• Stránka 1 z 1
by ralph
Zdravím všechny!
Chci zde založit něco na téma ve smyslu lepší hraní Counter Strike 1.6.
Převážně z první linie vezmu "HNS" všichni víme co to je.
Napadla mě idea , že by se mohl vylepšit hodně věcmi. Na kotlu "(pardon za reklamu)" jsem to psal, jenže tam to měli v zádi,
či-li to píši zde aby jste se nějak zamysleli a dali tomuto portálu šťávu, lidí sem vážně moc nechodí,
možná si zanadávat, za 30 minut odejdou, jsou tam většinou hádky, všichni si nadávají, toxická komunita
To je asi to, co mě na tomto portále štve.
Nebudu to protahovat a začnu:
Jako 1) Jsem si řekl, že by bylo dobré udělat, nebo vložit mapy z rayishe, amagadu a jiných serverů k Vám na "gs".
Doslechl jsem se, že by to nešlo. Prosil bych ještě jednou o vysvětlení.
Mohu přispět svými mapami, mám velkou sbírku(*)
2) bod se týká toho, že by se mohl na "gs" udělat deatmatch mod, nebo training. Většina hráčů si přijdou jen chvilkově zaskákat, sem tam někoho jen tak zabijí a je to otřesné, navíc by si lidi mohli trénovat v klidu, bez hádek.
Myslím, že by to prospělo jak těm co to neumí, tak těm co to umí hrát.
- Deatmatch, tím myslím jak je na DUST2 prostě to střílení, tak něco takového podobného.
- Training, to stejně jak je na kotlu.
3) Mohly by se vylepšit LJ stats, mohlo by se i přidat "mačkání kláves" tento plugin má kotel. A myslím že to je dobré.
(Mohlo by se to přidat i na deatmatch a training, jsou to jednoduché pluginy.
Ohledně těchto serepetiček mám dotaz ohledně serveru na gs, jestli se mi jen mně zdá že hraji jak na 10aa tak nevím,
Prosím o vysvětlení.
4) Taky mě napadlo, jestli by se nemohl udělat "GUI GS" který už byl vyroben, jakožto i odstraněn. Není kde k dispozici,
(Jestli nikdo není proti, já se toho ujmu
).
5) Další věc je ta, jestli by se nemohly up-loudnout písničky, podle mě to jsou hrozné písně a chtělo by to něco novějšího.
6) Chci se ještě zeptat, jestli by šel nějak automatizovat na servery auto-kick, ten již existuje,
jenže já myslím za nadávky auto-kick, každé slovo sprosté
které by napsal do chatu hráč, kick-ne ho na cca 20 minut
sice teď píši nesmysli, ale nápady jsou to dobré.
To je asi tak vše na co jsem se chtěl zeptat, nemám asi nic co k tomu říci.
Snad zde budou jen kladné odpovědi a žádný toxický admini co mě budou peskovat za to, co zde píši
.
Díky a přeji hezký den. <33
Chci zde založit něco na téma ve smyslu lepší hraní Counter Strike 1.6.
Převážně z první linie vezmu "HNS" všichni víme co to je.
Napadla mě idea , že by se mohl vylepšit hodně věcmi. Na kotlu "(pardon za reklamu)" jsem to psal, jenže tam to měli v zádi,
či-li to píši zde aby jste se nějak zamysleli a dali tomuto portálu šťávu, lidí sem vážně moc nechodí,
možná si zanadávat, za 30 minut odejdou, jsou tam většinou hádky, všichni si nadávají, toxická komunita
To je asi to, co mě na tomto portále štve.
Nebudu to protahovat a začnu:
Jako 1) Jsem si řekl, že by bylo dobré udělat, nebo vložit mapy z rayishe, amagadu a jiných serverů k Vám na "gs".
Doslechl jsem se, že by to nešlo. Prosil bych ještě jednou o vysvětlení.
Mohu přispět svými mapami, mám velkou sbírku(*)
2) bod se týká toho, že by se mohl na "gs" udělat deatmatch mod, nebo training. Většina hráčů si přijdou jen chvilkově zaskákat, sem tam někoho jen tak zabijí a je to otřesné, navíc by si lidi mohli trénovat v klidu, bez hádek.
Myslím, že by to prospělo jak těm co to neumí, tak těm co to umí hrát.
- Deatmatch, tím myslím jak je na DUST2 prostě to střílení, tak něco takového podobného.
- Training, to stejně jak je na kotlu.
3) Mohly by se vylepšit LJ stats, mohlo by se i přidat "mačkání kláves" tento plugin má kotel. A myslím že to je dobré.
(Mohlo by se to přidat i na deatmatch a training, jsou to jednoduché pluginy.
Ohledně těchto serepetiček mám dotaz ohledně serveru na gs, jestli se mi jen mně zdá že hraji jak na 10aa tak nevím,
Prosím o vysvětlení.
4) Taky mě napadlo, jestli by se nemohl udělat "GUI GS" který už byl vyroben, jakožto i odstraněn. Není kde k dispozici,
(Jestli nikdo není proti, já se toho ujmu

5) Další věc je ta, jestli by se nemohly up-loudnout písničky, podle mě to jsou hrozné písně a chtělo by to něco novějšího.
6) Chci se ještě zeptat, jestli by šel nějak automatizovat na servery auto-kick, ten již existuje,
jenže já myslím za nadávky auto-kick, každé slovo sprosté
které by napsal do chatu hráč, kick-ne ho na cca 20 minut

To je asi tak vše na co jsem se chtěl zeptat, nemám asi nic co k tomu říci.
Snad zde budou jen kladné odpovědi a žádný toxický admini co mě budou peskovat za to, co zde píši

Díky a přeji hezký den. <33
- ralph
- Pokročilý
Re: by ralph
Celé jsem to nečetl, protože se v HNS moc nevyznám. Každopádně, pokud máš nějaké hezké mapky, tak je tady hod i s odkazem na stažení. Aktuálně se mapy na serverech řeší, tak to tu hoď dokud je šance. 

-
UnyversaL - Profesionál
Re: by ralph
UnyversaL píše:Celé jsem to nečetl, protože se v HNS moc nevyznám. Každopádně, pokud máš nějaké hezké mapky, tak je tady hod i s odkazem na stažení. Aktuálně se mapy na serverech řeší, tak to tu hoď dokud je šance.
Dobře, pošlu. Do příštího týdne snad.
- ralph
- Pokročilý
• Stránka 1 z 1