• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] koupit unban ?
STEAM_1:1:495554567
táákže.. je to už dlouho co jsem cs go zapnul ale chtěl bych se vrátit na combat surf server.. kdysi dávno jsem dostal ban na 1v1 serveru a následně i na combat surf serveru (jméno Debílek Grijndž) nebo tak něco už si fakt nepamatuju.. ano cheatoval jsem a celkem se za to i stydím ale chtěl bych si požádat o unban/koupit si unban protože si jsem vědom chyby
Jen pro info když jsem dneska stáhl cs:go na novém učtu a připojil jsem se na combat surf anticheat mi dal automaticky ban..
táákže.. je to už dlouho co jsem cs go zapnul ale chtěl bych se vrátit na combat surf server.. kdysi dávno jsem dostal ban na 1v1 serveru a následně i na combat surf serveru (jméno Debílek Grijndž) nebo tak něco už si fakt nepamatuju.. ano cheatoval jsem a celkem se za to i stydím ale chtěl bych si požádat o unban/koupit si unban protože si jsem vědom chyby

Jen pro info když jsem dneska stáhl cs:go na novém učtu a připojil jsem se na combat surf anticheat mi dal automaticky ban..
- Itachiyiy
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno] koupit unban ?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: koupit unban ?
Jinak přikládám odkaz na ten dnešní insta ban: http://www.gamesites.cz/serversoubory/o ... mid&Submit
ten starej ban opravdu nenajdu sorry
ten starej ban opravdu nenajdu sorry

- Itachiyiy
- Kolemjdoucí
Ale no tak.. už to jsou skoro 4 hodiny... to čekání mě už fakt nebaví... aspoň vím jak jsou admini aktivní na forku 

- Itachiyiy
- Kolemjdoucí
Na tvoji IP adresu je celkem 5 banů (jednou mutlihack a čtyřikrát za obcházení). Takže pokud chceš unban, musíš zakoupit 5 VIP kódů a ty vyměnit za unban.
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
Tak to mi za to určitě stojí LUL si myslíte že váš portál je tak úžasný ? koupil bych 1 možná 2 ale na toto vám kašlu
to radši zase začnu tryhardit MM než hrát pro zábavu na takto zkaženém portálu... peace

- Itachiyiy
- Kolemjdoucí
Itachiyiy píše:Tak to mi za to určitě stojí LUL si myslíte že váš portál je tak úžasný ? koupil bych 1 možná 2 ale na toto vám kašluto radši zase začnu tryhardit MM než hrát pro zábavu na takto zkaženém portálu... peace
Radši začni zase tryhardit MM, pokud nemáš zájem o UB, nechápu, proč si zakládáš UB žádost.
Díky za konstruktivní kritiku, vyřešeno.
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1