Zde můžete najít rady a návody k CSku.

[V]CS 1.6 Problém

Příspěvekod Nukaz » 18 bře 2019, 20:30

Zdravím, mám takový problém jedná se o to že jednou za nějaký 2-4 dny mi občas se mi csko na steamu bugne.
Zapnu csko objeví se mi tam kolonka navíc která se jmenuje "Join random server" a nick mi to mění na Player-Fatal.
Žádný cheaty v csku ani v počítači nemám. Když odstraním složku, tak se mi to spraví, ale po nějakým to čase mi to zas udělá.
Budu rád za každý rady.
Nukaz
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V]CS 1.6 Problém

od Rumcajz » 18 bře 2019, 20:30

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: CS 1.6 Problém

Příspěvekod selisheeno » 18 bře 2019, 21:11 VIP

Nukaz píše:Zdravím, mám takový problém jedná se o to že jednou za nějaký 2-4 dny mi občas se mi csko na steamu bugne.
Zapnu csko objeví se mi tam kolonka navíc která se jmenuje "Join random server" a nick mi to mění na Player-Fatal.
Žádný cheaty v csku ani v počítači nemám. Když odstraním složku, tak se mi to spraví, ale po nějakým to čase mi to zas udělá.
Budu rád za každý rady.

Ahoj vymaž config.cfg ak to nepomôže otvor config a nájdi si v ňom "name" niekde dole a zmeň ho a potom ulož a skús zapnúť hru :)
selisheeno
Mistr
Mistr

Příspěvekod Zsigray » 19 bře 2019, 01:05

2sm0ky2 píše:
Nukaz píše:Zdravím, mám takový problém jedná se o to že jednou za nějaký 2-4 dny mi občas se mi csko na steamu bugne.
Budu rád za každý rady.

Ahoj vymaž config.cfg ak to nepomôže otvor config a nájdi si v ňom "name" niekde dole a zmeň ho a potom ulož a skús zapnúť hru :)

Logicky, keby sa config prepisoval a nezabralo riesenie c. 1, tak nezaberie ani riesenie c. 2.

1. Prever integritu medzipamati hry.
2. Stava sa to striktne iba na zaklade tych intervalov, alebo to moze byt aj tym, ze hravas na roznych serveroch aj po mimo gs? Skus mozno specifikovat, kde vsade hravas.
Zsigray
Drbna
Drbna

Příspěvekod Nukaz » 22 bře 2019, 16:52

Zsigray píše:
2sm0ky2 píše:
Budu rád za každý rady.

Logicky, keby sa config prepisoval a nezabralo riesenie c. 1, tak nezaberie ani riesenie c. 2.

1. Prever integritu medzipamati hry.
2. Stava sa to striktne iba na zaklade tych intervalov, alebo to moze byt aj tym, ze hravas na roznych serveroch aj po mimo gs? Skus mozno specifikovat, kde vsade hravas.

Hele hrávám na portálu, kde jsem admin a občas tu na dd2
Nukaz
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod useless » 23 bře 2019, 09:10 VIP

Takova blba otazka, nemas treba pc (nebo cs) zapnuty vkuse na ty 2-4 dny?
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Příspěvekod Zsigray » 13 dub 2019, 11:03

Ziadna odozva ziadatela.

Vyriesene.
Zsigray
Drbna
Drbna

Zpět na Rady a návody