I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené]Nightmare jb8

Příspěvekod kefr8 » 18 bře 2019, 15:41

1. Byl jsem Simon, hrála se mapa jb_rush vězni byli v boxe a řekl jsem "pojďte zamnou". Potom jak byli cca u toho výstupku s lékarničkou a gunou jsem řekl "běžte na bazén" všichni vězni šli přes šachtu tak jsem je zabil. Druhé kolo jsem si vzal Simona, vysvětlil jednomu vězni ten příkaz a Nightmare se do toho vmísil že jeden už přes tu šachtu přešel před příkazem. Já jsem si byl jistý že nepřešel a potom následoval neoprávněný přehoz.

2. http://leteckaposta.cz/632286423 142:00 142:50 demo si pusťte na ns

A chtěl bych vědět, potom co jsi mě přehodil, proč jsi mi nedal ban? Když jsi si byl jistý že jsem dal FK. Myslím si že takhle by admin postupovat neměl.
ass
kefr8
Zkušený
Zkušený

[Vyriešené]Nightmare jb8

od Rumcajz » 18 bře 2019, 15:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nightmare jb8

Příspěvekod Nightmare90 » 18 bře 2019, 16:07 VIP

Jak jsem ti řekl na serveru.... když dodáš demo sem a budeš mít pravdu, tak se ti omluvím.... Je to tak a už jsem se ti na serveru omluvil.... Jelikož jsem si nebyl na 100% jistý, tak jsem ti ban nedával a chtěl jsem počkat na hltv... očividně jsi mě předběhl :)

K tomu přehozu.... Byť jsem se zmýlil, tak ty se tam nebudeš se mnou hádat.... Ber to jako radu do budoucna.... ;)
Kdo jinému jámu bagr, sám do ní nosorožec.
KDYBYCH SE CHTĚL ZABÍT, VYLEZU NA TVÉ EGO A SKOČÍM NA TVÉ IQ
Nightmare90
Drbna
Drbna

Příspěvekod kefr8 » 18 bře 2019, 16:10

Beru to jako vyřešené, ale nechápu proč bych se neměl hádat když jsem si 100% jistý že mám pravdu a ty nemáš. V tom případě by jsi mě mohl nechat normálně hrát a až potom se podívat na HLTV.
ass
kefr8
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Nightmare90 » 18 bře 2019, 16:12 VIP

Když si myslíš, že máš pravdu, máš od toho forum, kde se to vyřeší... Na serveru se to neřeší..... I když máš na 100% pravdu... ;)
Kdo jinému jámu bagr, sám do ní nosorožec.
KDYBYCH SE CHTĚL ZABÍT, VYLEZU NA TVÉ EGO A SKOČÍM NA TVÉ IQ
Nightmare90
Drbna
Drbna

Příspěvekod Knedlajs » 18 bře 2019, 17:39 VIP

Keď ti Admin na serveri niečo povie, tak to rešpektuj a nehádaj sa s ním. Pokiaľ si si na 100% istý, že Admin pochybil, dodaj nám sem dôkazy a my už s ním spravíme poriadky. To len, aby si vedel do budúcna a vyhol sa zbytočným hádkam a problémom na serveri, ktoré aj tak vždy vyústia v tvoj neúspech.

Samotná situácia je jasná. Hráči nemali ísť cez šachtu, preto dostali oprávnený kill, žiadny MFK nepadol a Admin v tejto situácii pochybil, ale ospravedlnil sa. Verím, že v budúcnosti bude pozornejší.

Sťažnosť oprávnená.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Stížnosti na Adminy