• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto ]CARMiNA BURANA! / Dust2Only2
CARMiNA BURANA!
STEAM_0:1:13412310
Zdravím, Rád bych věděl jak to tu máte "nastavené" .. admin na serveru, napíšu mu do PM dva nicky s tím že to jsou cheateři ( Konkrétně Vlado a SANCO ) a admin nic, ani neodepíše .. No tak to jdu točit sám napíšu mu nick Jednoho z těch cheaterů které jsem točil a admin zase nic. Po asi 5 minutách Cheater zabije admina, až poté jde do spectu protože si ho dovolil zabít, bohužel to bylo tak nenápadné že to cheater vypl.
d2o2-ab-t204070.html
Demo je zde i s jedním z těch cheaterů
25:18 tam by měla být moje druhá zpráva adminovi ( První na demu nemám a screen taky ne, netušil jsem že na to bude admin kálet jak na placatej kámen. Vždy, když napíšu někomu ve hře či na steamu, tak dojde cheatera prověřit ) a 30:21 Moje třetí zpráva a přesun admina do spectu.
Jestli to tu takhle chodí či chodit má normálně, tak se adminovi omlouvám
STEAM_0:1:13412310
Zdravím, Rád bych věděl jak to tu máte "nastavené" .. admin na serveru, napíšu mu do PM dva nicky s tím že to jsou cheateři ( Konkrétně Vlado a SANCO ) a admin nic, ani neodepíše .. No tak to jdu točit sám napíšu mu nick Jednoho z těch cheaterů které jsem točil a admin zase nic. Po asi 5 minutách Cheater zabije admina, až poté jde do spectu protože si ho dovolil zabít, bohužel to bylo tak nenápadné že to cheater vypl.
d2o2-ab-t204070.html
Demo je zde i s jedním z těch cheaterů
25:18 tam by měla být moje druhá zpráva adminovi ( První na demu nemám a screen taky ne, netušil jsem že na to bude admin kálet jak na placatej kámen. Vždy, když napíšu někomu ve hře či na steamu, tak dojde cheatera prověřit ) a 30:21 Moje třetí zpráva a přesun admina do spectu.
Jestli to tu takhle chodí či chodit má normálně, tak se adminovi omlouvám

- Dezo123
- Pokročilý
[Zamítnuto ]CARMiNA BURANA! / Dust2Only2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CARMiNA BURANA! / Dust2Only2
Ahoj. Představ si, že na serveru je kromě admina 25 lidí. Minimálně polovina z nich, začne po každé smrti brečet, že ten co ho zabil, je cheater. Z toho důvodu admin nemá povinnost na tyto nářky reagovat.
Hráčům jsme připravili speciální sekci fóra, kde mohou tyto hráče nahlašovat a v případě že se jejich tip dlouhodobě ukáže jako správný, už je jen krůček k tomu, stát se taky adminem a vše si ohlídat
Po rozkliknutí mého odkazu, doporučuji přečíst VZOR NAHLAŠOVÁNÍ, aby případný cheater mohl co nejdříve dostat ban.
Stížnost budiž tedy zamítnuta a hodně štěstí ve hře
Hráčům jsme připravili speciální sekci fóra, kde mohou tyto hráče nahlašovat a v případě že se jejich tip dlouhodobě ukáže jako správný, už je jen krůček k tomu, stát se taky adminem a vše si ohlídat

Po rozkliknutí mého odkazu, doporučuji přečíst VZOR NAHLAŠOVÁNÍ, aby případný cheater mohl co nejdříve dostat ban.
Stížnost budiž tedy zamítnuta a hodně štěstí ve hře

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1