• Stránka 1 z 1
CFG bez CFG!
Ahoj, mám problém... vôbec nemám cfg a pritom sekám na 5 metrov? čím to môže byť? :/ a bojím sa že po update bude cfg zakázané a ja dostanem bezdôvodny ban
Ďakujem všekým ktorý mi pomôžu

Ďakujem všekým ktorý mi pomôžu

-
LordMakaluzo - Zkušený
CFG bez CFG!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CFG bez CFG!
Cfg má každý. Někdo má vlastnoručně upravený, někdo ne. Jestli ty jsis ho nijak neupravoval tak máš tzv. defaultní config. Víš vůbec co je to config? Config je nastavení hry zapsáno v textovém dokumentu. Jsou tam bindy na střelbu, čup apod. Jestli si stále myslíš, že máš config s kterým dokážeš sekat na 5metrů (což je nemsmysl), tak jdi do složky cstrike, config.cfg vymaž a zapni csko. Načte se ti defaultní config, jen si změníš nick popřípadě nastavení myši, klávesnice a další drobnosti.

„Nič neni také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať.“
-
Retia - Kazatelův učeň
Retia viem čo je cfg... ja som to myslel tak že mám defaultní a nie upravovaný... a dávam sek na 5 metrov
písali mi to lidé prej: "Vypni to cfg na 5 metru twl!" a takéto a raz som s niekym volal a podrezal som ho a ževraj z 6 metrov o.O...

-
LordMakaluzo - Zkušený
To píše každý noob co nerozezná opravdovou distance že jsi ho dal na 5m - na knife serverech je to běžné 

Někteří lidé nedokáží unést pravdu... Bohužel.
-
EnTy - Drbna
StuaRtokurka píše:By jste se divili na co já mám údajně všechno configy:D
Ale šak ty si samý Norecoil atd

Někteří lidé nedokáží unést pravdu... Bohužel.
-
EnTy - Drbna
• Stránka 1 z 1