I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamietnuté]jb1 / maxipes / jeida

Příspěvekod jejdik » 13 bře 2019, 16:02

1. Popis situace - Byla nová mapa a HVD. Cele HVD jsem hlidal zbrojku, ke konci jsem slyšel jak si někdo přeš stenu doplnuje HP tak jsem se šel podívat. Stáli tam 2 hrači (Nudy, bic bozi) zabíjet jsem nechtěl protože jsem neviděl kdo a nechtělo se mi nic řešit. Následně na mě nudy zautočil a hráč Jackiee ho zabil s tím že jsem po něm taky střílel a zabil jsem Hrače bic bozi, který čupěl za ním před zbrojnici. Následně napsal že dostal FK. K tomu jsem se nějak nevyjadřoval protože jsem si myslel že to napsal jen tak nebo si dělá srandu. Dalsi kolo jsem dostal přehoz s důvodem, že dostal FK nebo tak něco -> chat na demu. To jsem nepochopil i kdyby jsem FK dal, tak bych se omluvil , ale hrač bic bozi se odpojil a připojil takže jeho šance na VD by stejne byla nulová. Celá situace je založená na tom, že je asi nová pravidlo a hrači co čupí u zbrojnice a jsou zabiti asi maji dostat VD podle Maxipsa. Což nevím, ale za toto nikdo nikdy VD nedostal a s důvodem at už byl simon admin nebo kdokoli že je to demence toho hrače že stoji u zbrojky nebo mě opravte jestli se milím. Následně potom jsem dostal ban za FK. Což je taky divne z dema sis doplnoval, takže FK si nedostal, ale to jsem nemohl vědet ale když zabiješ omylem hrače a má zbran a nevědel si to taky mu přece nedáš VD a FK to nebyl.

2. Důkazy - http://leteckaposta.cz/340808409 - 2.33 KILL "FK"
JUMP MASTER.io
jejdik
Mistr
Mistr

[Zamietnuté]jb1 / maxipes / jeida

od Rumcajz » 13 bře 2019, 16:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: jb1 / maxipes / jeida

Příspěvekod Maxipes » 13 bře 2019, 16:12

Uz na serveru jsem ti vysvetlil, ze o VD mi nejde, protoze jsem se pohyboval na vlastni pest pred zbrojnici. Nicmene to, zes mi dal FK, je evidentni. Hraci se behem HVD pred zbrojkou skutecne pohybuji na vlastni nebezpeci, jak vyplyva z pravidel, ale s ohledem na pripadne VD. Nikoliv ve smyslu, ze muzes libovolne hrace zabijet jen proto, ze zrovna stoji pred zbrojnici.

Na to jsem te upozornoval, ty jsi to ignoroval. Dostal jsi prehoz a prilezitost k omluve, ktere jsem se nedockal, proto jsi dostal ban.

Argumentovat tu tim, ze jsem si doplnoval HP je irelevantni, protoze jsi to pred shlednutim dema ani nevedel.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod jejdik » 13 bře 2019, 16:27

Maxipes píše:
Argumentovat tu tim, ze jsem si doplnoval HP je irelevantni, protoze jsi to pred shlednutim dema ani nevedel.

Ano nevěděl ale FK jsem ti nedal úmyslně.
A dostat Ban za to že jsem to ani v dané situaci nevěděl že to byl FK a dostat Ban za tohle mi přijde přehnané. Proto se chci tady přátelsky domluvit že ban mi zrusis já se omluvim když je to Teda nezbytné a můžeme to uzavřít jako že jsi přehnaně reagoval na tuto situaci a je jsem pochybil tím že jsem se nemluvil. Můžeme se takhle domluvit?
JUMP MASTER.io
jejdik
Mistr
Mistr

Příspěvekod Knedlajs » 13 bře 2019, 16:33 VIP

jejdik píše:a můžeme to uzavřít jako že jsi přehnaně reagoval na tuto situaci

WTF?! To kde sme, aby si hriešnici určovali podmienky?

Neznalosť pravidiel neospravedlňuje. Pokiaľ nevieš pravidlá, načo lozíš k CT? Každou ďalšou situáciou, ktorou tu na seba upozorňuješ, to len všetkým dokazuješ.

Keď niekoho zabiješ omylom, tak je to FK. A keď si ho zabiť nechcel, mal si sa mu ospravedlniť a uznať chybu. Ako píše Maxidog, z pravidiel vyplýva, že VD mať nemal. To ale nič nemení na situácii, že si mu dal FK, lebo si sa prestrelil. A za to si sa mal ospravedlniť.

Pokiaľ ti ho Hafan chce skrátiť alebo odbanovať, ať je libo. Ja by som ti ho nechal už len za to, ako sa správaš. Či už tu alebo aj na serveri. BAN bol v každom prípade oprávnený a sťažnosť zamietam.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod jejdik » 13 bře 2019, 16:40

Knedlajs píše:
jejdik píše:a můžeme to uzavřít jako že jsi přehnaně reagoval na tuto situaci

WTF?! To kde sme, aby si hriešnici určovali podmienky?

Neznalosť pravidiel neospravedlňuje. Pokiaľ nevieš pravidlá, načo lozíš k CT? Každou ďalšou situáciou, ktorou tu na seba upozorňuješ, to len všetkým dokazuješ.

Keď niekoho zabiješ omylom, tak je to FK. A keď si ho zabiť nechcel, mal si sa mu ospravedlniť a uznať chybu. Ako píše Maxidog, z pravidiel vyplýva, že VD mať nemal. To ale nič nemení na situácii, že si mu dal FK, lebo si sa prestrelil. A za to si sa mal ospravedlniť.

Pokiaľ ti ho Hafan chce skrátiť alebo odbanovať, ať je libo. Ja by som ti ho nechal už len za to, ako sa správaš. Či už tu alebo aj na serveri. BAN bol v každom prípade oprávnený a sťažnosť zamietam.

OK ty jsi tu šéf, a diky za brzké vyjádření do stížnosti když ses na tu moji UB vysral xd

e. Knedlík: Nastali časové komplikácie... :roll:
JUMP MASTER.io
jejdik
Mistr
Mistr

Zpět na Stížnosti na Adminy