi dokáže každý denen hráč na CTF ! Včera som si dokona vypla eVIP pretože som bola jediná VIP hráč a tým som chcela urovať hru. tak bud taká zlatá a nepíš o mojom skore. Teraz tu roeším teba s tu tvoju " pomoc od admina " .. a to že ja si ponadávam a dám cenzäru pi.. a mi dáš KICK ? Používa sa to v jedom kuse a nijaký hráč zato KICK nedostal ale ja áno. Tak sa preber moja zlatá lebo tým svojím arogantným správaním sereš každého jedného hráča.
sabinka98
Amatér
Amatér

Příspěvekod sabinka98 » 19 úno 2019, 20:57

Kačena ma nechci nasrať teraz mi vymenuj aký admin bol ešte na Italy mape a nebola som jediná z hráčom Kotevbote bťažovali sa viacerí nie len ja ! Mohla si ísť do spectu aspoň na minútku sa pozrieť na ten kemp či spawnill ale nie nepozrela si sa. Ale akonáhle TEBE sa nedarili na Elde a zabíjali váš team tak hned si šla na do spectu a upozoorňovala hráčov ale na Italy nie. Prečo ? Lebo som bola ja proti tebe ? Tebe robilo len dobre ako ty tomu hovoríš " fňukám" ? Sa preber do boha si dospelá žena tak asi pomôžem a nie tu urážam! Rozum nikde prisam Bohu ! .. Ja som si tu hru vypla a zapla v tom BAN . Bolo to na môjej vôli kde sa pripojím zas zbytočný BAN . Poprosím ťa ukáž mi kde je písané : Hráč ktorý sa pripojí a zapojí znova do hry je brané ako prehadzaovanie začo môže dostať BAN. Ukáž mi to .
sabinka98
Amatér
Amatér

Příspěvekod UnderKACENKA » 19 úno 2019, 21:43 VIP

Tak nevím asi píšu cínsky nebo ty neumíš číst. Já právě napsala že mně nemusíš PROSIT.
Jen chci abys to napsala normálně jako každý jiný hráč. U jiných hráčů to funguje proč u tebe né? ;)
To že jsem zmínila eldo má přeci svůj důvod ne? Tam ti to šlo tak proč bys psala ;) a ano šla jsem do spectu a néééééééééééé proto že by mi to nešlo ,ale proto že se tam jeden hráč zbytečně zdržoval na střeše a pak se vrátila zpět k CT. A nikdy jsem
nenapsala že bys hrála proti pravidlům to se obhajovat nemusíš. Netuším proč bych se tě měla ptát jestli mi půjdeš pomoct.
Věř že si do huby neseru píšu to tady tak jak to je. To ty tady píšeš zase pátýpřesdeváty a vůbec se v tom nevyznám.
Co se týče cenzury ta mně nezajímá i za to je trest. Tady je opět vidět že nemáš o trestáni ani páru,jak můžeš napsat že se
to používá v jednom kuse a nikdo zato kick nedostal jenom ty :cry: Každý je za toto trestaný,ale to ty ani nevíš a jen melduješ
že nic nedělám. A zase tvá neznalost práce a pohyb adminu na serveru. Byla tam Denka a Elfi,ale ty sis nevšimla vid? ;)
To že ses odpojila a opět připojila na server vědomě s tím že se dáš k T je prostě PREHAZOVANInevím co na tom nechápeš. A jak píšeš "rozum nikde přísahám bohu" tak raději přísahej bohu že se budeš na serveru chovat normálně a tady na webu taky. :)
Zdrž se už spamu a počkej na vyjádření vyšších.
Kačenka
Ps. Je mi jedno jestli hraješ se mnou nebo proti mně je to jen hra ;)
UnderKACENKA
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod sabinka98 » 19 úno 2019, 22:12

