I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Neopravněné mute od admina NaH

Příspěvekod Patrickij » 01 dub 2019, 17:50

Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561198869482471

Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]:

Na server se připojil hráč, který ihned začal do voice chatu pouštět písničky, což dokáže člověka dost rozhořčit při přestřelce. Začal mu nejmenovaný hráč nadávat, poté jsem se připojil i já, ale o něco slusněji jsem ho nějakým způsobem požádal, aby to vypl. Začal mi nadávat. Normálně, až lehce sprostě jsem mu opětoval. Následně jsem dostal kick za nadávky (což nemám absolutně žádný problem). Znova jsem se připojil a asi 5x jsem se zeptal, kdo mi dal kick. Poté byla druhá mapa (druhé demo am_dd2), kde jsem do chatu psal, nebo možná do voicu zase mluvil o kicku. NaH mi odepisoval v chatu něco ve stylu: "To nevíš? Celkem úbohé", načež jsem reagoval "demence tady". No a bezkonkurenčně jsem dostal mute na 720minu - což mi příjde naprosto nepřiměřený. Přijal bych mute na hodinu. Ale na 12h ne:-).

Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]:

http://leteckaposta.cz/181508069

jsou zde dvě dema, první (de_vertigo) je důležitější.

v druhým (am_dd2) jsem dostal mute na 12 hodin.
Patrickij
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno] Neopravněné mute od admina NaH

od Rumcajz » 01 dub 2019, 17:50

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Neopravněné mute od admina NaH

Příspěvekod Patrickij » 01 dub 2019, 17:57

Nutno podtknout, že "pachatel" voice spamu, v podobě hudby, byl pouze ze serveru vyhozen. Já byl i zamutován. ;)
Patrickij
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod polskasila » 01 dub 2019, 18:36 VIP

Čau,
pokud si to shrneme, hráč na serveru pouštěl songy, což chápu, že se ti nelíbí. Místo toho, abyste to vyřešili v klidu (popř. si ho lze i mutnout), jste na sebe začali nadávat. Za to jste později oba dostali kick, ten byl oprávněný.

Znovu se napojíš a i přestože tu píšeš, jak si uvědomuješ oprávněnost kicku, se začneš dožadovat vysvětlení kicku, místo toho, abys šel hrát dál? Admin evidentně zhodnotil situaci tak, že chceš vyvolat flame, tudíž ti po pár dalších poznámkách byl udělen mute. Druhý hráč mute nedostal, vzhledem k tomu, že písničky nadále nepouštěl, resp. se možná ani nenapojil zpátky. Aby ses necítil ukřivděně, nahodím ban i druhému hráči za spam/nadávky zpětně.

Po kicku jsi dostal šanci hrát v klidu, evidentně ses chtěl hádat s adminem dál. Pokud jsi měl pocit, že byl kick neoprávněný, měl jsi rovnou napsat stížnost.
Mute je sice delší, ovšem to nic nemění na faktu, že za své vyjadřování si nezasloužíš jen mute na 10min. Bohužel pro tebe se muty dávají pouze v délce 10min, nebo 12h.

Vyřešeno
187
polskasila
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Příspěvekod Patrickij » 01 dub 2019, 18:47

Vyřešeno, aneb gamesites jsou naprosto vedle. :-D
Patrickij
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: [Vyřešeno] Neopravněné mute od admina NaH

Příspěvekod NaH » 01 dub 2019, 20:21

Stačí se podívat na tvoje Hlstats, není co řešit.

Tvoje Hlstats (chat) - http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... ayer=41778
xd
NaH
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Stížnosti na Adminy