• Stránka 1 z 1
[Přijat] Matthew 馬捷/Public
Nick na serveru: Matthew 馬捷
SID: STEAM_0:1:462998604
Sekce, na které chci práva: Public
Věk: 14
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... ayer=49040
Bany, které jsem dostal: Dostal jsem dvakrát VACBAN na CS:GO.
Něco o mně: Jmenuji se Matěj je mi 14 let a bydlím v Příbrami (Středočeský kraj). Rád hraji hry ,moje nejoblíbenější hra je CS:GO , mám kocoura jmenuje se Garfield je zrzavý a je to pěkný zmetek ale mám ho moc rád. Bydlím doma z mámou , tátou ,sestrou a z Garfieldem.
Proč právě já: Tak rád pomáhám lidem kteří jsou tam nový nebo nevědí jak si nastavit skiny atd. Taky se mi moc nelíbí že tam občas hraje nějaký hacker a jelikož tam hraji dost často než admin tak bych chtěl práva abych zamezil přístup těmto lidem . Hodně pomáhám jednomu adminovi ,jmenuje se Pippo, kterému píšu kdo byl podle mě i ostatních hráčů vinen a taky mu píšu na jaké mapě a v jaký čas.
Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mám momentálně nahraných skoro 200 hodin ale kdybych k tomu připsal mé minule účty tak mám něco okolo 1000 hodin . Tato hra mi celkem jde hlavně když hraji z awp ale nejsem si 100% jistý že tuto hru umím , protože mi nejdou různé smokey,granáty,flashe atd.
SID: STEAM_0:1:462998604
Sekce, na které chci práva: Public
Věk: 14
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... ayer=49040
Bany, které jsem dostal: Dostal jsem dvakrát VACBAN na CS:GO.
Něco o mně: Jmenuji se Matěj je mi 14 let a bydlím v Příbrami (Středočeský kraj). Rád hraji hry ,moje nejoblíbenější hra je CS:GO , mám kocoura jmenuje se Garfield je zrzavý a je to pěkný zmetek ale mám ho moc rád. Bydlím doma z mámou , tátou ,sestrou a z Garfieldem.
Proč právě já: Tak rád pomáhám lidem kteří jsou tam nový nebo nevědí jak si nastavit skiny atd. Taky se mi moc nelíbí že tam občas hraje nějaký hacker a jelikož tam hraji dost často než admin tak bych chtěl práva abych zamezil přístup těmto lidem . Hodně pomáhám jednomu adminovi ,jmenuje se Pippo, kterému píšu kdo byl podle mě i ostatních hráčů vinen a taky mu píšu na jaké mapě a v jaký čas.
Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mám momentálně nahraných skoro 200 hodin ale kdybych k tomu připsal mé minule účty tak mám něco okolo 1000 hodin . Tato hra mi celkem jde hlavně když hraji z awp ale nejsem si 100% jistý že tuto hru umím , protože mi nejdou různé smokey,granáty,flashe atd.
"Behind this mask is...Another mask! Pretty cool, huh?"
-
TonyStark - Amatér
[Přijat] Matthew 馬捷/Public
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Matthew 馬捷/Public
Ahoj,
vidím, i přes nízký věk jsi na serveru často, což je plus.
Mám pro tebe však tři podmínky, které bych od tebe potřeboval splnit:
Až podmínky splníš, můžeš mi od neděle 24.3. napsat do PM, nebo založit novou žádost.
V tuto chvíli zamítnuto.
vidím, i přes nízký věk jsi na serveru často, což je plus.

Mám pro tebe však tři podmínky, které bych od tebe potřeboval splnit:
- Nahlaš alespoň 5 hráčů do PP
- Nenadávej, nespamuj a chovej se v chatu slušně
- Chtěl bych vysvětlit, za co jsi dostal ty 2 VAC bany
Až podmínky splníš, můžeš mi od neděle 24.3. napsat do PM, nebo založit novou žádost.
V tuto chvíli zamítnuto.
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1