• Stránka 1 z 1
[Prijatý s akademickými právami]Kulíšek/JailBreak ;)
Tak to zkusíme po čtvrté 
Nick ve hře : .:CallOfDuty:.-Kulisek654
Nick na forku : kulisek654
Profil na forku -> Here.
Věk : 14
Steam nick : mareklips
Steam ID : STEAM_0:1:208941806
HLStats -> Here.
Bany a prohřešky : Tak bany žádné, prohřešků tam pár je, ale většina mi byla odpuštěna.. a samozřejmě na NS bany byly celkem dost.. hlavně za mladších let..
Něco o sobě : Tak jmenuji se Marek Lipš, pocházím z české republiky (wow), žiju na vysočině, konkrétněji ve městě Malý Beranov, poplíž města Jihlavy. Mám rád delší procházky a kempování, hraní badmintonu sem tam basketu s kámoši, následně si i rát zahreju nějaké Steam hry, jako například Borderlands, CounterStrike 1.6, někdy s kámoši CS:GO, TeamFortress2, The Escapists, Heroes of Might and Magic V Tribes of the east atd...
Proč bych chtěl na GS adminovat? : Tak pořádek na serveru dělám už jako akademik, ale nějaké tresty typu přehoz/slay trestat jaksi nemohu.. Zároveň by mi to ušetřilo trochu ten čas a hráč by byl aspoŇ potrestán hnedka... samozřejmě je ban poslední možnost, takže by se ten mikrofon hodil, protože znám experty, co pečou na chat
Stejně to zase něják podělám..
Díky za věnovaný čas!

Nick ve hře : .:CallOfDuty:.-Kulisek654
Nick na forku : kulisek654
Profil na forku -> Here.
Věk : 14
Steam nick : mareklips
Steam ID : STEAM_0:1:208941806
HLStats -> Here.
Bany a prohřešky : Tak bany žádné, prohřešků tam pár je, ale většina mi byla odpuštěna.. a samozřejmě na NS bany byly celkem dost.. hlavně za mladších let..
Něco o sobě : Tak jmenuji se Marek Lipš, pocházím z české republiky (wow), žiju na vysočině, konkrétněji ve městě Malý Beranov, poplíž města Jihlavy. Mám rád delší procházky a kempování, hraní badmintonu sem tam basketu s kámoši, následně si i rát zahreju nějaké Steam hry, jako například Borderlands, CounterStrike 1.6, někdy s kámoši CS:GO, TeamFortress2, The Escapists, Heroes of Might and Magic V Tribes of the east atd...
Proč bych chtěl na GS adminovat? : Tak pořádek na serveru dělám už jako akademik, ale nějaké tresty typu přehoz/slay trestat jaksi nemohu.. Zároveň by mi to ušetřilo trochu ten čas a hráč by byl aspoŇ potrestán hnedka... samozřejmě je ban poslední možnost, takže by se ten mikrofon hodil, protože znám experty, co pečou na chat

Stejně to zase něják podělám..

Díky za věnovaný čas!
Huh?
-
kulisek654 - Kazatelův učeň
[Prijatý s akademickými právami]Kulíšek/JailBreak ;)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Kulíšek/JailBreak ;)
Keďže sa nám naposledy nepodarilo dostať k spoločnej hre na serveri, skúsime to teraz.
V riešení...
V riešení...
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Re: [Pohovor]Kulíšek/JailBreak ;)
Prijatý, vitaj.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1