• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Admini neexistují ? / KNIFE SERVER
Dobrý den přeji,
tato stížnost není na admina jako jednotlivce, ale celkově na všechny adminy na KNIFE SERVERU 1.
Stížnost píšu z důvodu častého porušovaní pravidel od jednoho nejmenovaného DIP hráče a dalších hráčů, známých z PP.
Hráči například vylezou na texturu a zdržují tam, dokud už všem hráčům na serveru dojde trpělivost a odpojí to.
Samozřejmě je tam možnost nahlásit hráče do PP, nebo napsat adminovi na steamu. Tyto možnosti jsou sice super, ale jen výjimečně se stane, že by byl admin na steamu online a čekat den na vyřízení PP je taky skvělé. Ještě k tomu, když je tam DIP hráč, tak je to zbytečné. Takže abych to shrnul, bylo by dobré, aby se zvýšila aktivita adminů.
Omlouvám se za zdlouhavou stížnost a doufám, že se s tím něco udělá.
S pozdravem Falcone, vaše věrná knife GS celebritka.
tato stížnost není na admina jako jednotlivce, ale celkově na všechny adminy na KNIFE SERVERU 1.
Stížnost píšu z důvodu častého porušovaní pravidel od jednoho nejmenovaného DIP hráče a dalších hráčů, známých z PP.
Hráči například vylezou na texturu a zdržují tam, dokud už všem hráčům na serveru dojde trpělivost a odpojí to.
Samozřejmě je tam možnost nahlásit hráče do PP, nebo napsat adminovi na steamu. Tyto možnosti jsou sice super, ale jen výjimečně se stane, že by byl admin na steamu online a čekat den na vyřízení PP je taky skvělé. Ještě k tomu, když je tam DIP hráč, tak je to zbytečné. Takže abych to shrnul, bylo by dobré, aby se zvýšila aktivita adminů.
Omlouvám se za zdlouhavou stížnost a doufám, že se s tím něco udělá.
S pozdravem Falcone, vaše věrná knife GS celebritka.
-
ElFalcone - Amatér
[Vyřešeno] Admini neexistují ? / KNIFE SERVER
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admini neexistují ? / KNIFE SERVER
P.S. Kdyby jste nevyhodili Killermačku za takovou blbost, mohl být na serveru pořádek, který teď není, protože tam není ani jeden pořádný admin, co se to o stará, killermačka věděl o všech hráčích, co cheatujou na knife, nebo dipkujou, z čeho pramenily i jeho stížnosti a ub žádosti. Teď tam jsou admini, co jim trvá hodinu zabanovat jednoho cheatera a někdy si ani nejsou jistí, jestli je hráč dip.
-
ElFalcone - Amatér
Ahoj,
nezlob se na mě, ale momentálně jsou na Knife Serverech tři admini ...
Redd má neschopenku na dost dlouho, NIC se tam objeví párkrát do týdne a troufám si napsat, že jediný alespoň trochu aktivní jsem já. Bohužel taky nemám čas tam trčet ve spectu 24/7 a zajišťovat vám normální hraní.
Dominoo tam občas zajde pomoct ale taky toho má dost.
Já Ti zde můžu jen napsat, že se vynasnažím vyhovět a pokusím si najít víc času. Co se týče ostatních zbytku adminů, to není moje starost .. To si musí vyřídit Groos když je nabíral.
A nemysli si, že mě to neštve. Taky jsem na nervy když tam jsem sám ...
Další věc je, že mě vůbec nezajímá co killermacka věděl a co ne, klk zabanoval cheaterů atd ... Projeď si banlist s mými bany a pak piš že se nic nebanuje. Já nemám potřebu se předhánět kdo dá víc banů proboha a abych skutečně seděl in spect a čuměl na každého kdo zandá ace na to už nemám náladu ..
Za mě vše. Hezký večer.
nezlob se na mě, ale momentálně jsou na Knife Serverech tři admini ...
Redd má neschopenku na dost dlouho, NIC se tam objeví párkrát do týdne a troufám si napsat, že jediný alespoň trochu aktivní jsem já. Bohužel taky nemám čas tam trčet ve spectu 24/7 a zajišťovat vám normální hraní.
Dominoo tam občas zajde pomoct ale taky toho má dost.
Já Ti zde můžu jen napsat, že se vynasnažím vyhovět a pokusím si najít víc času. Co se týče ostatních zbytku adminů, to není moje starost .. To si musí vyřídit Groos když je nabíral.
A nemysli si, že mě to neštve. Taky jsem na nervy když tam jsem sám ...
Další věc je, že mě vůbec nezajímá co killermacka věděl a co ne, klk zabanoval cheaterů atd ... Projeď si banlist s mými bany a pak piš že se nic nebanuje. Já nemám potřebu se předhánět kdo dá víc banů proboha a abych skutečně seděl in spect a čuměl na každého kdo zandá ace na to už nemám náladu ..
Za mě vše. Hezký večer.
-
Ghast - Sponzor
Tady nejde o žádné předhánění. Myslel jsem to tak, že když byl v teamu ještě mačka, tak se taková situace děla opravdu vzácně. Na tebe jsem úplně zapomněl, to bude z toho, že jsem tě tam už dlouho nepotkal.
Jak jsi psal, alespoň trochu aktivní jsi byl no.
Já Ti zde můžu jen napsat, že se vynasnažím vyhovět a pokusím si najít víc času. - To by bylo super.
Děkuji za odpověď.

