• Stránka 1 z 1
jb1 / Patrik / jeida
1. Popis situace - Simon Evžen chtěl dat fotbal jeden hrač mu tam porušil 2x nějaký příkaz a simon chtěl znevýhodnit toho kapitána, který si ho vybere což je blbost a admin ho upozornil, že tohle dat nemůže. Následně jak mu to vysvětlit, že mu má hodit kostkou tak simon hodil a zabil. Nechci nějak radit, ale někdo z vyšších by mohl napsat jak to s tou kostkou při šanci v % chodí. Kvůli tomu padají FK, protože hrači to nevědí. Děkujeme za adminy co to rádi vysvětlí. Patrik mu nic nevysvětlil a hrače hned přehodil. Ano je to jeho blbost a přehoz byl opravněný, ale toto se k stížnosti nevztahuje. Napsal jsem mu do chatu: Evzen je to PAtrik co čekáš. A následně jsem dostal kick. Už jsem podal jednu stížnost hlsa asdf, že Patrik nevím jestli ho seru nebo co, ale moje prohřešky netrestá rovnoměrně jako ostatní. Asdf psal že mu domluvil tak jsem to na web nedal a domluvili jsme se a ted toto ?
2. Důkazy - http://hltv.fakaheda.eu/20312-190320143 ... on.dem.zip
19.30 Simon řekl to s tím výberem a nevýhodou
22.17 Hazí kostkou s malou šanci na kill
22.48 Přehoz
23.14 Moje zprava
23.25 KICK
2. Důkazy - http://hltv.fakaheda.eu/20312-190320143 ... on.dem.zip
19.30 Simon řekl to s tím výberem a nevýhodou
22.17 Hazí kostkou s malou šanci na kill
22.48 Přehoz
23.14 Moje zprava
23.25 KICK
JUMP MASTER.io
-
jejdik - Mistr
jb1 / Patrik / jeida
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: jb1 / Patrik / jeida
Simon dostal oprávnené prehodenie od CT, pretože pri nevýhodách nemôžeš mať väčšiu šancu na prežitie ako 50%. V praxi to znamená, že keď ide o kocku 64, tak rozdeľuješ nepr. párne (sudé) a nepárne (liché). Keď ide o jánošíka, tak buď preskočí alebo nepreskočí.
Cementa poprosím o doloženie dôkazu, kde hráča upozornil na nejaký typ provokácie a vysvetlenie, prečo vlastne dostal kick hráč jeida.
Cementa poprosím o doloženie dôkazu, kde hráča upozornil na nejaký typ provokácie a vysvetlenie, prečo vlastne dostal kick hráč jeida.
-
asdfJB - Spamerův sluha
Upoyornenie hrac nedostal y dovodu ye som akurat simonovi vo voice vysvetloval situacie preco, co ako je a kedze tych veci nim dokazenych bolo vela tak dostal prehoz na nieco v zmysle kde mal hrac s nevyhodou napisat cslo od jedna do sest a typek hodil 64 kockou a nechal ho tak. V tom mi pisal nejaky hrac satan do posty ze urcity typek ma SH. Nez som vsetko poriesil a v amx natukal prehoz, tak v tom ako som ti pisal aby si si tie narazky na hocikoho odpustil ze ich bolo z tvojej strany uz dost a ze by si sa mohol zamysliet nad tym ako sa v poslednej dobe chovas, si si nezabudol rypnut aj do mna.. typek ktoreho som prehodil zacal nejakym negativnejsim pristupom na mna pisat. Ty si nezabudol dodat ze sak je to Patrik tak co? hodil som ti teda kick. Postup by som mal dodrzat vzdy a aj h ovzdy dodrziavam.. toto je ale podla mna situacia kde si dany hrac kick zasluzil a dat som ho aj mal: vedel do coho ide, kedze sa jedna o velice mudreho a vyspeleho byvaleho admina. Ktory vie co sa smie a co nie. Takto by som konal u kazdeho kto by na serveri robil bordel v chate, provokoval, nadaval apod, ked som nemal moznost mu stihnut dat upozornenie.
https://ctrlv.cz/vswq
https://ctrlv.cz/vswq
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
-
Seso - CS 1.6 Admin
Chápeš člověk si chce zahrát a rejpnu si do každého, ale kick jsem dostal aji od owena za jednu jemnu nadavku to tiez jednal náhle, ale beru že jsem napsal slovo ojebal. A ty si mi dal kick za nic v podstatě. Když se omluvis tak je možnost že ti třeba odpustím 

JUMP MASTER.io
-
jejdik - Mistr
Jelikoz je zde zmineno moje jmeno, tak se ti i ja vyjadrim.
Pokud myslis tu situaci na JB1, presneji na mape snow, tak je mi lito, ale kick jsem ti nedal ja. Na serveru bylo pritomno vice adminu. Ale to nemeni nic na tom, ze by jsi mel byt potrestany delsim banem, protoze to, co ty predvadis na serverech je opravdu neunosne. Jakozto byvaly admin by jsi mel vedet, co se slusi a co ne, od doby, co jsi byl zruseny se chovas jako hulvat.
Pokud myslis tu situaci na JB1, presneji na mape snow, tak je mi lito, ale kick jsem ti nedal ja. Na serveru bylo pritomno vice adminu. Ale to nemeni nic na tom, ze by jsi mel byt potrestany delsim banem, protoze to, co ty predvadis na serverech je opravdu neunosne. Jakozto byvaly admin by jsi mel vedet, co se slusi a co ne, od doby, co jsi byl zruseny se chovas jako hulvat.
-
OwenGS - Drbna
Čo sa týka nevýhod, tak žiadne percentuálne presné riešenie nie je. Pri nevýhodách ide len o to, aby hráč nemal príliš malú šancu na to, že zomrie. Preto záleží vždy na posúdení daného Admina, ktorý je prítomný na serveri, či je to dostatočne veľká nevýhoda, alebo nie.
V tomto prípade Simon úmyselne hodil kockou so 64 číslami, aby hráč, ktorý mal nevýhodu prežil. Ako sám píšeš, za toto bolo prehodenie na mieste.
Čo sa týka samotného kicku, Admin nedodržal postupy a kickol hráča za blbosť. V tomto smere bude poučený.
Nemyslím si ale, že tebe ten kick uškodil. Skôr sa stotožňujem s názorom Owena. Správaš sa detinsky. Takže ak sa niekomu chce, pošlite mi HLSTATS tohto delikventa do PM a uvidíme, čo sa dá robiť.
Vyriešené.
V tomto prípade Simon úmyselne hodil kockou so 64 číslami, aby hráč, ktorý mal nevýhodu prežil. Ako sám píšeš, za toto bolo prehodenie na mieste.
Čo sa týka samotného kicku, Admin nedodržal postupy a kickol hráča za blbosť. V tomto smere bude poučený.
Nemyslím si ale, že tebe ten kick uškodil. Skôr sa stotožňujem s názorom Owena. Správaš sa detinsky. Takže ak sa niekomu chce, pošlite mi HLSTATS tohto delikventa do PM a uvidíme, čo sa dá robiť.
Vyriešené.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1