• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] SniperWar/D4GO/
Ahojte, rád by som si u vás na Gamesites.cz požiadal o práva na SniperWAR servery.
Nick na serveru: ✪D4GO
SID: STEAM_0:1:454100462
Sekce, na které chci práva: SniperWAR
Věk: 17
HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... ayer=14584
Bany, které jsem dostal: Žiadne.
Něco o mně: Ahoj, volám sa Miloš mám 17 rokov už mi pomaly ale isto ťahá na 18-tku. Vo voľnom čase rád trávim čas pri hrani CS:GO alebo vonku s priatelmi. Vo voľnom čase hrávam florbal a futbal občas si zahrám tenis. Mám rád hudbu,priateľku,filmy a svoju rodinu.
Proč právě já: Tak SniperWar je moj najobľúbenejší servery inak nehrám skoro asi žiadny. Na sniperwaroch je dosť ľudí čo porušujú pravidlá a je tam treba admina, admini tam niesú nejak často.
Zkušenosti s CS:GO: Dobre.
Případné poznámky: Žiadne.
Ďakujem za čas venovaný mojej žiadosti.
- D4GOO
Nick na serveru: ✪D4GO
SID: STEAM_0:1:454100462
Sekce, na které chci práva: SniperWAR
Věk: 17
HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... ayer=14584
Bany, které jsem dostal: Žiadne.
Něco o mně: Ahoj, volám sa Miloš mám 17 rokov už mi pomaly ale isto ťahá na 18-tku. Vo voľnom čase rád trávim čas pri hrani CS:GO alebo vonku s priatelmi. Vo voľnom čase hrávam florbal a futbal občas si zahrám tenis. Mám rád hudbu,priateľku,filmy a svoju rodinu.
Proč právě já: Tak SniperWar je moj najobľúbenejší servery inak nehrám skoro asi žiadny. Na sniperwaroch je dosť ľudí čo porušujú pravidlá a je tam treba admina, admini tam niesú nejak často.
Zkušenosti s CS:GO: Dobre.
Případné poznámky: Žiadne.
Ďakujem za čas venovaný mojej žiadosti.
- D4GOO
-
D4GO - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] SniperWar/D4GO/
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: SniperWar/D4GO/
Ahoj,
na to, že je SW tvůj nejoblíbenější server, tam moc času tedy netrávíš, dohraj aktivitu, nahlašuj do PP a za měsíc napiš novou žádost.
V tuto chvíli zamítnuto.
na to, že je SW tvůj nejoblíbenější server, tam moc času tedy netrávíš, dohraj aktivitu, nahlašuj do PP a za měsíc napiš novou žádost.
V tuto chvíli zamítnuto.
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1