• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]kvinto / jb1 / jeida
1. Popis situace: Tak nastala mapa jail_humor a začatkem kola jsem se omylem bugnul k CT a nasledně jsem dostal přehoz od admina kvinto. Přehoz byl opravněný a respektoval jsem ho. Po nějake chvili jsem využil mista u CT a na nove kolo přehoz, zeptal jsem se nějakých adminů, že si myslím že to je blbost abych už nemohl k CT danou mapu jak to byva třeba u neschopnosti nebo tak. Potvrdili mně že jsem u CT byt mohl. O další chvili později jsem využil misto zase a na nasledujici kolo kdy jsem vzal simona zase přehoz. Tak jsem se doprdele už nasral a řikam co je? Odpověď na mojí otazku byla že jsem trestán za něco co jsem udělal minulou mapu. Tak snad když jsem něco provedl dostanu ban a ne že mi admin znepřijemní celou dalsí mapu, ne? Ke konci mapy jsem se opět rozhodl jit k CT a pak už mě kvinto neřešil. Nějaka omluva či vyjadření "korektní" bych rad slyšel .
Důkaz: http://hltv.fakaheda.eu/20312-190331173 ... 8E.dem.zip
Prvý přehoz na začatku kola neni na hltv, ale jak řikam omylem jsem se bugl jak jsme to všichni mačkali.
6.10 Druhý
24.50 Třetí
47.05 Jsem u CT až do konce mapy a asi ignore
Důkaz: http://hltv.fakaheda.eu/20312-190331173 ... 8E.dem.zip
Prvý přehoz na začatku kola neni na hltv, ale jak řikam omylem jsem se bugl jak jsme to všichni mačkali.
6.10 Druhý
24.50 Třetí
47.05 Jsem u CT až do konce mapy a asi ignore
JUMP MASTER.io
-
jejdik - Mistr
[Vyriešené]kvinto / jb1 / jeida
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: kvinto / jb1 / jeida
Na mape predtým na konci si úmyselne otvoril simonovi cely, aby si pokazil celé kolo, čo sa ti aj podarilo. Potrestať ťa som už ale nestihol, lebo som musel kontrolovať na deme kto to bol, keďže si hral mŕtveho chrobáka a tváril sa, že si nič zlé nespravil.
Na ďalšej mape si sa dostal k CT odkiaľ som ťa vyhodil s tým, aby si tam už neliezol. Pýtal si sa prečo, vysvetlenie si dostal. Aby si si náhodou nemyslel, že ostaneš bez trestu.
Prísť sem ale písať s tým, že ti znepríjemňujem celú ďalšiu mapu za to, že ty porušuješ pravidlá, hoci keby ban dostaneš, ani sa k CT nedostaneš podstatne dlhšiu dobu, je dosť vtipné. Mohol si byť rád, že som ti dal pauzu iba na jednu mapu. Ešte na seba upozorniť tým, že sa ti opäť podarilo dostať k CT na konci a ja som slepý a nevšimol si to, nuž tiež odvaha.
Pokiaľ ti to ale chýba a ten ban vážne chceš, myslím že stačí pekne poprosiť, chalani ti ho už určite s radosťou nahodia.
Na ďalšej mape si sa dostal k CT odkiaľ som ťa vyhodil s tým, aby si tam už neliezol. Pýtal si sa prečo, vysvetlenie si dostal. Aby si si náhodou nemyslel, že ostaneš bez trestu.
Prísť sem ale písať s tým, že ti znepríjemňujem celú ďalšiu mapu za to, že ty porušuješ pravidlá, hoci keby ban dostaneš, ani sa k CT nedostaneš podstatne dlhšiu dobu, je dosť vtipné. Mohol si byť rád, že som ti dal pauzu iba na jednu mapu. Ešte na seba upozorniť tým, že sa ti opäť podarilo dostať k CT na konci a ja som slepý a nevšimol si to, nuž tiež odvaha.
Pokiaľ ti to ale chýba a ten ban vážne chceš, myslím že stačí pekne poprosiť, chalani ti ho už určite s radosťou nahodia.
-
kvinto - Amatér
Plz
Vaše zpráva obsahuje 3 znaků, nastavené minimum je ale 10.
Vaše zpráva obsahuje 3 znaků, nastavené minimum je ale 10.
JUMP MASTER.io
-
jejdik - Mistr
Už dlhšiu dobu si všímam, že sa chováš ako totálne decko.
Pokračuj s tým a určite sa raz dopracuješ minimálne na permu k CT.

Pokračuj s tým a určite sa raz dopracuješ minimálne na permu k CT.

-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1