• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Blak/MH/CTF1
Nickname porušujícího: [~CTF1~] Blakkwood22
Důkaz: Známá firma. Nejspíš mu došlo, že ho spectuju, najednou se i jeho aim a předvídavost o něco zhoršila, rázem teda o dost.
SteamID + Screenshot SID: VALVE_0:0:1301283753 + sSID
Důkaz: Známá firma. Nejspíš mu došlo, že ho spectuju, najednou se i jeho aim a předvídavost o něco zhoršila, rázem teda o dost.
SteamID + Screenshot SID: VALVE_0:0:1301283753 + sSID
https://steamcommunity.com/id/dancuspicus/
-
KondomfromCTF - CS2 Server Admin
[Vyriešené] Blak/MH/CTF1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [Vyriešené] Blak/MH/CTF1

- Blakkwood22
- Kolemjdoucí

- Blakkwood22
- Kolemjdoucí
co ty umíš denny leda hov.. celou mapu co jsi ted hrál tak jsi chodil jen přes spawm od t k ct všechny si zabil vzal jsi vlajku a šel a tohle jsi dělal celou dobu co jsi tu byl jinak hrát ani neumíš vid nemluvě o tom že hraješ jak 10 kluk
- Blakkwood22
- Kolemjdoucí
Nic jsi neměl? Proč jsi si tedy nepožádal o UB? Ale koupil jsi si ho? 

-
proč protože tento člověk jesi mu mam tak říkat pokud vůbec je člověk by mi ho stejně nezrušil
nemá cenu se snim bavyt to je jako nějakej ředitel podniku nebo manager ste stejný jako oni honí te si všichni ega dělat co by ste měli stejně neděláte furt děláte jak ste hrozně důležitý a přitom nic jako oni i vy si tady na tom honíte karierů
a přitom svou práci ani pořádně neděláte hlavně že se na to každej hlásí

- Blakkwood22
- Kolemjdoucí
Přestaňte spamovat PP, pokud si myslíš, že ban je neoprávněný, zažádej si o unban dle vzoru.
-
UnyversaL - Profesionál
Presne tak, si čistý ako ľalia.
Keby si aspoň mal gule nato si to priznať, že to občas zapneš a nie tu písať, že to vôbec nepoužívaš. Zvuk nemá nič spoločne s tým, že pri streľbe na enemy, ti to trhne na hlavu spoluhráča, ktorý je za dverami.
Nabudúce keď si budeš myslieť, že ban je neoprávnený, tak si normálne požiadaj o UB a demo bude prešetrené CHH teamom.
Píšeš že Kondom je malý chlapec čo bonzuje, ale pritom robí veľmi dobrú vec a vďaka takým, ako je on, je na serveroch menej cheaterov a hráčov čo porušujú pravidlá. Začo sme mu vďační
Bolo tu povedané hádam všetko a topic je vyriešený. Ak tu bude spam, nadávky alebo len debatný krúžok, topic bude uzamknutý.

Keby si aspoň mal gule nato si to priznať, že to občas zapneš a nie tu písať, že to vôbec nepoužívaš. Zvuk nemá nič spoločne s tým, že pri streľbe na enemy, ti to trhne na hlavu spoluhráča, ktorý je za dverami.

Píšeš že Kondom je malý chlapec čo bonzuje, ale pritom robí veľmi dobrú vec a vďaka takým, ako je on, je na serveroch menej cheaterov a hráčov čo porušujú pravidlá. Začo sme mu vďační

Bolo tu povedané hádam všetko a topic je vyriešený. Ak tu bude spam, nadávky alebo len debatný krúžok, topic bude uzamknutý.
Aký strom, také ovocie.
-
MrsNikoleTTa - Spamerův sluha

- Blakkwood22
- Kolemjdoucí
Chlapče, dneska mám další dema s tebou, bohužel, mám tam jen jeden tvůj cuk, jinak by jsi tu zase byl. Klidně sem dnešní dema dám, hraješ tam jako úplnej noob oproti tomu, co je zde v PP, takže laskavě nelži. Každopádně, buď mě oslovuješ dítětem a sám jsi ještě dítě na úrovni 5. třídy, nebo jsi třicetiletý nevyučený zedník, možná i popelář, kterému nic jako tvrdé či měkké i a jejich používání nic neříká.
Poprosím o lock, nebaví mě ho číst.
Poprosím o lock, nebaví mě ho číst.
-

chlapče to čim já jsem si za svuj život do ted prožil čim jsem si prošel kam jsem se dostal tam ty eště nejsi
hele a proč to vlastně všechno překrucuješ proč jsi se neobhajoval na to jak jsi ty hrál to ti přijde fér
to že jsi na tebe ve hře stěžovalo minimálně 10 lidí je v pořádku ty jsi tam cukal celou dobu co jsi hrál
natáčej prvně sebe udávej a až budeš dokonalej a budeš hrát jak máš pak natáčej jiný
- Blakkwood22
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1