• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] JB2/ أمل Egyptian أمل a.k.a iHope
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/iHopeS0/
Screen jeho SteamID z konzole: http://leteckaposta.cz/315053141
Popis situace/prohřešku admina: Dostal som Fk a a pýtal som sa že či sa to nebude riešiť a Egyptian mi povedal dačo že sa mám prebrať alebo dačo v tom slova zmysle tak ja som mu na to napísal skratku "kys" a dostal som na 12hod. mute ban vôbec neviem za čo keď to neni urážka ani nič podobné a potom mi na to napísal že si to kompenzuje (je to vidno v druhom screene z konzole). kys znamená keep yourself strong alebo kiss your sister, toto neni poprvé čo vidím tohto admina len tak dávať bany len tak jak sa mu zachce.
Důkaz o jeho pochybení: http://leteckaposta.cz/912511570
Screen jeho SteamID z konzole: http://leteckaposta.cz/315053141
Popis situace/prohřešku admina: Dostal som Fk a a pýtal som sa že či sa to nebude riešiť a Egyptian mi povedal dačo že sa mám prebrať alebo dačo v tom slova zmysle tak ja som mu na to napísal skratku "kys" a dostal som na 12hod. mute ban vôbec neviem za čo keď to neni urážka ani nič podobné a potom mi na to napísal že si to kompenzuje (je to vidno v druhom screene z konzole). kys znamená keep yourself strong alebo kiss your sister, toto neni poprvé čo vidím tohto admina len tak dávať bany len tak jak sa mu zachce.
Důkaz o jeho pochybení: http://leteckaposta.cz/912511570
Never VAC and you know 

-
LeagueOfDraven - Amatér
[Zamítnuto] JB2/ أمل Egyptian أمل a.k.a iHope
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB2/ أمل Egyptian أمل a.k.a iHope
Zdravím,
Má obhajoba je jasná:
- Na začátek bych řekl, že jsi na stejném serveru (myslím, že 2 mapy zpět) již byl potrestán na 10 minut a nic nemění na tom, že to nebyl ban ode mě, ale od erika. Tudíž si výrazně stojím za tím, že jsi si 12ti hodinový ban zasloužil.
- Mapu před tím (jb_prison_architect) jsi neustále spamoval: „XdXDxdXdxDxDxdxDdxdxdxDXdXDxDXdxdXDXd“ a příkaz k nominování mapy. Toho jsi avšak i přes mé důrazné upozornění nepřestal, následoval kick. (to, že jsem tě znovu kicknul bylo jen z mé dobré vůle, už zde mohl následovat 12ti hodinový ban.)
- V kontextu jsi zkratku „kys“ určitě nepoužil v takovém smyslu, ba naopak ve smyslu abych se zabil. Psát toto mi nepřipadá v pořádku, tudíž jsi byl potrestán a to na dobu 12ti hodin. Příště, aby jsi tomuto předešel doporučuji napsat celé slovní spojení nebo české/slovenské zkratky např. PSS (polib si sestru) či zkratky tebou vymyšlené, které nejsou celosvětově dané, co znamenají, příklad výše uvedený.
- Cituji: „a potom mi na to napísal že si to kompenzuje.“ Opravím tě, nepsal jsem to tobě, psal jsem to jednomu hráči, který ví, že mám rád srandu, jelikož napsal „Hope se s tím neštve.“ Následovala má odpověď: „Kompenzuju si to přece ne?
“ Jelikož hodně hráčů říká, že my admini si vše kompenzujeme, přišlo mi vhod si z toho udělat srandu.
- Kdysi jsem si tě pamatoval spíše jako slušného hráče na JB, ale teď je to naopak a pamatuji si tě, jako hráče co dělá bordel, proto ti píšu aby jsi se probral. Dnes jsi se mi osvědčil, jako hráče co dělá nepořádek na serverech. Přejmenovával jsi se (po banu) na eGAYptian, i přes důrazné varování a poté přejmenování na „lojzaDarven“ jsi nepřestal a přejmenoval jsi se zase na egayptian (ne jen to, ale také si obcházel tento chat ban přes změnu jména, atp.)
Děkuji,
Má obhajoba je jasná:
- Na začátek bych řekl, že jsi na stejném serveru (myslím, že 2 mapy zpět) již byl potrestán na 10 minut a nic nemění na tom, že to nebyl ban ode mě, ale od erika. Tudíž si výrazně stojím za tím, že jsi si 12ti hodinový ban zasloužil.
- Mapu před tím (jb_prison_architect) jsi neustále spamoval: „XdXDxdXdxDxDxdxDdxdxdxDXdXDxDXdxdXDXd“ a příkaz k nominování mapy. Toho jsi avšak i přes mé důrazné upozornění nepřestal, následoval kick. (to, že jsem tě znovu kicknul bylo jen z mé dobré vůle, už zde mohl následovat 12ti hodinový ban.)
- V kontextu jsi zkratku „kys“ určitě nepoužil v takovém smyslu, ba naopak ve smyslu abych se zabil. Psát toto mi nepřipadá v pořádku, tudíž jsi byl potrestán a to na dobu 12ti hodin. Příště, aby jsi tomuto předešel doporučuji napsat celé slovní spojení nebo české/slovenské zkratky např. PSS (polib si sestru) či zkratky tebou vymyšlené, které nejsou celosvětově dané, co znamenají, příklad výše uvedený.
- Cituji: „a potom mi na to napísal že si to kompenzuje.“ Opravím tě, nepsal jsem to tobě, psal jsem to jednomu hráči, který ví, že mám rád srandu, jelikož napsal „Hope se s tím neštve.“ Následovala má odpověď: „Kompenzuju si to přece ne?

