• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] HnS - Paradizo - Blokace
Jméno: paradizo
Steam ID: STEAM_0:0:38873754
Demo: zde
Poznámky: Zapni si demo v čase 4:30:00, uvidíš tam úmyslnou blokaci kvůli který hráč zemře.
Díky.
Steam ID: STEAM_0:0:38873754
Demo: zde
Poznámky: Zapni si demo v čase 4:30:00, uvidíš tam úmyslnou blokaci kvůli který hráč zemře.
Díky.
“I wish it need not have happened in my time,” said Frodo.
“So do I,” said Gandalf, “and so do all who live to see such times. But that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
“So do I,” said Gandalf, “and so do all who live to see such times. But that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
sigmor1 - Pokročilý
[Vyřešeno] HnS - Paradizo - Blokace
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: HnS - Paradizo - Blokace
Banned, díky 
http://www.gamesites.cz/amxban/others/b ... p?bid=1452
PS: Karmik upravil vzor nahlašování tak by sis ho měl přečíst

http://www.gamesites.cz/amxban/others/b ... p?bid=1452
PS: Karmik upravil vzor nahlašování tak by sis ho měl přečíst

Život je jako hra – ne vždy vyhráváš, ale každý tah tě učí něco nového.
-
Yoiy - CS 1.6 Admin
Pokud bych k tomu něco mohl dodat. Tak jsem hráče bloknul a hned jsem si to uvědomil, vyjádřil se ke konrkrétní situaci a ihned jsem se skočil dolů zabít, abych svoji chybu napravil a jasně jsem to napsal v chatu... Blue frag byl v přítomnosti a viděl, jak jsem reagoval. Vážně bylo potřeba banu ? Doteď jsem měl čistý BL za nějakých 10 let, co na GS hraji - samozřejmě jsem před 5 lety skončil a teď to zase začal hrát. Takhle se lidi odvděčí...
-
Paradizo - Zkušený
Ahoj Paradizo,
kdyby to byl nechtěný blok, myslím že všichni pochopíme, že se to občas stane. Nicméně, tohle opravdu nechtěný nebylo, zapnul sis VIP výhodu neviditelnost a čekal jsi až hráč půjde skočit a čekal jsi tam, aby spadl a tím se zabil. I když sis uvědomil svojí chybu, tak to neznamená, že bys měl být bez trestu.
Ode mě vše, díky.
kdyby to byl nechtěný blok, myslím že všichni pochopíme, že se to občas stane. Nicméně, tohle opravdu nechtěný nebylo, zapnul sis VIP výhodu neviditelnost a čekal jsi až hráč půjde skočit a čekal jsi tam, aby spadl a tím se zabil. I když sis uvědomil svojí chybu, tak to neznamená, že bys měl být bez trestu.
Ode mě vše, díky.
-
sigmor1 - Pokročilý
Nevím, zda to nechápeš, ale nejde o to, zda jsem se nějak "provinil". Jde o to, že jsem hned přiznal svoji chybu a vyšel jsem maximálně vstříc bloknutému hráči. Z morálního hlediska si mohl mávnout rukou a říct si, jo, "stane se". Neříkám, kdybych dělal dlouhodobě nějaký bordel, nebo tak něco, ale díky jedné příležitosti takhle reagovat z tvé pozice mi rozum nebere. Tohle by mi ani svědomí nepovolilo za tohle někoho nahlašovat, styděl bych se. Ostatně, když zabředneme do jiných prohřešků, tak třeba na JB, když dáš FK a omluvíš se, taky hnedka nedostaneš ban...Samozřejmě bavíme se o jiných serverech a jiných pravidlech, ale princip je stejný. Stačí použít trochu selského rozumu.
Nevím, zda tady bojuješ o nějaký post, nebo sbíráš body, ale když už chceš chytat hráče a nahlašovat, tak nahlašuj s uvědoměním a né za každou cenu někoho hnedka nachytat a naprášit. Jsme jenom lidi.
Nevím, zda tady bojuješ o nějaký post, nebo sbíráš body, ale když už chceš chytat hráče a nahlašovat, tak nahlašuj s uvědoměním a né za každou cenu někoho hnedka nachytat a naprášit. Jsme jenom lidi.
-
Paradizo - Zkušený
Tvůj selský rozum ti říká, že jakmile něco uděláš vědomě a úmyslně a pak se následně hned omluvíš, tak odejdeš bez trestu? Malinko si mě rozesmál, už se k tomu nebudu vyjadřovat.
-
sigmor1 - Pokročilý
Na jednej strane sme radi, že máme takých aktívnych hráčov, ktorí s ochotou nahlasujú, na druhej strane treba vedieť čo a kedy nahlásiť. Taktiež sme radi, ak hráč, ktorý poruší pravidlá si vie priznať svoju chybu a ospravedlniť sa, no musí vedieť určite hranice.
Ak sa hráč na serveri ospravedlní, nie je nutné ho banovať, v tomto prípade nahlasovať na zabanovanie.
Samozrejme, ak to hráč začne využívať vo svoj prospech, úmyselné kaziť hru a ospravedlňovať sa len tak, trest bude ešte horší.
Ak sa hráč na serveri ospravedlní, nie je nutné ho banovať, v tomto prípade nahlasovať na zabanovanie.
Samozrejme, ak to hráč začne využívať vo svoj prospech, úmyselné kaziť hru a ospravedlňovať sa len tak, trest bude ešte horší.
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [Vyřešeno] HnS - Paradizo - Blokace
No, tak já jsem teda udělal maximum, abych hned danou situaci vyřešil co nejlépe a jak jsem říkal, ihned jsem se omluvil a také jsem okamžitě skočil dolů, abych se "zabil". Teď nechci lhát, ale tuším, že hráč, kterého jsem blokl, tak i moji omluvu přijal.
Mrzí mě tenhle ban, protože jsem vždy všude s čistým štítem a taková blbost rozhodně zamrzí. :/
Mrzí mě tenhle ban, protože jsem vždy všude s čistým štítem a taková blbost rozhodně zamrzí. :/
-
Paradizo - Zkušený
• Stránka 1 z 1