• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]Žiadosť
Nazov: TATO (sekcia ZM)
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na ZM.
Nick v hre : TATO
Nick na fóre : MIERTATO
Vek : 22
Steam nick : Odysek95 (TATO)
Steam ID : STEAM_0:0:42360040
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... layer=5949
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nie som slušný človek, zatiaľ som žiadný BAN nikdy nedostal.
Niečo o sebe : Zdravím,volám sa Marek,pracujem v CZ firme a vyštudoval som stavebnu školu.Moje zalubi Workout a PC.Hram jedine 1,6 a GO.Admin som uz bol mam skusenosti veľa.Prava mi odobrali kvoli firme nemal som vobec čas sa hru no momentalne menim pracu a času bude dosť.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem pomahať portalu mojou aktivitou a znalostami,či pomahat hračom.
Ďakujem za skore vybavenie.
//TATO
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na ZM.
Nick v hre : TATO
Nick na fóre : MIERTATO
Vek : 22
Steam nick : Odysek95 (TATO)
Steam ID : STEAM_0:0:42360040
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... layer=5949
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nie som slušný človek, zatiaľ som žiadný BAN nikdy nedostal.
Niečo o sebe : Zdravím,volám sa Marek,pracujem v CZ firme a vyštudoval som stavebnu školu.Moje zalubi Workout a PC.Hram jedine 1,6 a GO.Admin som uz bol mam skusenosti veľa.Prava mi odobrali kvoli firme nemal som vobec čas sa hru no momentalne menim pracu a času bude dosť.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem pomahať portalu mojou aktivitou a znalostami,či pomahat hračom.
Ďakujem za skore vybavenie.
//TATO
Každý sa narodí ako dokonalý,to len ľudia v živote ho pokazia.
-
MIERTATO - Pokročilý
[Zamítnuto]Žiadosť
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť
První příspěvek po více než dvou letech a žádost o práva? Tak to asi nepůjde i vzhledem k Tvé minulosti. Navíc nesplňuješ jednu ze základních podmínek pro přijetí v souvislosti s aktivitou na serveru. Dohrej aktivitu, nahlašuj do PP a za měsíc to můžeš zkusit znovu.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1