• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Neoprávěný ban za "Obcházení banu"
Zdravím, před cca týdnem dostal můj spolubydlící ban za "bhop scripty" (https://ctrlv.cz/lUwT) když jsem se 21.3 zkoušel ze svého úču připojit na jailbreak servery dostal jsem ban za "obcházení banu" (https://ctrlv.cz/5UVb) když jsem se dneska zkusil připojit na servery i po skončení jeho banu stále mám na mém účte ban za "obcházení banu" když se na servery zkusil připojit ze svého účtu spolubydlící měl na účtě ban také, zkusil jsem se připojit z nového účtu ale ten dostal instantně ban, také za "obcházení banu". Prosím o unban na obou účtech za neoprávněný ban (neopraveny-ban-za-obchazeni-banu-od-anti-cheatu-t169213.html)
- Yikes9872392
- Kolemjdoucí
[Vyriešené] Neoprávěný ban za "Obcházení banu"
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Neoprávěný ban za "Obcházení banu"
Prvý ban si dostal 15.03.19 16:23, ktorý mal vypršať 22.03.19 16:23, ale zrejme tvoj spolubývajuci sa chcel napojiť skôr. https://ctrlv.cz/uha1
-
Errik - Turnajový admin
Ano to chápu, ale pokud něco takového zkouší on, proč bych za to měl čekat 1 týden já ?
- Yikes9872392
- Kolemjdoucí
Yikes9872392 píše:když jsem se 21.3 zkoušel ze svého úču připojit
Ups to som prehliadol, sám si napísal že si sa chcel napojiť 21.3 a sám vidíš že ti ban mal vypršať až 22.3. Aj keď ten starý ban vypršal, ten nový ostane znovu na týždeň.
-
Errik - Turnajový admin
Na Tvoju IP je celkovo 5 banov, z toho 3 akívne. Na jednom účte je 3 dni starý OW ban, na ďalšom (Tvojom) VAC ban z dnešného dňa.
Môžeš vymeniť VIP za unban.
Vyriešené.
Môžeš vymeniť VIP za unban.
Vyriešené.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
ericek111 - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1