• Stránka 1 z 1
ahoj :P
je to tezky vysvetlit, ale pokusim se to popsat co nejlip
Proste kdyz hraju csko(1.6 i GO) tak se mi cas za casu stane, ze treba jdu rovne, pak treba chci jit do leva, ale ono to neposloucha a jde to porad rovne a doleva to zatoci treba az po par sekundach a jde to do leva kdyz uz treba davno klavesu "A" nedrzim.
ping a fps jsou v poradku
tohle se mi deje asi posledni 2 mesice a predtim se mi tohle nestalo ani jednou
diky za vsechny rady
Proste kdyz hraju csko(1.6 i GO) tak se mi cas za casu stane, ze treba jdu rovne, pak treba chci jit do leva, ale ono to neposloucha a jde to porad rovne a doleva to zatoci treba az po par sekundach a jde to do leva kdyz uz treba davno klavesu "A" nedrzim.
ping a fps jsou v poradku
tohle se mi deje asi posledni 2 mesice a predtim se mi tohle nestalo ani jednou
diky za vsechny rady

-
deathisorgasm - Pokročilý
Re: ahoj :P
V prvním řadě, zkoušel jsi i jinou klávesnici? Popřípadně strčit do jiného usb portu?
Máš vyplou vertikální synchronizaci?
Máš vyplou vertikální synchronizaci?
Ex cs 1.6 JB's & Furien admin
Ex Cheathunter
Ex Cheathunter
-
Classsic - CS 1.6 Support
jinou klavesnici bohuzel vyzkouset nemuzu protoze jinou nemam 
vyzkousel jsem jiny USB port a vertikalni synchronizaci mam vyplou, nepomohlo ani jedno

vyzkousel jsem jiny USB port a vertikalni synchronizaci mam vyplou, nepomohlo ani jedno

-
Co je to za klavesnici? A co vsechno mivas zapojeno v usb portech (ne treba zrovna ted, proste tak celkove co tam zapojujes) ?

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
herní klávesnice BIOHAZARD GK2000
v USB portech mam zapojený sluchátka, myš a klávesnici
v USB portech mam zapojený sluchátka, myš a klávesnici
-
Bez ve windows do Centra usnadneni pristupu a vsecko tam povypinej. V desitkach ho najdes tu - https://imgur.com/a/vlXKGOS. Pro starsi verze to centrum najdes v ovladacich panelech, jakmile tam budes, dole klikni na Usnadnit pouzivani klavesnice.
Jeste 2 dotazy - jsou jine hry ok? zkousel jsi ji zapojit do jineho typu usb (2.0, 3.0 atd)?
Jeste 2 dotazy - jsou jine hry ok? zkousel jsi ji zapojit do jineho typu usb (2.0, 3.0 atd)?

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
všechno jsem povypínal
bohužel nejsem žádnej gamer, takže víc her než CSka nehraju
a zkoušel jsem to dát do všeho
bohužel nejsem žádnej gamer, takže víc her než CSka nehraju

-
a asi bych nehledal chybu v klávesnici, děje se mi to i u myši, když chci střílet, tak to chvilku nestříli a začne mi to střílet až po té kdy jsem to tlačitko pustil
-
Dál nějaky nápady už nejsou? :/
-
Nemám pre teba riešenie iba zlú správu. Pozeral som si typ tvojej klávesnice (BIOHAZARD GK2000) a nikde neviem nájsť ani zmienku o tom, že by táto klávesnica a jej membrány podporovali funkciu "anti-ghosting". Ak je to naozaj pravda, je možné že tvoja klávesnica jednoducho nedokáže naraz stlačiť viac kláves. Ak dokáže a deje sa to len na WASD ako píšeš, tak je ešte možné že máš niečo s tými membránami, keďže ako si spomínal si gamer a tie používaš najčastejšie.
Ohľadom Anti-Ghostingu, skús tento link: https://drakeirving.github.io/MultiKeyDisplay/
Začni stláčať postupne klávesy a povedz koľko kláves naraz ti stránka ukazuje. Najprv to skús s rôznymi klávesami mimo WASD a potom len s WASD.
Ohľadom Anti-Ghostingu, skús tento link: https://drakeirving.github.io/MultiKeyDisplay/
Začni stláčať postupne klávesy a povedz koľko kláves naraz ti stránka ukazuje. Najprv to skús s rôznymi klávesami mimo WASD a potom len s WASD.
-
strafemachine - Zkušený
myš daj starú dobrú optiku na kábli a klávesnicu nechaj na USB .. nestíha ti čitať USB cko ... pri hre cs jednoznačne nestíha prenášať dáta preto ti to seká ozvlásť ak hráš napr.zm serveri .. niekedy sa tažko skompatibiluje USB port s výkonom procesora a čitačiek a jednoducho nestíhajú prenos ...
vyskúšaj uvidíš
vyskúšaj uvidíš
-
SiDal - Amatér
• Stránka 1 z 1