- Kdysi jsem si tě pamatoval spíše jako slušného hráče na JB, ale teď je to naopak a pamatuji si tě, jako hráče co dělá bordel, proto ti píšu aby jsi se probral. Dnes jsi se mi osvědčil, jako hráče co dělá nepořádek na serverech. Přejmenovával jsi se (po banu) na eGAYptian, i přes důrazné varování a poté přejmenování na „lojzaDarven“ jsi nepřestal a přejmenoval jsi se zase na egayptian (ne jen to, ale také si obcházel tento chat ban přes změnu jména, atp.)
Děkuji,
LXXXVI CXXI CVII CXVII CCCXLV XXXII CIX CV XXXII CXII CCXXXIII CXIV CXI
-
TheSusupect - Zkušený
A ten free ban čo si dal Avoidovi?
sice len na 10 minut ale aj tak. Prečo si myslíš že sa máš zabiť? to som ti nenapísal
zo skratky kys? Keď ani nevieš čo som tou skratkou myslel ako si mi mohol dať za to ban? 

Never VAC and you know 

-
LeagueOfDraven - Amatér
Tou zmenou mena som síce obchádzal ban ale len kvoli tomu že som dostal fk ktorý znovu žiadny admin neriešil.
Never VAC and you know 

-
LeagueOfDraven - Amatér
A na ten free ban čo si dal Avoidovi, som ti potom napisal že som to spamoval ja a ty si mi na to napísal že si to on (Avoid) zaslúži a mňa si nechal bez banu a ďalej si to neriešil.
Never VAC and you know 

-
LeagueOfDraven - Amatér
LeagueOfDraven píše:Tou zmenou mena som síce obchádzal ban ale len kvoli tomu že som dostal fk ktorý znovu žiadny admin neriešil.
Rád bych doplnil: Nutno si uvědomit, že admin nemá nastaveny kamery po serveru ani není stroj a ani nevidí za roh. Stejně jako normální slušní hráči si přišli užít hru, tak i admini si přichází užívat hru a rozhodně si nepřišli číst zprávy typu: „xDXdxDxDXdXdxDxdXdxdXdxDxd“ „FK admine pls něco dělej“ „FK FK FKFKFKFKFK FK FK FK FK ADMINE OMG ADMINE“ „kys“ „Za co kick přece nic jsem nedělal omg admin na nic“. Opravdu žádný admin nebude dělat závěry ze situace, o které neví jak reálně probíhala.
A abych ujasnil, jak to funguje mezi mnou a hráči:
Jak hráč ke mě, tak já k němu.
Budeš provokovat = Nebudeš mě zajímat.
Budeš slušný = Pomůžu ti (vysvětlím proč tomu tak je atp.) Vynahradím si na tebe nějaký ten čas ať už na serveru či mimo.
Samozřejmě FK, o kterém vím, že 100% padl a viděl jsem ho, budu to řešit i když daného hráče nemám v oblibě či mě provokuje.
U tebe avšak etiketa nic neříká.
Viz. screen pod příspěvkem (příloha)
Poslední mé vyjádření bude k hráči Avoid: S Avoidem jsem byl na TS vše jsme si vysvětlili a vzájemně jsme se pochopili a proto hráč obdržel UB.
Dále se vyjadřovat nebudu a budu už jen čekat na rozhodnutí Vedení.
Děkuji,
LXXXVI CXXI CVII CXVII CCCXLV XXXII CIX CV XXXII CXII CCXXXIII CXIV CXI
-
TheSusupect - Zkušený
Jak vždy Ejvoš říká, děláme to tu pro slušné hráče. Ty na serveru nadáváš, provokuješ adminy a děláš bordel, nemůžeš pak přeci čekat, že ti to bude procházet. Admini jednali správně a ban si zasloužíš.
Stížnost zamítnuta.
Ten, co ti zamítne stížnost a lupne třeba týden, pokud své chování nezměníš.tvůj chat píše:2019-04-07 16:42:14 kto je gustik?.

Stížnost zamítnuta.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1