• Stránka 1 z 1
[Z]Zombie Blood #1 / (Op) ;T_A:K_T.
Ahoj, rád by som Vás požiadal o admin práva na Zombie Blood #1.
Nick v hre : (Op) ;T_A:K_T.
Nick na fóre : wip3r
Profil na fóre : wip3r-u35719.html
Vek : 20
Steam nick : ₮ḬẔÆ₭Ş
Steam ID : STEAM_0:0:236632864
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/hlstats.php?mode=playerinfo&player=566322
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Žiadný BAN tu ani nikde inde, áno priznávam sa niesom najslušnejší a mal som sem tam nejaký ten kick za nadávku, alebo omylom som sa dostal na TxT, ale ponaučil som sa. Áno, sem tam mi uletí nejaká ta nadavočka, ale povedzme si narovinu, kto si nikdy neponádaval..
Ale už som slušnejší ako niekedy.
Niečo o sebe : Zdravím Vás ľúdkovia. Volám sa Michael, mám 20r. chodil som na Strednú Odbornú školu Elektrotechnickú a som vyučený MPS "Mechanik PC sieti" ..som šťastné zadaný už skoro 3r., partnerka ma občas nepočúva tak si idem trošku zahrať popri hudbe, mám rád autá "technológiu" zbrane a hlavne ženy!
..momentálne pracujem ako Vedúci LPG stanice a mám tu veľa voľného času a neviem ako ho vyplniť tak hrávam CSko alebo len tak si prezerám WEB.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem pomôcť ľuďom v núdzi a taktiež nechcem aby na serveroch bol neporiadok. +dôvod prečo by som chcel adminovať je jednoduchý (Na servery nevídam žiadného Admina, možno jedneho sem tam, no ale keďže som v tej práci a mám tu skoro 10h sedenia a nudenia sa tak by som chcel prispieť tým, že budem ten server kontrolovať). Denne na ňom dokážem byť pohode 6h/10h ..Denne tam stretávam hráčov ktorý si sem tam ponadávajú alebo neplňia povinnosťi módu.
+v roku 2013 som robil akadémiu len sa mi zdá, že to bolo na Furien, ak to nemá nič z týmto společné, tak prepáčte že som to tu dával.
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím že sa k nej kladne vyjadríte.

Nick v hre : (Op) ;T_A:K_T.
Nick na fóre : wip3r
Profil na fóre : wip3r-u35719.html
Vek : 20
Steam nick : ₮ḬẔÆ₭Ş
Steam ID : STEAM_0:0:236632864
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/hlstats.php?mode=playerinfo&player=566322
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Žiadný BAN tu ani nikde inde, áno priznávam sa niesom najslušnejší a mal som sem tam nejaký ten kick za nadávku, alebo omylom som sa dostal na TxT, ale ponaučil som sa. Áno, sem tam mi uletí nejaká ta nadavočka, ale povedzme si narovinu, kto si nikdy neponádaval..

Niečo o sebe : Zdravím Vás ľúdkovia. Volám sa Michael, mám 20r. chodil som na Strednú Odbornú školu Elektrotechnickú a som vyučený MPS "Mechanik PC sieti" ..som šťastné zadaný už skoro 3r., partnerka ma občas nepočúva tak si idem trošku zahrať popri hudbe, mám rád autá "technológiu" zbrane a hlavne ženy!

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem pomôcť ľuďom v núdzi a taktiež nechcem aby na serveroch bol neporiadok. +dôvod prečo by som chcel adminovať je jednoduchý (Na servery nevídam žiadného Admina, možno jedneho sem tam, no ale keďže som v tej práci a mám tu skoro 10h sedenia a nudenia sa tak by som chcel prispieť tým, že budem ten server kontrolovať). Denne na ňom dokážem byť pohode 6h/10h ..Denne tam stretávam hráčov ktorý si sem tam ponadávajú alebo neplňia povinnosťi módu.
+v roku 2013 som robil akadémiu len sa mi zdá, že to bolo na Furien, ak to nemá nič z týmto společné, tak prepáčte že som to tu dával.
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím že sa k nej kladne vyjadríte.

Ja som to mal dobre, len som to zle napísal!
Dnes mám toľko práce, že sa k nej ani nedostanem.

-
wip3r - Pokročilý
[Z]Zombie Blood #1 / (Op) ;T_A:K_T.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zombie Blood #1 / (Op) ;T_A:K_T.
+Meno bolo kôly VIP zmenené na RQSA ... momentálne (Op) RQSA ..
e.Dento - “kôly” moje oči
e.Dento - “kôly” moje oči

-
wip3r - Pokročilý
post681936.html#p681936
Tvoja posledná žiadosť, čo mi k tomu povieš?
Odvtedy si sa nejako odmlčal, až doteraz...
Tvoja posledná žiadosť, čo mi k tomu povieš?

