• Stránka 1 z 1
JailBreak
Mám takoví problém když zapnu cs jailbreak tak když se respawnu neukazuje mi menu ctčká se mi sekáju a po chvílce ma to odpojjí a napíše Reliable channel owerflow nebo owerlofed. Je to jen na JB ale na iných serveroch všechno v pohode skúšal som aj odinstalovat a nainstalovat cs no nepomohlo. Víte nekdo pomoc/poradit? Mám cs1.6 nonsteam a na mape jail_anka_v1 to nerobí na ostatných mapach to robí. 

- Davidx
- Kolemjdoucí
Re: JailBreak
Zadej do konzole po 1:
Taky zkus vypnout veskere programy bezici v pozadi (chrome, teamspeak, discord...)
- Kód: Vybrat vše
cl_cmdrate 30
cl_updaterate 20
Taky zkus vypnout veskere programy bezici v pozadi (chrome, teamspeak, discord...)

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Ok, rikas ze jinde to nedela, ses si jisty? byl jsi na nejakem takovem serveru delsi dobu?
Jeste sem prosimte napis, jakym zpusobem mas pc pripojen k internetu, jestli pres wifi nebo nejak jinak.
Jeste sem prosimte napis, jakym zpusobem mas pc pripojen k internetu, jestli pres wifi nebo nejak jinak.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Mám cez wifi lebo ja mám na počítači anténu a tá Když není zapojená tak nejde wifi a hrajú dosť často na iných serveroch a nerobí mi to iba na jailbreaku
- Davidx
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1