• Stránka 1 z 1
Mapy na servery GSCW
Zdravím, chtěl bych se zeptat jako aktuální Gather Manažer zda-li nebylo možné přidat do výběru map de_mirage.
Ta mapa tam je ale dá se změnit pouze přes AMX
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A pokud by šlo přidat mapu css_cache. Mapa Cache je velmi populární ve hře csgo a myslím si že by jí hráči ocenili i v CS 1.6
Zde odkaz na mapu -> https://gamebanana.com/maps/187626
Ta mapa tam je ale dá se změnit pouze přes AMX
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A pokud by šlo přidat mapu css_cache. Mapa Cache je velmi populární ve hře csgo a myslím si že by jí hráči ocenili i v CS 1.6
Zde odkaz na mapu -> https://gamebanana.com/maps/187626
-
zyx2g - Amatér
Mapy na servery GSCW
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Mapy na servery GSCW
S panem zyxem souhlasim 

-
ReWcReW94 - Amatér
Ahoj,
S de_mirage souhlasím, nicméně css_cache mi tam přijde zcela zbytečné nahazovat.
- btw. Poslední dobou se začali GSCW servery sekat (nebo dokonce padat) tak jestli by s tím nešlo něco udělat - např. rr
- btw2. Po napsaní kýmkoli do Chatu /admin se hra automaticky spustí (v případě, že je pauza) - patrně bug?
Uvidíme, zda-li se to někam posune. Já si myslím že ne, protože každýmu takovýmu zásahu se musí obětovat čas a ten je pro Vedení (pro kompetentní osoby) drahocenný
S de_mirage souhlasím, nicméně css_cache mi tam přijde zcela zbytečné nahazovat.
- btw. Poslední dobou se začali GSCW servery sekat (nebo dokonce padat) tak jestli by s tím nešlo něco udělat - např. rr
- btw2. Po napsaní kýmkoli do Chatu /admin se hra automaticky spustí (v případě, že je pauza) - patrně bug?
Uvidíme, zda-li se to někam posune. Já si myslím že ne, protože každýmu takovýmu zásahu se musí obětovat čas a ten je pro Vedení (pro kompetentní osoby) drahocenný

-
Naiz - Profesionál
Zatlačte na Reda a ten musí zatlačit na whoika, pak by tam šance měla být 

-
GrooS - CS 1.6 Admin
GSCW servery se stále sekají - jakýsi microlagy.
-
Naiz - Profesionál
• Stránka 1 z 1