Máte problém s VIP účtem? Tady se na nás můžete obrátit.

VIP - Zombie Chronic

Příspěvekod Pyke » 12 bře 2019, 10:14

Dobrý den.
Včera jsem zasílal platbu na Váš účet pro zaplacení VIP výhod na Zombie Chronic. Posílal jsem to během 1 hodiny ranní, takže na účet Vám to muselo přijít někdy během rána či dopoledne. Nepřichází mi zpět žáden aktivační email. A ano díval jsem se i do spamu. Psal jsem mail i osobně, zda vůbec něco přišlo. Jenže nikdo mi neodpovídá. A já bych rád věděl, zda Vám vůbec platba přišla, nebo se stala někde chyba. Mohl jsem špatně napsat číslo účtu. Ale abych platbu stáhl zpět, tak to potřebuji od Vás vědět a pořád jen čekám na jakoukoliv reakci. A zatím bez úspěchu.Nechci být hnusný, ale takový přístup se mi moc nelíbí. Pokud potřebuji vyřešit nějaký problém, tak na to musím čekat celý den, aby mi vůbec někdo odepsal na mail. Jenže nezlobte se, ale nemám čas několik dní za sebou, abych stáhl platbu.
Ocenil bych nějakou Vaší ochotu s řešením mého problému. Pokud budete potřebovat nějaké údaje, stačí napsat. Můžu Vám dát screen ze zaslání platby či jen Variabilní symbol.

Děkuji.
Pyke
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

VIP - Zombie Chronic

od Rumcajz » 12 bře 2019, 10:14

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: VIP - Zombie Chronic

Příspěvekod NecroFun » 12 bře 2019, 11:48

Zdar, pokud si to posilel přes účet jako převod, tak tam máš jasně napsáno, že převod může trvat 2-3 dny. Pokud do 2 dnů nedojde VIP kód, tak kontaktuj soukromou zprávou vedení gamesites a nebo šerifku Lulku.
NecroFun
Drbna
Drbna

Zpět na VIP poradna