• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Laces*/Jalibreak
Ahoj, rád bych požádal o práva na Jailbreak serverech.
Nick ve hře : Laces*
]Nick na fóru : LaChies2001
Profil na fóru : lachies2001-u48058.html
Věk : 17
Steam nick : Lačes*
Steam ID : STEAM_0:1:116665709
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=224724
Moje prohřešky: Před pár lety, když jsem začínal hrát na JB 9, jsem dostal asi 2x ban za FK, protože jsem to ještě tolik neuměl a byl začátečník.
Nedávno jsem opět začal hrát na JB a zatím žádné vážnější prohřešky jsem neměl. Jenom 1x ban demenci za změnu jména.
Něco o mně: Jmenuji se Martin, bydlím v Havířově a chodím do 3. ročníku Informačních technologií. Mým koníčkem je fotbal a hraní počítačových her. Víc asi netřeba vypisovat.
Proč by jsem chtěl na GS adminovat ?: Tak to je dobrá otázka, kdysi jsem už byl akademik. A po návratu se častěji setkávám s hráči co neznají pravidla nebo mají cheaty. Většinou když jim něco chci vysvětlit. Např. proč to byl FK tak mě neposlouchají protože nemám žádné práva nad nimi a dělají to znovu a proto bych se chtěl podílet na zlepšování hře na JB serverech.
Děkuji za přečtení a zhodnocení mé žádosti.
Nick ve hře : Laces*
]Nick na fóru : LaChies2001
Profil na fóru : lachies2001-u48058.html
Věk : 17
Steam nick : Lačes*
Steam ID : STEAM_0:1:116665709
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=224724
Moje prohřešky: Před pár lety, když jsem začínal hrát na JB 9, jsem dostal asi 2x ban za FK, protože jsem to ještě tolik neuměl a byl začátečník.
Nedávno jsem opět začal hrát na JB a zatím žádné vážnější prohřešky jsem neměl. Jenom 1x ban demenci za změnu jména.
Něco o mně: Jmenuji se Martin, bydlím v Havířově a chodím do 3. ročníku Informačních technologií. Mým koníčkem je fotbal a hraní počítačových her. Víc asi netřeba vypisovat.
Proč by jsem chtěl na GS adminovat ?: Tak to je dobrá otázka, kdysi jsem už byl akademik. A po návratu se častěji setkávám s hráči co neznají pravidla nebo mají cheaty. Většinou když jim něco chci vysvětlit. Např. proč to byl FK tak mě neposlouchají protože nemám žádné práva nad nimi a dělají to znovu a proto bych se chtěl podílet na zlepšování hře na JB serverech.
Děkuji za přečtení a zhodnocení mé žádosti.
-
LaChies2001 - Amatér
[Zamietnuté]Laces*/Jalibreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Laces*/Jalibreak
1.) Ešte neprešiel mesiac od posledného zamietnutia.
2.) Minule som ti písal, aby si vypustil zo svojho slovníka veci tohto typu:
3.) Od poslednej žiadosti bol na základe tvojho nahlásenia zabanovaný iba jeden jediný hráč.
4.) Doslova okopírovaná žiadosť. To ti nestojíme ani za tú námahu, aby si napísal novú? Ja som písal 4 žiadosti a ani jednu som neskopíroval....
Stále si ma nepresvedčil o tom, že si zaslúžiš práva.
Zamietnuté.
2.) Minule som ti písal, aby si vypustil zo svojho slovníka veci tohto typu:
2019-03-17 18:57:02 negr. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jb_snow
2019-03-14 17:15:04 co ti dziga. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jail_jungle_b5
3.) Od poslednej žiadosti bol na základe tvojho nahlásenia zabanovaný iba jeden jediný hráč.
4.) Doslova okopírovaná žiadosť. To ti nestojíme ani za tú námahu, aby si napísal novú? Ja som písal 4 žiadosti a ani jednu som neskopíroval....
Stále si ma nepresvedčil o tom, že si zaslúžiš práva.
Zamietnuté.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1