Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyriešené]Nebudu se vyjadřovat.

Příspěvekod Netajemny » 27 úno 2019, 19:20

Nazdárek.

Jelikož jsem již pár hráčů nahlásil a nebyli potrestáni, protože jste líné svině co neumí shlédnout demo od začátku do konce, tak je mi fuk, co si o tom myslíte a dělejte si co chcete.

Za prvé, musím poděkovat za free ban na 168 hodin a za druhé, musím říct, že tenhle portál jde přímou rovnou cestou do piče, ano správně, free vote, mfk, demence ct a podobně. To se za poslední rok na vašich JB serverech děje a žádný admin tomu nevěnuje pozornost a radši si dá omluvenku, aby si dal kousek prázdnin od povinností, které stejně neplní.

Nebudu vám sem dávat žádné dema, ani status hráčů, protože by se na to nikdo nepodíval a radši by pouze mě dal free ban, například oblíbený ex admin TopBio, skvělý egoistický bůh, který práva dostal nejspíš omylem...

Můžete tuhle zprávu locknout, smazat, je mi to úplně fuk, protože VPN mám zadarmo a plně funkční, takže se nemusíte bát, že zabanujete nesprávného člověka, který si to vůbec nezaslouží a spíš byste se měli věnovat hráčům na vašich serverech.
Musím říct, že na ostatních serverech jsem dostal ban do 30 minut (sloužil pouze pro odzkoušení), takže tam jsou admini skoro pořád. Což nemůžu říct o JB, jelikož admina tam občas vidím maximálně na JB 1 a velmi vzácně i na JB 2.

Tudíž podle mě, i za ostatní hráče, kteří tvoří komunitu pouze tím, že chodí na JB servery, tento portál stojí za starou bellu, protože by admini, kteří si žádají o práva a něco umí (včetně mě) a potom jim to bezdůvodně zamítnete, tam ani nejsou, že?

Nashledanou. Pokud jsi dočetl zprávu až ke konci tak máš aspoň mozek o velikosti golfového míčku, který stejně nějaký hloupější člověk každou chvíli odpálí a ztratí.
Netajemny
Amatér
Amatér

[Vyriešené]Nebudu se vyjadřovat.

od Rumcajz » 27 úno 2019, 19:20

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nebudu se vyjadřovat.

Příspěvekod NecroFun » 28 úno 2019, 08:01

Téma nebudu se vyjadřovat? :D Já ti nevím, když jsem koukal na tvé příspěvky, tak některé jsou bez odezvy a na některých si nevyčasoval demo, tak se pak není čemu divit, že to nebanují, když nemají patřičné důkazy. Nebudou se ti dívat na dema, které mají nad 5mb a nejsou vyčasované, to máš jasně napsáno.

Admini mají i svůj život, nesedí za PC 24/7 a nerdí JB. Zvykni si.
NecroFun
Drbna
Drbna

Re: Nebudu se vyjadřovat.

Příspěvekod NomeroUno » 28 úno 2019, 08:11 VIP

Toto nie je sekcia, kde máš vyjadrovať svoj názor. Ak niesi s našou prácou spokojný podaj sťažnosť a tam to budú riešiť kompetentné osoby. Tu si v sekcií kde sa nahlasujú hriešnici a ak to nechceš urobiť, tak tu do budúcna nezakladaj žiadne takéto témy.
Obrázek
NomeroUno
Spamer
Spamer

Zpět na JailBreak Servery