• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Žádost o admina
Název : Jailbreak Simple
Zdravil, rád bych požádal o práva na Jailbreak Simple serveru.
Nick v hře : Goldiik <3
Nick na forumu : JustGoldiik
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 17
Steam nick : JustGoldiik<3
Steam ID : STEAM_0:0:159341629
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=98938
Nějaké bany ( GS, iný portál ): Za svojí dobu co to hraji tak jsem dostal jenom jeden ban a za to že jsem používal hrubější slova něž jsem měl, ale to už je cca 4. roky dávno a o dost jsem se poučil
Neco o mě : Ahoj, jmenuji se Patrik, chodím na SOŠ a SOU Hustopeče obor EL.Silnoproud. Ve volném čase chodím do posilovny nebo ven s kamarádama nebo prostě trávím čas s rodinou.Rád si zahraju CS 1.6 nebo Wolfenstaina ale spíš převážně tu 1.6
Proč bych chtěl na GS adminovat? : Chtěl bych určitě zmenšit počet FreeKillerů nebo lidí co neplní pravidla a taky ty co nadávají nebo vulgárně či do rodiny nadávají tak trošku potrestat a též se podělit na chodu portálu a pomáhat co nejvíc bude v mých silách.
Díky za přečtení mého příspěvku
Zdravil, rád bych požádal o práva na Jailbreak Simple serveru.
Nick v hře : Goldiik <3
Nick na forumu : JustGoldiik
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 17
Steam nick : JustGoldiik<3
Steam ID : STEAM_0:0:159341629
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=98938
Nějaké bany ( GS, iný portál ): Za svojí dobu co to hraji tak jsem dostal jenom jeden ban a za to že jsem používal hrubější slova něž jsem měl, ale to už je cca 4. roky dávno a o dost jsem se poučil
Neco o mě : Ahoj, jmenuji se Patrik, chodím na SOŠ a SOU Hustopeče obor EL.Silnoproud. Ve volném čase chodím do posilovny nebo ven s kamarádama nebo prostě trávím čas s rodinou.Rád si zahraju CS 1.6 nebo Wolfenstaina ale spíš převážně tu 1.6
Proč bych chtěl na GS adminovat? : Chtěl bych určitě zmenšit počet FreeKillerů nebo lidí co neplní pravidla a taky ty co nadávají nebo vulgárně či do rodiny nadávají tak trošku potrestat a též se podělit na chodu portálu a pomáhat co nejvíc bude v mých silách.
Díky za přečtení mého příspěvku

-
JustGoldiik - Kolemjdoucí
[Zamietnuté]Žádost o admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o admina
Prečo si žiadaš aj o práva aj o Akademika?
Vieš čo? Tu na to kašleme, aj tak si sa registroval len dnes a ten tvoj chat je katastrofa.
Držím palce v Akadémii.
Zamietnuté.

Vieš čo? Tu na to kašleme, aj tak si sa registroval len dnes a ten tvoj chat je katastrofa.
Držím palce v Akadémii.
Zamietnuté.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1