Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Torstein/JB

Příspěvekod papina08 » 28 bře 2019, 21:26

Nick na serveru: Torstein
SID: STEAM_0:0:113496079
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 20 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=49491
Bany, které jsem dostal (i na CS 1.6): Bany jsem nějaký dostal, ale všechny byly vyřešeny v klidu a poučil jsem se z nich. Není problém se o každém z nich poté pobavit, proč se stal.

Něco o mně: Jmenuji se Pavel, je mi 20 let a bydlím v Praze, kde studuju. Hraju závodně florbal a ping pong. Rád trávím čas s kamarády a samozřejmě hraním počítačových her.

Proč právě já: Myslím si, že to mám ve svém věku už nějak srovnané v hlavě, abych mohl v určitém způsobu pomáhat a usměrňovat komunitu na JailBreaku. Udržuju si velikou aktivitu i ve večerních hodinách, kdy bych mohl taktéž usměrňovat chování spoluhráčů. Samozřejmě tu jde o to si hru užít, ale všechno má své meze. Samozřejmě mi nedělá problém pomoct novým hráčům, což je například vidět na demu mého nahlášení, kde jsem hráči poradil místo abych ho ihned nahlašoval.

Zkušenosti s CS:GO: Mám nahráno 1550 hodin na GO a přibližně stejně na 1.6. Z toho rok na gamesites jb na 1.6 a 2. rokem na Go, což je vidět i na mé aktivitě.

Případné poznámky:
[=http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=49491]Obrázek
papina08
Amatér
Amatér

[Zamítnuto] Torstein/JB

od Rumcajz » 28 bře 2019, 21:26

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Torstein/JB

Příspěvekod Trsak » 29 bře 2019, 14:02 VIP

Nepřesvědčil jsi nás o tom, že jsi vhodný na admina. Zlepši svoje chování na serveru.

Zamítnuto
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Trsak
Profesionál
Profesionál

Zpět na Nábory Adminů