• Stránka 1 z 1
[V]Reset XP Superhero
Zdar, nevím kam tohle vlastně napsat, ale asi před týdnem jsem se připojil na superhero server a měl jsem lvl 1, tak jsem si řekl, že to nejspíš bude bug, připojil jsem se dneska a stále mám lvl 1 (měl jsem lvl 18 nebo 19?). Hraji na nicku Golden, SID případně dodám.
-
Jackienator - Pokročilý
[V]Reset XP Superhero
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Reset XP Superhero
Ono to je možná tím že hraješ přes nonsteam
Ex cs 1.6 JB's & Furien admin
Ex Cheathunter
Ex Cheathunter
-
Classsic - CS 1.6 Support
Si tu jen tak odhodím svůj steam profil... https://steamcommunity.com/id/TheGoldestone/
-
Jackienator - Pokročilý
Budem to brať tak, že si sa na server pripojoval prostredníctvom STEAMU.
V takomto prípade sa zrejme môže jednať o akýsi WIPE serveru, takže svoju úroveň, si budeš musieť nahrať znovu.
V takomto prípade sa zrejme môže jednať o akýsi WIPE serveru, takže svoju úroveň, si budeš musieť nahrať znovu.
-
Zsigray - Drbna
Zsigray píše:Budem to brať tak, že si sa na server pripojoval prostredníctvom STEAMU.
Takže jenom klasická ojebávka bez udání důvodu a bez náhrady. To jsem čekal. Díky.

-
Jackienator - Pokročilý
Jackienator píše:Zdar, nevím kam tohle vlastně napsat, ale asi před týdnem jsem se připojil na superhero server a měl jsem lvl 1, tak jsem si řekl, že to nejspíš bude bug, připojil jsem se dneska a stále mám lvl 1 (měl jsem lvl 18 nebo 19?). Hraji na nicku Golden, SID případně dodám.
Kamo ahoj nemusíš byť hneď nervák na gamesites sa stáva, že je časom WIPE a to každý jeden rok. To máš ako keby si mal bordel stále a ty ho poupratuješ tak to chodí na gamesites serveroch raz za rok je WIPE, ktorý vyčistí server a proste ideš odznova nič sa nedá robiť.
-
selisheeno - Mistr
Presne tak, WIPE je iba cistka serveru, keby ten server mal byt zaspamovany datami, ktore by sa tam kumulovali X rokov, velmi by ste si nezahrali.
Vyriesene.
Vyriesene.
-
Zsigray - Drbna
• Stránka 1 z 1