Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté].:CallOfDuty:.-Kulisek654/ JailBreak

Příspěvekod kulisek654 » 22 úno 2019, 18:00

Zdravíčko, zase bych chtěl požádat o práva na jailbreak servery a nastolit tam trochu větší pořádek.
Měl jsem žádat 20.2. ale nešel mi internet, doufám že to nevadí..

Nick ve hře: .:CallOfDuty:.-Kulisek654

Nick na forum: kulisek654

Profil -> Klik

Věk: 14

Steam nick: mareklips

ID: STEAM_0:1:208941806

HLstats -> Klik

Bany a prohřešky: Co se týče Steam CSka, tak jsem se 1x vydával za admina a ban nemýlím-li se žádný, na NS jsem dostával různé tresty ať už v podobě banu/přehozu/slaye v mém "mladším já" (9 let , 12 let) před rokem byly ještě 2 bany přes web a na serveru si nepamatuji... je to už skoro rok.

Něco o sobě: Tak jmenuji se Marek Lipš, jsem student základní školy v 8.A, rád si vyjdu ven, na dlouhodobou "procházku" (tábory, přespávačky ve stanech atd..) Chodil jsem do posilovny s pár kamarády, ale nedávno se zavřela nadobro a tak se stal mým novým koníčkem badminton. Když nemám nic na práci, rád si zahraju nějaké ty hry, jako např. Freefall Tournament, Counter Strike 1.6, TheEscapists, Borderlands atd...

Důvod admina: Tak mám to rozdělené na pár částí..
1) Tresty, typu přehoz/slay -> sice můžeme nahlásit hráče, že nebere simona a nemá mikrofon, za toto ovšem hráč potrestán není, v PP se to tedy řeší pouze banem. Setkávám se většinou s některými případy,Když vidím CT, co dělá blbosti nebo třeba nemá mikrofon, jakožto hráč s tím nic nenadělám.

2) Ignorace chatu -> Je pár případů, kde se CT teprve hru učí a dá FK, objasnit mu situaci mohu sice i jako normální hráč, ale existují experti, co si nevnímají chatu a mikrofon nedají

3) Ušetření času -> nahlášení do PP 1 hráče mi trvá tak 3-10 min (podle toho co udělal) a než bude zabanován, tak nějaký ten den může uplynout, může dostat třeba ban za něco jiného typu Cheating a jelikož nemám někdy žádného admina na steamu online, tak tam nemůže nikdo zajít a vyřešit to hned na místě.

4) "Poučení" -> Podle mě, většina hráčů co hrají 1.6, nejsou aktivní na forku a když jsou nahlášeni přes PP, tak ani neví, za co dostali ban, když je admin na serveru, tak může hráč vědět, co udělal špatného a poučit se. (ano, je to sice jejich blbost že nekontrolují forum, ale chápeme se... že?)

Co se týče mojí stížnosti na Fajkomana, tak jsem z poloviny rád, že jsem tak udělal.. kdybych nenahlásil, tak nevím do teďka, že se dá CT bez mikrofonu trestat aj banem.

Předem díky za odpověď.
Minulá žádost
Předminulá žádost
Huh?
kulisek654
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

[Zamietnuté].:CallOfDuty:.-Kulisek654/ JailBreak

od Rumcajz » 22 úno 2019, 18:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: .:CallOfDuty:.-Kulisek654/ JailBreak

Příspěvekod Knedlajs » 22 úno 2019, 18:42 VIP

Pridaj si ma na STEAMe, pokiaľ ma tam ešte nemáš a skočíme na server.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Re: [V riešení...].:CallOfDuty:.-Kulisek654/ JailBreak

Příspěvekod Knedlajs » 23 úno 2019, 12:32 VIP

Na základe zistení najnovších skutočností žiadosť zamietam.
Žiadateľ má ešte čas.

Snáď o mesiac.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Nábory Adminů