• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Gala144 Nábor na Admina
Zdravím ! Tu dávam svoju žiadosť do a-team na server JailBreak 3
Môj nick v hre : *UHT*Gala
Môj nick na fórum : Gala144
Vek : 13
Steam nick :✪☺D4vid☻
Steam ID : STEAM_0:1:197183990
Bany a prehrešky : Dostal som ban za blokovanie dvier na cele
Niečo o mne : Ahojte, pochádzam zo Slovenska. Chodím na základnú školu. Strašne ma baví hranie PC hier CS:GO CS 16 (JAILBREAK) GTA 5.Som dosť aktívny hrávam každý 2 deň keď sa neučím.
Prečo by som chcel byť adminom ? : Dosť ma štvú ľudia ktorý dávajú FK. Ďalej sa mi nepáči vulgarizmus. Niektoré deti počúvajú iných ľudí ktorým mu chcú zle a oni ho donútia dať FK lebo mu vravia že tak to je správne. Niekedy ma ste že CT nemá mikrofón a i tak zaberá miesto u CT.
Môj nick v hre : *UHT*Gala
Môj nick na fórum : Gala144
Vek : 13
Steam nick :✪☺D4vid☻
Steam ID : STEAM_0:1:197183990
Bany a prehrešky : Dostal som ban za blokovanie dvier na cele
Niečo o mne : Ahojte, pochádzam zo Slovenska. Chodím na základnú školu. Strašne ma baví hranie PC hier CS:GO CS 16 (JAILBREAK) GTA 5.Som dosť aktívny hrávam každý 2 deň keď sa neučím.
Prečo by som chcel byť adminom ? : Dosť ma štvú ľudia ktorý dávajú FK. Ďalej sa mi nepáči vulgarizmus. Niektoré deti počúvajú iných ľudí ktorým mu chcú zle a oni ho donútia dať FK lebo mu vravia že tak to je správne. Niekedy ma ste že CT nemá mikrofón a i tak zaberá miesto u CT.
Dobrý deň.
VIP - JB 3
Prajem pekný zvyšok dňa!

VIP - JB 3
Prajem pekný zvyšok dňa!
-
Gala144 - Kolemjdoucí
[Zamietnuté]Gala144 Nábor na Admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Gala144 Nábor na Admina
Ahoj Dávid.
Sme veľmi radi, že chceš pomáhať chrániť naše servery. Bohužiaľ ti v tom momentálne nemôžeme vyhovieť. Nie, pokiaľ nebudeš mať 16 rokov. V prípade, že sa ti nechce čakať, môžeš skúsiť cestu Akadémie. Veľa šťastia!
Zamietnuté.
Sme veľmi radi, že chceš pomáhať chrániť naše servery. Bohužiaľ ti v tom momentálne nemôžeme vyhovieť. Nie, pokiaľ nebudeš mať 16 rokov. V prípade, že sa ti nechce čakať, môžeš skúsiť cestu Akadémie. Veľa šťastia!

Zamietnuté.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Re: Gala144 Nábor na Admina
Knedlajs píše:Ahoj Dávid.
Sme veľmi radi, že chceš pomáhať chrániť naše servery. Bohužiaľ ti v tom momentálne nemôžeme vyhovieť. Nie, pokiaľ nebudeš mať 16 rokov. V prípade, že sa ti nechce čakať, môžeš skúsiť cestu Akadémie. Veľa šťastia!![]()
Zamietnuté.
Tak za 3 roky

Dobrý deň.
VIP - JB 3
Prajem pekný zvyšok dňa!

VIP - JB 3
Prajem pekný zvyšok dňa!
-
Gala144 - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1