Já Ti zde můžu jen napsat, že se vynasnažím vyhovět a pokusím si najít víc času. - To by bylo super.

Děkuji za odpověď.
-
ElFalcone - Amatér
Víme jaká je situace na knifech, ale tohle ovlivnit nedokážeme, v případě že admin na serveru není, tak máš možnost hráče nahlásit do patřičné sekce nebo využít jiné prostředky aby si admina dostal na server (TS, minichat apd). Samozřemě je tu i ta nejlepší možnost, a to, aby sis požádal o adminské práva a pokuď budeš splňovat všechno potřebné, tak tě rádi vememe k pohovoru a třeba nakonec díky tobě se ta situace zlepší a bude tam každodenní pořádek. 

-
GrooS - CS 1.6 Admin
Bohužel kb může banovat jen pár vyvolených adminů (společně se scripty apod.) i když u některých hráčů je to jasnější než rozpoznat aimbot.
Ona ta situace tam je jaká je, protože tady na GS je hodně adminů začátečníků asi.
Potom lidi co hrajou hru 16 let, dělali CHH na serverech ještě když půlka admin teamu tady byla v plenkách, nemůžou banovat sprosté obvious cheatery (toto je problém obecně jump sekcí, kdy jsou tady všichni lamy kromě mě
). Jinak dnes jsem to na knife napojil a nestačil jsem se divit. Lidi už tam běhají i s pure SH (dokonce lidi co mají VIP
).
btw. ano killermacka to tam táhl sám (dokud ho někdo nevyrazil za údajnou banálnost [nevím, co se přesně stalo - tohle mi bylo řečeno], ani jsem nevěděl,že tady nějaké další "knife adminy" máme, resp. jsem si nikdy nevšimnul že by tam mimo něho někdo něco dělal
).
Každopádně přeji pevné nervy při hraní, protože se to nejspíš tak rychle nezlepší.

btw. ano killermacka to tam táhl sám (dokud ho někdo nevyrazil za údajnou banálnost [nevím, co se přesně stalo - tohle mi bylo řečeno], ani jsem nevěděl,že tady nějaké další "knife adminy" máme, resp. jsem si nikdy nevšimnul že by tam mimo něho někdo něco dělal

