Porušuje nekdo pravidla na Public serverech? Sdělte nám to zde.

(Vyriešené) DD2 only #1 | kosoj | Nadávky do rodiny

Příspěvekod NecroFun » 23 úno 2019, 14:49

Nick: )))kosou)))
SID+Sc: VALVE_0:0:1841654294 + Obrázek
Důkaz:
Obrázek
NecroFun
Drbna
Drbna

(Vyriešené) DD2 only #1 | kosoj | Nadávky do rodiny

od Rumcajz » 23 úno 2019, 14:49

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: DD2 only #1 | kosoj | Nadávky do rodiny

Příspěvekod Hope » 23 úno 2019, 16:29

Hráč zabanovaný !
https://www.gamesites.cz/amxban/classic/ban_list.php?bid=1330

Ďakujem za nahlásenie ;)
Obrázek
Hope
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod xant0 » 24 úno 2019, 02:28

Nepoznam sice ani NecroFuna ani zabanovaneho kosoia, ale neda mi to. Prokrastinujem pri uceni, prechadzam forum a co nenajdem...

NecroFun sfalsoval dokaz - schvalne si vsimni, ze screen nadavky je z posty - cize cez hlstats nedohladatelne, ale najmä v poste je nadavka od hraca s nickom (((kosoJ(((, kdezto screen SID je hraca (((kosoI((( - cize na konci je male i, nie male j.

Ak trosku prehladame hlstats, zistime, ze nick (((kosoJ((( mal len jeden hrac, a to s uplne inym SID nez je na screene - http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=604214 - zaroven pod tymto nickom hral sotva minutu, takze najskor posluzil len na poslanie nadavky a nasledne screennutie.

Skutocny kosoi, ktory dostal ban - http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=497902 - po cesky zjavne podla jeho chatlogu ani nevie.

Nechce sa mi kontrolovat celu historiu jeho nahlaseni, ale ak skontrolujete hlstats toho falosneho "kosoja", najdete v historii nickov viac mien, ktore len tak namatkovo vidim na prvej strane "poruseni pravidiel"... Zjavne zneuziva faktor posty, kedy ako som spomenul, zaznam z hlstats chyba, ci nepozornost banujuceho admina ako prave teraz (to nic proti tebe HoPe). Dalej ako kosoi, tak aj Zide_christeblablabla podla ich chatu v hlstats zjavne nevedia po cesky ani slovensky, co je pre pana akademika ochrana pred pripadnymi ziadostami o UB. Jednoducho sa spolieha na to, ze o nejakej moznosti ziadat o UB ani netusia.

Myslim, ze by ste mali prehodnotit, ci chcete takehoto spekulanta prijat do svojich rad.
xant0
Amatér
Amatér

Příspěvekod xant0 » 24 úno 2019, 02:39

vyreseno-dd2-only-1-zide-christe-nadavky-t200747.html

- v poste mu pise hrac s nickom Zide_Christe_TeroRiste a screen SID je Zide_Christe_TeroRRiste

vyreseno-dd2-only-1-bolelo-to-nadavky-t200759.html

- v poste Bolelo to a 6 otaznikov, v screene 7 otaznikov.

Oba nicky sa vyskytli v historii rovnakeho SID ako v tomto pripade - http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=604214 - neprekvapilo by ma, ak by to bol nejaky scriptov kamos popripade samotny script z NS ci ineho PC (schvalne skuste pozriet IP :D )
xant0
Amatér
Amatér

Příspěvekod NecroFun » 24 úno 2019, 08:57

Zdar xantiku... Vždy jak vidím nadavku, tak si dám screen nadávky a hned jdu do konzole napsat status a vyscreenuji si to. Netuším v čem je chyba, když se to tu dává. Taktéž jsem se zarazil nad nickem kosoj, protože ve hře kosoj, na statusu mi to vyhodilo kosoi. Já jen kopíroval, co sem měl.

A k těm dalším banum, co jsou ze stejného IP... Nadává na 1. Nicku, pak si ho změní a nadává dále... Já nesleduji neustále tabulku, takže nevím, že si zrovna změnil nickname. Nadávky píše, tak screen.

A nejsem to já na NS. Tu IP si klidně skontroluj, nikam to nepovede. =) Spíš bych se chtěl zeptat tebe, jestli to není nějaká fraška? Protože ty pošty, co mi lidi posílají jsou náhodně ve hře, kdy napojí a hraju chvíli. Takže pokud se mi snaží pomoct, tak to je pěkné, ale pokud se mě zbavit, tak je třeba se více snažit.
NecroFun
Drbna
Drbna

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 24 úno 2019, 10:42

Akademikovi se smažou všechny body a dále bude povinen dodávat originální screeny, ne jen ústřižky.
Správce akademie mě bude kontaktovat že se tak stalo.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Public Servery