• Stránka 1 z 1
[Prijatý]Flopyn.Ek - BaseBuilder#1
Izmael mi dal povolenie podať žiadosť skôr
Zdravím, rád by som znova požiadal o práva na BaseBuilder#1
Nick v hre : Flopyn.Ek
Nick na fóre : RoSAKuKuS
Profil na fóre : rosakukus-u28426.html
Vek : 20
Steam nick : GS.cz # Flopyn.Ek
Steam ID : STEAM_0:1:451957221
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... yer=545698
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Pokiaľ viem, ban som v blízkej dobe nedostal. V minulosti určite, ale to je už dávno.
Niečo o sebe : Zdravím, moje meno je Michal Gschweng. Pochádzam zo západného Slovenska presnejšie z Bratislavy. Pracujem pre štátny orgán a to Detektívnej Služby. Pre prípad nedôvery predložím pracovný preukaz a odznak HLSA/Vedeniu. Hre CS 1.6 sa venujem už asi 9 rokov. BaseBuilder módu som prepadol asi pred 6 rokmi. Začínal som na GS a nehodľám skončiť. Moje hobby je samozrejme moja druhá polovička (priateľka), Fitness a po večeroch a keď je čas (keď niesom v robote) tak aj počas dňa. Bphužiaľ som prepadol aj cigaretám, no snažím sa (všetci vieme ako) prestať. Venoval som sa dlhodobo športu ako je "Hokejball a ľadový hokej" no kôli zdravotným problémom som to musel všetko ukončiť.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem sa podieľať na chode portálu, pomáhať, kde sa len bude dať a snažiť sa byť pre portál prínosom.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Vídím čo sa na BB deje, mám prípadne dosť času kôli pracovnému rozvrhu takže k večeru mám vždy čas. Pravidlá BB ovľádam bezproblémovo.
Zdravím, rád by som znova požiadal o práva na BaseBuilder#1
Nick v hre : Flopyn.Ek
Nick na fóre : RoSAKuKuS
Profil na fóre : rosakukus-u28426.html
Vek : 20
Steam nick : GS.cz # Flopyn.Ek
Steam ID : STEAM_0:1:451957221
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... yer=545698
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Pokiaľ viem, ban som v blízkej dobe nedostal. V minulosti určite, ale to je už dávno.
Niečo o sebe : Zdravím, moje meno je Michal Gschweng. Pochádzam zo západného Slovenska presnejšie z Bratislavy. Pracujem pre štátny orgán a to Detektívnej Služby. Pre prípad nedôvery predložím pracovný preukaz a odznak HLSA/Vedeniu. Hre CS 1.6 sa venujem už asi 9 rokov. BaseBuilder módu som prepadol asi pred 6 rokmi. Začínal som na GS a nehodľám skončiť. Moje hobby je samozrejme moja druhá polovička (priateľka), Fitness a po večeroch a keď je čas (keď niesom v robote) tak aj počas dňa. Bphužiaľ som prepadol aj cigaretám, no snažím sa (všetci vieme ako) prestať. Venoval som sa dlhodobo športu ako je "Hokejball a ľadový hokej" no kôli zdravotným problémom som to musel všetko ukončiť.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem sa podieľať na chode portálu, pomáhať, kde sa len bude dať a snažiť sa byť pre portál prínosom.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Vídím čo sa na BB deje, mám prípadne dosť času kôli pracovnému rozvrhu takže k večeru mám vždy čas. Pravidlá BB ovľádam bezproblémovo.
-
Floppynko - Zkušený
[Prijatý]Flopyn.Ek - BaseBuilder#1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Flopyn.Ek - BaseBuilder#1
Myslim, že na BB sa zíde aktivny admin. V minulosti si sice spravil chybu ale každy robime chyby.
Páči sa mi tvoj pristup v pp, že aj napriek malemu počtu hracov sa stale snažis niekoho nahlasiť.
Myslim, že by bol dobrym prinosom v AT. Nesklam ma kide
Páči sa mi tvoj pristup v pp, že aj napriek malemu počtu hracov sa stale snažis niekoho nahlasiť.
Myslim, že by bol dobrym prinosom v AT. Nesklam ma kide
MAKE OUT HILL
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex nahadzovanie vyssieho prava
ex dj fero no icon
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex nahadzovanie vyssieho prava
ex dj fero no icon
-
DeNto - Spamerův sluha
Re: Flopyn.Ek - BaseBuilder#1
Ako admin čo trávi na BB-čku najviac času z AT, môžem tohoto hráča doporučiť. Nahlasovanie v PP sekcii nieje nikdy na škodu, taktiež prístup k hráčom, kedže upozorňuje hráčov a svojim pôsobením kladne prispieva na chod serveru. Taktiež ho často vidím na servery, čo momentálnej situácii na BB-čku iba pomôže.
Hodil by sa mi na servery nový aktívny kolega, Flopyn by mohol byť prínosom pre A-Team.
Hodil by sa mi na servery nový aktívny kolega, Flopyn by mohol byť prínosom pre A-Team.
-
Arnostek - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1