Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z]Flopyn.Ek / BaseBuilder#1

Příspěvekod Floppynko » 17 bře 2019, 15:47 VIP

Zdravím, rád by som znova požiadal o práva na BaseBuilder#1

Nick v hre : Flopyn.Ek

Nick na fóre : RoSAKuKuS

Profil na fóre : rosakukus-u28426.html

Vek : 20

Steam nick : Flopy

Steam ID :STEAM_0:1:451957221

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... yer=545698

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Pokiaľ viem, ban som v blízkej dobe nedostal. V minulosti určite, ale to je už dávno.

Niečo o sebe : Zdravím, moje meno je Michal Gschweng. Pochádzam zo západného Slovenska presnejšie z Bratislavy. Pracujem pre štátny orgán a to Detektívnej Služby. Pre prípad nedôvery predložím pracovný preukaz a odznak HLSA/Vedeniu. Hre CS 1.6 sa venujem už asi 9 rokov. BaseBuilder módu som prepadol asi pred 6 rokmi. Začínal som na GS a nehodľám skončiť. Moje hobby je samozrejme moja druhá polovička (priateľka), Fitness a po večeroch a keď je čas (keď niesom v robote) tak aj počas dňa. Bphužiaľ som prepadol aj cigaretám, no snažím sa (všetci vieme ako) prestať. Venoval som sa dlhodobo športu ako je "Hokejball a ľadový hokej" no kôli zdravotným problémom som to musel všetko ukončiť.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Vídím čo sa na BB deje, mám prípadne dosť času kôli pracovnému rozvrhu takže k večeru mám vždy čas. Pravidlá BB ovľádam bezproblémovo.

Minulosť: Viem že moja minulosť nebola pestrá. Viem čo sa stalo, bol to vážny prešľap a dovolím si povedať že vekom som sa poučil a nehodlám spraviť podobný problém. Nemám problém ísť na TS, kompletne si všetko vyjasniť a porozprávať sa že čo a ako. Som si vedomý toho, že to bola naozaj vážna chyba. Chcel by som sa verejne za toto ospravedlniť no myslím, že každý by mal dostať šancu na nápravu a ukázať, či nato má znova. Myslím si, že nato mám, som odhodlaný dostať sa znova k vám a ukázať, že mám nato byť dobrým prínosom pre portál a podporu.

Ďakujem za prečítanie žiadosti a dúfam, že niekto z vás sa rozhodne dať mi šancu, porozprávať sa na TS a ukázať že som normálny človek.
Floppynko
Zkušený
Zkušený

[Z]Flopyn.Ek / BaseBuilder#1

od Rumcajz » 17 bře 2019, 15:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Flopyn.Ek / BaseBuilder#1

Příspěvekod GrooS » 17 bře 2019, 17:35 VIP