Každopádně přeji pevné nervy při hraní, protože se to nejspíš tak rychle nezlepší.
positive
mental
attitude
mental
attitude
-
Evis - Kazatelův učeň
btw. ano killermacka to tam táhl sám
Ovšem. Kdo myslíš, že to tam tahá teď ? Mám rád řeči jiných adminů co tam jsou 1x za týden ..
Myslím, že podstatné ti bylo vysvětleno. Od zbylých knife adminů se nejspíš odpovědi nedočkáš ...
-
Ghast - Sponzor
Je třeba si uvědomit, že mluvíš o knife serveru. Nikdo normální o práva na knife nežádá, protože nikdo normální snad knife nehraje..
Killermacka dělal vše proto, aby byl vyhozen a práva nikdy nedostal, tak vám teď musí stačit Ghast. Ten je sice v podmínce, na půl cesty za mackou, nicméně slíbil nápravu, tak uvidíme.
Takže stížnost oprávněná, kvalitní admini na knife nejsou a nikdy nebudou.
Killermacka dělal vše proto, aby byl vyhozen a práva nikdy nedostal, tak vám teď musí stačit Ghast. Ten je sice v podmínce, na půl cesty za mackou, nicméně slíbil nápravu, tak uvidíme.
Takže stížnost oprávněná, kvalitní admini na knife nejsou a nikdy nebudou.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Awee (cti ejvi) píše:Takže stížnost oprávněná, kvalitní admini na knife nejsou a nikdy nebudou.
podle mě kvalitní admini byly před rokama na knife serverech pak to šlo většinou dolů
Ghast píše:Já Ti zde můžu jen napsat, že se vynasnažím vyhovět a pokusím si najít víc času.
lepší je kvalita nad kvantitou každý kdo tu hraje alespon rok ví že jsi toho už udělal dost pro knife servery, spíš více adminů alebo zvýšit aktivitu všem adminům kteří ted jsou u knife serverů
jinak by dost pomohlo nejaký anti-cheats aby tam třeba neotravovaly ti sh hrači atd
ps: sry že sem píšu ale když je to obecně o knife serveru tak si sem něco napíšu, než abych udělal další topic na Counter-Strike 1.6 ‹ Servery ‹ Knife Servery

https://steamcommunity.com/profiles/76561198319558659
-
romanvesmir - Akademik
Ghast píše:btw. ano killermacka to tam táhl sám
Ovšem. Kdo myslíš, že to tam tahá teď ? Mám rád řeči jiných adminů co tam jsou 1x za týden ..
Myslím, že podstatné ti bylo vysvětleno. Od zbylých knife adminů se nejspíš odpovědi nedočkáš ...
Podívej se, nikde jsem nenapsal, že toho děláš málo nebo jsi toho dělal málo. Napsal jsem, že macka tam toho dělal tak moc, že totálně zastínil práci ostatních adminů. Toť vše. Vím, že na server chodíš a staráš se o něho. Není třeba být takto defenzivní.
positive
mental
attitude
mental
attitude
-
Evis - Kazatelův učeň
Byť je to staré uzavřené téma, tak si dovoluji poupravit tuto citaci od admina Aweeho.
"Je třeba si uvědomit, že mluvíš o GS serveru. Nikdo normální o práva na GS nežádá, protože nikdo normální snad na GS nehraje.."
Přeji hezký den, nejen za mě, ale i za tisíce dalších knife hráčů. .I.
Awee (cti ejvi) píše:Je třeba si uvědomit, že mluvíš o knife serveru. Nikdo normální o práva na knife nežádá, protože nikdo normální snad knife nehraje..
"Je třeba si uvědomit, že mluvíš o GS serveru. Nikdo normální o práva na GS nežádá, protože nikdo normální snad na GS nehraje.."
Přeji hezký den, nejen za mě, ale i za tisíce dalších knife hráčů. .I.
-
Knife - Pokročilý
Re: [Vyřešeno] Admini neexistují ? / KNIFE SERVER
Tvoja reakcia na 4 roky starú sťažnosť iba podporuje Ejviho staré tvrdenie a robí ho stále aktuálnym 
Česť výnimkám...
e.UNiZm: ešte, že si tam dopísal ten koniec

Česť výnimkám...
e.UNiZm: ešte, že si tam dopísal ten koniec

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1