Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyriešené]JB1 / Kačenka

Příspěvekod PusinQaMucinQa » 03 bře 2019, 08:35

Nick: iKacENka :> (STEAM_0:0:65506564)

Dobrý den.. tohle není stížnost jako taková, protože i kdyby to byl nakonec FK, tak nemám důkaz. To je ale jedno.. hodně mě to zarazilo, a tak se na Vás obracím s tím jestli měl daný hráč pravdu.

Situace: Hráč na greytownu si žádal MIK a popisoval situaci, kdy ho hráč Kačenka zabil. Bylo to za to, že vzal balón který ležel NA brance a vzal si jej na hřiště (při HVD). Hráč iKačenka mu to zdůvodnil tak, že MÍČ NA BRANCE UŽ JE MIMO ATRAKCItedy pokud jej vezme, tak má dostat kill-> je to pravdivé tvrzení??:o protože se mi to nějak nezdá.. neřeknu kdyby byl ten míč mimo hrací plochu hřiště, ale NA brance?

Díky za zodpovězení otázky, PusinQa :*
PusinQaMucinQa
Zkušený
Zkušený

[Vyriešené]JB1 / Kačenka

od Rumcajz » 03 bře 2019, 08:35

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB1 / Kačenka

Příspěvekod asdfJB » 03 bře 2019, 09:42 VIP

Lopta na futbalovej bránke je samozrejme súčasť futbalu a súčasť atrakcie.
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod abdi » 03 bře 2019, 09:54

oki omlouvám se za tento FK .... stane se, člověk neni dokonalý ... každý chybujeme

ale mrzí mě jedna věc.... to že na tom serveru na tý mapě greytown... byly 2 cheateři a pak 2 ct čka co neměli ani mikrofon nic... tak to je ok? to tu hráč pusinQa nedá ...? a jedne podělanej free kill sem hned dává.... no prostě chápu to tak, že toto je čistá ZÁVIST .... prostě mi závidí muj skill a proto se mě snaží sundat ... a když to nejde killem, tak to jde timto způsobem, každou jeho chybičku vyhledat a dát na forum... je mi to jasny.. ;) pohoda.... mam demo z tý mapy... typek co hraje na jb1 jako karolinka a nebo pod nickem domino23 docela speed hack ... neříkam nic... další tam byl dneska rano jay něco tam měl nick.. to samý, speed hack... prostě smutný .... pak přišla mapa jb snow ... a tam týpek 3 kola po sobě MFK .... a nikdo nic... ct čka neuměli dát ani VOTE .... a tohle sem taky nikdo nedá.... no co na to říct ;)
abdi
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod NomeroUno » 03 bře 2019, 10:18 VIP

Tak si to tu mal dať predsa ty nie? Ked sme spolu hrali na serveri, išiel si mi dokázať, že ked budeš ct neurobíš ani jednú chybu. Prešli cca 2 kola a už tá chyba bola na svete. No nic trošku som odišiel od témy. Každopádne pusinka už dostala odpoved od asdfáča a ty kačenka miesto vypisovania storiek po nahláseniach, že ten má sh, ten ma sh ich začni nahlasovať a pomôžeš nám viac ako takto.

Vyriešené.
Obrázek
NomeroUno
Spamer
Spamer

Zpět na JailBreak Servery