" Jak si sama napsala že ses přehodila s tím že doufáš že mně to hodí k T to je jasné přiznání že si porušila
pravidlo(zákaz přehazování) zato jsi dostala kick. " .. K CT a nie k T . A že ja neviem čítať. .Ja alebo TY zle čítam ? Ja som sa sama priznala že som sa prehodila začo som dostala KICK . Vypla som a znovu zapala hru a pripojila sa k T ( čo je na môjej vôli kde a do akého teamu pôjdem ) zato som dostala BAN. To ked sa 2x pripojím na server a dám sa do iného teamu mám o5 dostať BAN ? Ja som sa neprehodila ja som sa PRIPOJILA K HRE a to je rozdiel moja drahá . A je jedno kam pôjdem či k T alebo k CT. Ako som písala ukáže mi kde je písané že sa nemôžem znova pripojiť na server lebo dostanem BAN. Ja sa tu obhajujem pretože ja neporušujem pravidlá len ty to tak vidíš . Aj to ako som písala pi.. sa neberie ako nadávka lebo ajSEM-TAM to používajú ponietorý admini ale aj hráči ale asi som jedniná ktorá za túto cenzúru dostala KICK. - Ukáž mi kde som zlé niečonapísala ? Na tebe nejdem pekne a ani nepôjdem lebo ak idem pekne na teba ma vysmeješ ( ako posledný krát ) idem zle na teba ignoruješ ma ( ani zle som na §u nešla ) . Pretože máš na mňa zlosť čo chápem ale si admin a to je iná vec , máš plniť svoje povinnosti admina. A to že je Effi admin odmiaľ som sakra mala vedieť ? Dadeen.Ka* je admin na hovno nikdy nič na CTF dervery nespravila :D Len upozornila hráčov na pár nadávom citujem ( slušne , kline se) to situáciu stále nemení . . No a ak dôvod ma Eldo mapa ? Tak trošku ma to zaujíma ja som bordel na tejto mape nespravila tak nerozumiem prečo to sem vyťahuješ. Áno šlo mi to na Elde ale nijak nerieším kemp / spawnkill pokiaľ nie som admin ja svojím ( nekmpi / nespawnkilluj / doprevádzaj vlajkonisička ) nič nezmôžem ! Ale ty si admin máš nejaké to právo nie predsa ?! Je to len trápna výhovorka ma tu zosmiešniť , pritom si tu TY na hanbu ked si nevie admin dať radi z hráčmi. A to že sa tam zdržoval jeden hráč nie je problém Dadeen.Ka* tam bola v jednom vkuse a nerobila som cirkus kvôli tomu. Zabila ma tak čo , nerieším . .. A prečo by si sa pýtala či potrebuješ pomôcť ? Práve pre túto chvíľu ako tu píše o moje skore 150/50 ? Ty si to sem vytiahla nie ja . Čo je dosť od veci vyťahovať inú mapu o ktorej ja sem nepíšem a nesťažujem . .. Áno asi nemám o trestaní páru ale ty by si si tiež zaslúžila potrestať čo sa týka spawnu . Síce prejdeš s invisom na spawn ale aj tak killuješ spawn ( nie na spawne) a ty vie ako to bolo na istej mape ako si sa vyjadrila "njn:D:D D:D :D " . ? na zamyslenie adminka. Tebe to nebude stále tolerovať máš práva ale VYUŽÍVAŠ ICH ! a ZNEUŽÍVAŠ ! .. Ja nespawnujem sa sa obhajujem to len ty tu píšeš 2 na 5. Ja píšem k veci .
sabinka98
Amatér
Amatér

Příspěvekod eXtr3mer » 19 úno 2019, 22:52

Akonáhle som v poslednom príspevku došiel k časti, kde urážaš ostatných adminov, tak končím s čítaním.. Bohužiaľ. Očividne máš nejaký problém s každým adminom a nikdy nie si s ničím spokojná. S takýmto správaním veľmi nepochodíš. Tu ani na serveri :)

Obe o niečom píšete a pravda je niekde v strede. Nebudem riešiť nejaké vaše osobne problémy, ani veci, ktoré sa tejto sťažnosti netýkajú. Aby som to zhrnul... Nie je pravda, že sa na situáciu na serveri sťažovali len dvaja hráči, ako píše adminka. V skutočnosti sa sťažovali viacerí, či už na kemp alebo over. Adminka bude poučená na rozdiel medzi prehadzovaním a reconnectom, pričom jedno je zakázané a druhé nie :)

Chybu ste urobili obe...
Hráčka nabudúce zvolí príjemnejšiu a slušnejšiu formu žiadosti na admina, aby urobil poriadok.
Adminka naopak nebude čakať na doslovnú prosbu od hráča, hlavne keď ide len o pár minútovú kontrolu hráčov :)

Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Re: [Vyriešené] Zlý admin Kačenka

Příspěvekod VHrosek » 19 úno 2019, 23:11

Snad neni pozdě teda na moji reakci. Chvilku mi trvalo, než jsem si to celé přečetl a snažil se to celé pochopit. Měl jsem menší "přestřelku" přímo ve hře s Katkou, kde mi teda bylo nakonec řečeno, že se mám vyjádřit spíš na fóru a na serveru hrát!

Budu se teda bavit konkrétně o mapě cs_italy a jejímu konci, kde jsem teda přišel a viděl co jsem viděl. Napsat, že nejde o over, když je to na vlajky ke konci kola 22:1 mi přijde trochu zcestné. Vím, co je to za mapu, proto ji nerad hraju.
Zastal jsem se na serveru Sabiny, zastanu se ji i tady. V minulých dnech jsem s ní několikrát hrál a ona byla jediná ze všech vipek na serveru, co šla proti overu. To jsem viděl pouze u pár lidí, což Kačena samozřejmě neni.

Ale to jsem odběhl. Jde mi o to, že když člověk na této (a vlastně i na následující ) mapě píše a dostává killy i na spawnu, zřejmě bude něco špatně. Předpokládám, že spawnkill a over probíhal celou dobu, nemluvě o kempu. Stačilo na pár minut zajít do spectu a podívat se na to, řekl bych že nic těžkého.
O jejím chování se snad ani bavit nemusíme, to vidíme všichni. Je mi jasný, že každý nemusí mít zrovna vždycky své dny, ale na druhou stranu i v práci se musíme na zákazníky usmívat (já osobně teda ne), proto si myslím, že trošku vstřícnější chování ze strany adminů a adminek by nebylo od věci. Rafnul jsem se s nimi už několikrát a zrovna tohle je věc, co mě fakt nebaví.
A když někdo nebo já napíšu pravdu, tak KICK? Hehe...
ETL <3
VHrosek
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Stížnosti na Adminy