Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyřešeno] Surf combat/ ×

Příspěvekod Xko22 » 25 úno 2019, 18:21

Dobrý den, chtěl bych požádat unban za neoprávněný ban za cheaty

nickname: ×
Steam ID : STEAM_1:1:71588865
Odkaz na ban z banlistu: https://imgur.com/a/GboB9Go

Popište co se stalo: Poprvé jsem přišel na surf combat a hned při první mapě jsem obdržel ban za cheating. Ano neměl jsem a nikdy nepoužil žádné cheaty. Hrálo se na mapě mai_remix, kterou btw. znám úplně do posledního detailu, včetně (invisible) plošinek atd., kam kde jaký port vede. Jediné, co mohlo admina zmást bylo, že jsem se v bludišti otočil a čekal na dupajícího slona, co běžel zamnou, zdůrazňují dupajícího, abych ho zabil, což jsem udělal. Dále jsem ještě akorát mohl těžce pickovat enemy team do okna. Kdo by to byl řekl? :), když tam každé kolo na začátku letí půlka tček pro plant bomby a tohle je jediný adekvátní spot. Rád bych věděl další situace, které admin viděl, abych to mohl vyjasnit.
Jediná věc, co jsem mohl porušit (Nevím jestli porušení pravidel, ale předem se omlouvám, nebyl jsem upozorněn) > Na této mapě je moji libostí lítat zpátky na spawn, kde je (invisible) plošina a odtud jsem střílel awp. z té plošiny se dá střílet jen na jail, na plant a na tu desku, kde je boost. Po několikaletých zkušenostech na těchto tradičních mapách je vždycky málo možnosti, kde se mi může enemy team ukázat.
Pokud je demo, musí být dostačující jako důkaz pro unban, protože není možné, aby tam bylo cokoliv podezřelého. Škoda, že už se nedělají screenshoty při banu automaticky do složky, abych mohl poslat... Děkuji za reakci. Můžete si mě zkoumat na serveru, ale uvidíte, že moje hra je čistá.
Xko22
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno] Surf combat/ ×

od Rumcajz » 25 úno 2019, 18:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Surf combat/ ×

Příspěvekod JeffyGS » 25 úno 2019, 18:28 VIP

Ahoj, až budu mít čas vyčasuji demo.
JeffyGS
Spamer
Spamer

Příspěvekod Xko22 » 25 úno 2019, 18:30

Zapomněl jsem napsat, to střílení do levé a pravé plošiny, kde je hráč schovaný vždycky z jedné strany. Pokud stojím dole u boostu a hráč po mě střílí a já koukám odkud vycházejí střely, tak se nediv, že to automaticky začnu prostřelovat. Jaká je šance, že se hráč pohne do leva nebo do prava ? Automaticky to prostřeluji, vždycky kousek vlevo nebo v pravo od místa, odkud letěli střely. Druhá situace: Stál jsem u boxu, kde je scouta. Hráč po mě střílel z levé plošiny, kde mě viděl a já jeho ne. Když po mě střílí a já mám jasnou cílovku střelit pouze rovně, tak to udělám, protože vím, že tam je. To není wallhacking, pokud vám to tak připadalo.
Xko22
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod JeffyGS » 25 úno 2019, 19:41 VIP

Ahoj, koukal jsem na to demo.
Omlouvám se za ban, ale nevšiml jsem si, že jsi viděl toho týpka, bylo tam víc možností proč, ale vždycky jsi si ho nějak všiml.
Demo je čisté.
Zařídim ti UB a omlouvám se za problémy.
(HLSA kontakuji a vysvětlím mu to)

Ještě jednou se omlouvám,
pěkný den.
JeffyGS
Spamer
Spamer

Příspěvekod Xko22 » 25 úno 2019, 20:09

Bezva, díky :)
Xko22
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí