Porušuje nekdo pravidla na CTF serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyriešené] Blak/MH/CTF1

Příspěvekod KondomfromCTF » 27 úno 2019, 21:35 VIP

Nickname porušujícího: [~CTF1~] Blakkwood22
Důkaz: Známá firma. Nejspíš mu došlo, že ho spectuju, najednou se i jeho aim a předvídavost o něco zhoršila, rázem teda o dost.
SteamID + Screenshot SID: VALVE_0:0:1301283753 + sSID
https://steamcommunity.com/id/dancuspicus/
KondomfromCTF
CS2 Server Admin
CS2 Server Admin

[Vyriešené] Blak/MH/CTF1

od Rumcajz » 27 úno 2019, 21:35

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Blak/MH/CTF1

Příspěvekod MrsNikoleTTa » 28 úno 2019, 09:25 VIP

Banned

Ďakujeme za nahlásenie.
Aký strom, také ovocie.
MrsNikoleTTa
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Re: [Vyriešené] Blak/MH/CTF1

Příspěvekod Blakkwood22 » 28 úno 2019, 18:04

:D :D :D :D :D danny ty chodíš eště do skolky vid ty jerry nechápu proč někoho bonzujete za jedno za druhý nic zaplího sem neměl nemám potřebu už zapínat vše co bylo třeba k tomu abych hrál tak jak chci aby bylo dobře sem pochopil za další ty sám my oba víme že ty wh ab máš ty sám jsi ho včera používal jerry je zaplej neustále bonzujte sebe ne druhý až pochopíte jak máte hrát až budete dokonalý ve všem pak můžete něco zkoušet
Blakkwood22
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Blakkwood22 » 28 úno 2019, 18:10

:D :D :D :D já to nemám už zapotřebí zapínat mě stačí když si vipnu zvuk ve hře sem tam se někde zastavim a jenom zřetelně poslouchám pak útočim nauč se to taky děcko spectuj si mě jak chceš nahlašuj si mě jak chceš ale každej kdo mě dobře zná což ty nejsi vý dobře že už nezapínám nevidim důvod abych byl lepší neni třeba hraju tak jak nejlíp umim i bez toho a jesi stim máš problém že ty zapínáš sám a hraješ s wh ab a honíš si tu ego protože máš malí .... tvuj boj ale já hraju už jakou dobu bez toho smůla a jelikož vim že tento člověk je taky děcko kterej uzná i to co neni pravda je mi to fuk vym že ban mi zůstane ale mě to nebrání v tom pořád hrát stojim si za tim že hraju čistě a jesi má někdo stim problém a chce to řešit bylo by dobrý než bonzovat si sednout a z očí do očí si o tom promluvit než toto
Blakkwood22
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Blakkwood22 » 28 úno 2019, 18:49

co ty umíš denny leda hov.. celou mapu co jsi ted hrál tak jsi chodil jen přes spawm od t k ct všechny si zabil vzal jsi vlajku a šel a tohle jsi dělal celou dobu co jsi tu byl jinak hrát ani neumíš vid nemluvě o tom že hraješ jak 10 kluk
Blakkwood22
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod KondomfromCTF » 28 úno 2019, 19:18 VIP

Nic jsi neměl? Proč jsi si tedy nepožádal o UB? Ale koupil jsi si ho? :D
KondomfromCTF
CS2 Server Admin
CS2 Server Admin

Příspěvekod Blakkwood22 » 28 úno 2019, 19:58

proč protože tento člověk jesi mu mam tak říkat pokud vůbec je člověk by mi ho stejně nezrušil :D :D :D nemá cenu se snim bavyt to je jako nějakej ředitel podniku nebo manager ste stejný jako oni honí te si všichni ega dělat co by ste měli stejně neděláte furt děláte jak ste hrozně důležitý a přitom nic jako oni i vy si tady na tom honíte karierů :D :D :D a přitom svou práci ani pořádně neděláte hlavně že se na to každej hlásí
Blakkwood22
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod UnyversaL » 28 úno 2019, 20:00 VIP

Přestaňte spamovat PP, pokud si myslíš, že ban je neoprávněný, zažádej si o unban dle vzoru.
UnyversaL
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod MrsNikoleTTa » 28 úno 2019, 21:05 VIP

Presne tak, si čistý ako ľalia. :roll:
Keby si aspoň mal gule nato si to priznať, že to občas zapneš a nie tu písať, že to vôbec nepoužívaš. Zvuk nemá nič spoločne s tým, že pri streľbe na enemy, ti to trhne na hlavu spoluhráča, ktorý je za dverami. ;)

:arrow: Nabudúce keď si budeš myslieť, že ban je neoprávnený, tak si normálne požiadaj o UB a demo bude prešetrené CHH teamom.

Píšeš že Kondom je malý chlapec čo bonzuje, ale pritom robí veľmi dobrú vec a vďaka takým, ako je on, je na serveroch menej cheaterov a hráčov čo porušujú pravidlá. Začo sme mu vďační :)

Bolo tu povedané hádam všetko a topic je vyriešený. Ak tu bude spam, nadávky alebo len debatný krúžok, topic bude uzamknutý.
Aký strom, také ovocie.
MrsNikoleTTa
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Blakkwood22 » 28 úno 2019, 23:03

:D :D :D :D :D nemám to zapotřebí zapínat já netvrdim že dřív to tak nebylo ale ted to tak neni stebou nemá cenu se bavyt přes net ani s nikym jiným tady protože vy uznáte i to co neni pravda jasně a proč teda máte zakázáno banovat jerriho????? co proč nebanujete takový jako je on jasně takový keci :D :D :D tomu se musim jenom smát nejlepší co by bylo si promluvit z očí do očí hej ????? tohle nemá cenu dělejte jak myslíte ale jak se říká na všechny jednou dojde i na vás takový jako jsi ty lépe řečeno na každou sv..i se voda vaří
Blakkwood22
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod KondomfromCTF » 28 úno 2019, 23:53 VIP

Chlapče, dneska mám další dema s tebou, bohužel, mám tam jen jeden tvůj cuk, jinak by jsi tu zase byl. Klidně sem dnešní dema dám, hraješ tam jako úplnej noob oproti tomu, co je zde v PP, takže laskavě nelži. Každopádně, buď mě oslovuješ dítětem a sám jsi ještě dítě na úrovni 5. třídy, nebo jsi třicetiletý nevyučený zedník, možná i popelář, kterému nic jako tvrdé či měkké i a jejich používání nic neříká.

Poprosím o lock, nebaví mě ho číst.
KondomfromCTF
CS2 Server Admin
CS2 Server Admin

Příspěvekod Blakkwood22 » 01 bře 2019, 04:13

:D :D :D :D :D :D :D hele dej i když to neni nemůže bejt pravda tady se uzná i to co pravda neni
chlapče to čim já jsem si za svuj život do ted prožil čim jsem si prošel kam jsem se dostal tam ty eště nejsi
hele a proč to vlastně všechno překrucuješ proč jsi se neobhajoval na to jak jsi ty hrál to ti přijde fér
to že jsi na tebe ve hře stěžovalo minimálně 10 lidí je v pořádku ty jsi tam cukal celou dobu co jsi hrál
natáčej prvně sebe udávej a až budeš dokonalej a budeš hrát jak máš pak natáčej jiný
Blakkwood22
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod MrsNikoleTTa » 01 bře 2019, 08:36 VIP

Môžte pokračovať v PM.

Lock.
Aký strom, také ovocie.
MrsNikoleTTa
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na CTF Servery