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Čo ti k tomu poviem? No ani som nevedel, že som to písal. Ale k tomu STEAMU z VACom. Bol to kamarátov STEAM na ktorom hrával CS:GO ale z nejakého dôvodu dostal VAC. "Nie nemal žiadný cheat ani nič podobné, chlapec nevie ani hru nainštalovať takže toľko k tomu" ..no á mal tam tú 1.6, tak mi ho dal aby som mohol hrať. (Ano nenapadlo ma, že tam je ten VAC, že to práva nemám šancu dostať "nejak ma to nenapadlo, predsa ja som ten VAC nedostal". Ja som mal svoj STEAM ktorý som odpiekol keď som stratil mobil "mobil auten. /fuč/". No poriešil som od kamaráta ten z VACom bohužiaľ a neskôr nový ktorý som priložil k žiadosti.
No potom prišlo ďalšie HALO a to, že som nemal čas na hry, v pods. ani na seba, celý svet sa obrátil proti mne. Rodinné záležitosti, ktoré došli až k rozvodu rodičov. Dobre ne? ...no ale naši už sú každý inde a ja sám z partnerkou. Tak som sa vratil S5 k hrám. Znova som začal hrávať na ZMB1 a proste či chceš či nie, stále sa nejaký podvodník najde. Až teraz ma napadlo, že ja medzi časom som hrával FURIENA
Neviem čo ti mám k tomu ešte napísať. 

-
wip3r - Pokročilý
pridaj si ma na steame a cca. za týždeň sa mi ozvi, zatiaľ skús niekoho nahlásiť do PP a zbieraj aktivitu 

Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
Niggas píše:pridaj si ma na steame a cca. za týždeň sa mi ozvi, zatiaľ skús niekoho nahlásiť do PP a zbieraj aktivitu
Okičko, idem na to.

-
wip3r - Pokročilý
Zdravíčko
Len by som sa chcel opýtať, ako je to z mojou žiadosťou?
PS: Za infošky a pikošky Vám vopred Ďakujem!
S pozdravom wip3r.
e.Dento - bracho prosím použi menej farbičiek nabuduce
Len by som sa chcel opýtať, ako je to z mojou žiadosťou?
PS: Za infošky a pikošky Vám vopred Ďakujem!

e.Dento - bracho prosím použi menej farbičiek nabuduce

-
wip3r - Pokročilý
No nejaké to klasické nahlásenie za nadávky si tam dal, ale napr. nemám rád, keby sa moji admini vyjadrovali kade tade a používali farbičky, ako teraz ty, je to detinské, nerob to
Ja by som ešte chvílu počkal, pretože popravde, za ten čas, čo som ti dal si ma nepresvedčil.

Generálny tajomník zombie.
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
Niggas píše:No nejaké to klasické nahlásenie za nadávky si tam dal, ale napr. nemám rád, keby sa moji admini vyjadrovali kade tade a používali farbičky, ako teraz ty, je to detinské, nerob toJa by som ešte chvílu počkal, pretože popravde, za ten čas, čo som ti dal si ma nepresvedčil.
Mno, takže tak. Nevyjadrujem sa nikde, jediné čo píšem z ostatnými do verejného chatu. Farbičky? Yó, niekde som čítal, že keď to máš pekné priehľadné tak je to krajšie.

-
wip3r - Pokročilý
wip3r píše:Niggas píše:No nejaké to klasické nahlásenie za nadávky si tam dal, ale napr. nemám rád, keby sa moji admini vyjadrovali kade tade a používali farbičky, ako teraz ty, je to detinské, nerob toJa by som ešte chvílu počkal, pretože popravde, za ten čas, čo som ti dal si ma nepresvedčil.
Mno, takže tak. Nevyjadrujem sa nikde, jediné čo píšem z ostatnými do verejného chatu. Farbičky? Yó, niekde som čítal, že keď to máš pekné priehľadné tak je to krajšie.![]()
.."ide len o to aby to nebolo mrtvé, ale aspoň trochu príjemné (pestrejšie).. no pohodičke, len som chcel vyjadrenie, lebo som sa ti mal ozvať "aj som sa ozval" no ty si bol bez reakcie.. taktiež som ti písal PM, že čo robím zle
![]()
..ale tak dikičko za infošku!
Ešte som to aj zle pochopil

e.Dento - niggas ti určite nechcel naznačiť, že tvoje práva zavisia len od toho či použiješ farbičky alebo nie.
Vyzeralo to len špatne a “detinsky” a tak isto to vyzera aj ked to 50x zvyraznis . Skus mu nejak ukazať aktivitu a to, že na admina máš a pre istotu sa nikde nevyjadruj tym nič nepokazíš a šancu ti potom dá.

-
wip3r - Pokročilý
BabyBoos píše:Nebudem sa vyjadrovať tam kám nemám
Tak potom prečo to tu píšeš?

-
wip3r - Pokročilý
Nebudu strkat nos do cizich veci.
- TheRealShadow
- Pokročilý
Jak koukám tak žádný HLSA si tě k pohovoru momentálně vzít nechce, jinak by se ti už určitě někdo ozval, proto tomu dáme ještě měsíc čas, během kterého je můžeš přesvědčit o tom, že bys byl velkým přínosem pro tento portál. A až budeš příště psát znova žádost tak to zkus bez barviček, bude to mnohem líp vypadat.
Momentálně zamítnuto.
Momentálně zamítnuto.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1