I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamítnuto ]CARMiNA BURANA! / Dust2Only2

Příspěvekod Dezo123 » 11 dub 2019, 14:31

CARMiNA BURANA!
STEAM_0:1:13412310

Zdravím, Rád bych věděl jak to tu máte "nastavené" .. admin na serveru, napíšu mu do PM dva nicky s tím že to jsou cheateři ( Konkrétně Vlado a SANCO ) a admin nic, ani neodepíše .. No tak to jdu točit sám napíšu mu nick Jednoho z těch cheaterů které jsem točil a admin zase nic. Po asi 5 minutách Cheater zabije admina, až poté jde do spectu protože si ho dovolil zabít, bohužel to bylo tak nenápadné že to cheater vypl.

d2o2-ab-t204070.html
Demo je zde i s jedním z těch cheaterů
25:18 tam by měla být moje druhá zpráva adminovi ( První na demu nemám a screen taky ne, netušil jsem že na to bude admin kálet jak na placatej kámen. Vždy, když napíšu někomu ve hře či na steamu, tak dojde cheatera prověřit ) a 30:21 Moje třetí zpráva a přesun admina do spectu.
Jestli to tu takhle chodí či chodit má normálně, tak se adminovi omlouvám :)
Dezo123
Pokročilý
Pokročilý

[Zamítnuto ]CARMiNA BURANA! / Dust2Only2

od Rumcajz » 11 dub 2019, 14:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: CARMiNA BURANA! / Dust2Only2

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 11 dub 2019, 20:37

Ahoj. Představ si, že na serveru je kromě admina 25 lidí. Minimálně polovina z nich, začne po každé smrti brečet, že ten co ho zabil, je cheater. Z toho důvodu admin nemá povinnost na tyto nářky reagovat.

Hráčům jsme připravili speciální sekci fóra, kde mohou tyto hráče nahlašovat a v případě že se jejich tip dlouhodobě ukáže jako správný, už je jen krůček k tomu, stát se taky adminem a vše si ohlídat ;)

Po rozkliknutí mého odkazu, doporučuji přečíst VZOR NAHLAŠOVÁNÍ, aby případný cheater mohl co nejdříve dostat ban.

Stížnost budiž tedy zamítnuta a hodně štěstí ve hře ;)
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy