I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamietnuté] TTT - Duch

Příspěvekod ElysiumGS » 27 úno 2019, 19:12

Odkaz na Steam profil admina: LINK
Popis situace/prohřešku admina:
V podstatě nic extra se nestalo, admin se překlikl, grabnul mě o kousek vedle, což se může stát, sám řekl, že to má nabindované na Q-čku, tak se nejspíš překlikl, nic extra se v podstatě nestalo, tak se pouze zeptám na důvod, jestli jsem něco neudělal špatně, jelikož na TTT serveru jsem poprvé snad po půl roce. Každopádně na mojí otázku jsem ani po 15 sekundách nedostal odpověď, tak vystřelím po daném adminovi, jelikož pořád nechápu důvod svého grabu, přičemž místo hitu do těla jsem mu dal hlavu přes roh asi za -80/-90 což je de fakto jedno, jelikož jsem ho chtěl hitnout a je jedno, jestli to bylo -90 do hlavy nebo -20 do nohy, pořád čekám na nějaké odůvodnění. No a tady to v podstatě začalo, místo odpovědi mě pan Duch stále označoval za traitora, přičemž nepochopil, že ta střela byla pouze reakce na jeho laxnost a nezájem řešit vlastní chybu. Ke konci kola mě chce zabít, jelikož jsem mu dal hlavu, ale to si pořád neuvědomuje, že ta hlava byla pouze reakce na jeho chybu a tak se mě pokusí zabít, což mu úplně nevyjde a hlavu dostane zase, což už ho zabije a nejspíš to nezvládá psychicky, proto přichází grab č. 2(16:56), kde se mě ptá na tu hlavu, kterou dostal přes zeď, když utíkal od toho "miss grabu". Je konec kola, takže si mě grabne znova na začátku(17:14), opět se ptá na tu hlavu, přičemž jsem si myslel, že hlavou myslí tu v čase 16:56, jelikož jsem nevěděl, že ten první hit po tom "miss-grabu" byla hlava, jelikož jsem neslyšel zvuk, proto jsem reagoval na hlavu z času 16:56 a řekl jsem mu, že po mě začal střílet první. Následoval grab o zem a tím to asi tak nějak končí. V podstatě jde o blbost a nějaký "miss grab" bych ani neřešil, ale překvapil mě nezájem a arogance admina, který nebyl ani trochu ochotný, řešit vlastní blbost.

Časy
14:58 - grab asi o metr, nechápu důvod nebo mojí chybu, tak se ptám
15:05 - dotaz na grab
15:09 - bez vysvětlení nebo bez omluvy běží pryč, tak po něm vystřelím(dal jsem mu hlavu, což byl nejspíš ústřel a ani jsem nevěděl, že to byla hlava) a hned jsem označen za traitora
16:15 - udělá chybu, vymyslí si pohádku, není schopen vysvětlit důvod grabu a nadále ze mě dělá traitora
16:24 - vyšlo z jeho mikrofonu něco jako "to bolo nech..", což byl asi jakýsi pokus o vysvětlení, ale rozuměl jsem mu tak tři slova
16:56 - začne po mě střílet, jelikož nechápe to, proč jsem po něm v čase 15:09 vystřelil, přičemž jsem chtěl pouze znát odpověď na grab, místo odpovědi ale radši celé kolo říkal, že jsem traitor a pak se mě pokusil zabít, přičemž jsem se ho celou dobu tázal
17:06 - dostal jsem grab, jelikož mu mám vysvětlit hlavu po jeho prvním grabu, který mi nedokázal objasnit po minutě a půl tázání
17:14 - grab č. 3 - ptá se mě, proč jsem mu dal hlavu, načež já se ptám proč mě grabnul v čase 14:58, jelikož ta hlava byla pouze reakce na jeho grab, který mi nechtěl vysvětlit
17:22 - konečně jsem v jedné srozumitelné větě dostal odpověď(trvalo to pouze něco málo přes 2 minuty)
17:22 - ta hlava v čase 15:09 byla reakce na grab a následnou laxnost admina, který není schopný se za svou chybu omluvit nebo alespoň vysvětlit co se zrovna stalo
(upřímně jsem ani nevěděl, že to v 17:22 byla hlava, myslel jsem si, že jsem ho trefil pouze do těla, takže když zmínil to, že jsem mu dal hlavu, tak jsem myslel tu v čase 16:56, proto jsem odvětil, že on po mě střílel první)
17:39 - jeb o zem, to jak jsem řekl, že po mě střílel první byla pouze reakce na čas 16:56, jelikož jsem nevěděl, že jsem ho v čase 15:09 střelil do hlavy

Důkaz o jeho pochybení:
DEMO
Obrázek - Elysium [에릿] Obrázek - Elysium
ElysiumGS
Mistr
Mistr

[Zamietnuté] TTT - Duch

od Rumcajz » 27 úno 2019, 19:12

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: TTT - Duch

Příspěvekod Vessko » 27 úno 2019, 20:08

Ten grab bol nechtiac, ani som si nevsimol ze som ta grabol. Na deme to ani neje poznat kedy, kedze to bolo vazne len na stotinu.. Prve som nechapal o com rozpravas ale potom som si vsimol v chate ze som ti dal grab tak som ti hned nato odpovedal ze to bolo nechtiac.. to ti samozrejme nestacilo tak som ti to na konci kola vysvetlil.. Ale tak ci tak ten kill si dostal uplne opravnene, nemas totiz co hitovat ludi len preto lebo nepocujes hned to co chces.
Vessko
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod ElysiumGS » 27 úno 2019, 20:24

Stejně tak bych mohl říct, že jsem omylem vystřelil a dal ti hlavu, ale v tu chvíli by tam přišla nějaká omluva nebo odůvodnění, ale X-krát jsem se tě ptal a místo normální odpovědi nebo jenom blbýho "sorry", si celé kolo opakoval "Elysium je traitor". A nejde mi ani tak o ten grab jako o to, že jsi nebyl schopnej to nějak vysvětlit i když jsem se tě ptal.
Obrázek - Elysium [에릿] Obrázek - Elysium
ElysiumGS
Mistr
Mistr

Příspěvekod ZelezoBeton » 27 úno 2019, 20:40 VIP

Sám si napísal že ťa grabol omylom, čiže si toho v danú chvíľu nebol vedomý a de facto ti nemohol na tvoju otázku odpovedať.
Tak si mu napálil hlavu a Vessko ťa oprávnene považoval za traitora. Keď si sa ho na to opýtal druhý krát povedal ti že to bolo nechtiac ale ty si ďalej pokračoval v provokácii a na záver mu povieš že je dementný.

Áno admin sa ti za to mohol ospravedlniť ale vzhľadom na situáciu popísanú hore sa mu ani nečudujem že tak neurobil.

Sťažnosť zamietnutá.

Nezabudni si napísať ďalšiu sťažnosť na laxnosť môjho riešenia sťažností, alebo rovno napíš awemu ak ho stále ťaháš v kompetoch.
Obrázek
ZelezoBeton
Profesionál
Profesionál

Zpět na Stížnosti na Adminy