• Stránka 1 z 1
[V]Problém s Cs
Zdravím,
dnes jsem si normálně zapnul hru Counter Strike 1.6 a z ničeho nic chodím kdekoli ve hře pomalu. Zkrátka nechodím ve hře normálně a jsem jakoby zpomalený.. Toto se mi stalo cca rok do zadu a normálně jsem restartnul Counter Strike a vše bylo v pořádku, jenže teď to z nějakého důvodu nejde a je to dočasné.´
Předem děkuji za odpoveď a za váš čas!
Děkuji Zeyn. <3
dnes jsem si normálně zapnul hru Counter Strike 1.6 a z ničeho nic chodím kdekoli ve hře pomalu. Zkrátka nechodím ve hře normálně a jsem jakoby zpomalený.. Toto se mi stalo cca rok do zadu a normálně jsem restartnul Counter Strike a vše bylo v pořádku, jenže teď to z nějakého důvodu nejde a je to dočasné.´
Předem děkuji za odpoveď a za váš čas!
Děkuji Zeyn. <3
-
Bubais - Spamerův sluha
[V]Problém s Cs
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s Cs
Po zadání do konzole v Cs 1.6 fps_max 100 a poté developer 0 se nic nezměnilo a stále tento problém trvá..
Není nějaké jinčí řešení?
Děkuji Zeyn

Děkuji Zeyn
-
Bubais - Spamerův sluha
Stále to zkouším a zjistil jsem, že zadáním těchto příkazů se mi má zvýšit počet fps a ten je stále stejný a to 60.
-
Bubais - Spamerův sluha
Mám steam CS 1.6 a po zadání těchto tří příkazů mi to pomohlo a vše je zpět v normálu. 
Velice mockrát vám děkuji!
Zeyn <3
e. Zsi: vyriesene

Velice mockrát vám děkuji!
Zeyn <3
e. Zsi: vyriesene
-
Bubais - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1