Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Prijatý]Flopyn.Ek - BaseBuilder#1

Příspěvekod Floppynko » 13 dub 2019, 17:49 VIP

Izmael mi dal povolenie podať žiadosť skôr

Zdravím, rád by som znova požiadal o práva na BaseBuilder#1

Nick v hre : Flopyn.Ek

Nick na fóre : RoSAKuKuS

Profil na fóre : rosakukus-u28426.html

Vek : 20

Steam nick : GS.cz # Flopyn.Ek

Steam ID : STEAM_0:1:451957221

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... yer=545698

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Pokiaľ viem, ban som v blízkej dobe nedostal. V minulosti určite, ale to je už dávno.

Niečo o sebe : Zdravím, moje meno je Michal Gschweng. Pochádzam zo západného Slovenska presnejšie z Bratislavy. Pracujem pre štátny orgán a to Detektívnej Služby. Pre prípad nedôvery predložím pracovný preukaz a odznak HLSA/Vedeniu. Hre CS 1.6 sa venujem už asi 9 rokov. BaseBuilder módu som prepadol asi pred 6 rokmi. Začínal som na GS a nehodľám skončiť. Moje hobby je samozrejme moja druhá polovička (priateľka), Fitness a po večeroch a keď je čas (keď niesom v robote) tak aj počas dňa. Bphužiaľ som prepadol aj cigaretám, no snažím sa (všetci vieme ako) prestať. Venoval som sa dlhodobo športu ako je "Hokejball a ľadový hokej" no kôli zdravotným problémom som to musel všetko ukončiť.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem sa podieľať na chode portálu, pomáhať, kde sa len bude dať a snažiť sa byť pre portál prínosom.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Vídím čo sa na BB deje, mám prípadne dosť času kôli pracovnému rozvrhu takže k večeru mám vždy čas. Pravidlá BB ovľádam bezproblémovo.
Floppynko
Zkušený
Zkušený

[Prijatý]Flopyn.Ek - BaseBuilder#1

od Rumcajz » 13 dub 2019, 17:49

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Flopyn.Ek - BaseBuilder#1

Příspěvekod DeNto » 13 dub 2019, 18:26 VIP

Myslim, že na BB sa zíde aktivny admin. V minulosti si sice spravil chybu ale každy robime chyby.
Páči sa mi tvoj pristup v pp, že aj napriek malemu počtu hracov sa stale snažis niekoho nahlasiť.
Myslim, že by bol dobrym prinosom v AT. Nesklam ma kide
MAKE OUT HILL
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex nahadzovanie vyssieho prava
ex dj fero no icon
DeNto
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Re: Flopyn.Ek - BaseBuilder#1

Příspěvekod Arnostek » 13 dub 2019, 21:01

Ako admin čo trávi na BB-čku najviac času z AT, môžem tohoto hráča doporučiť. Nahlasovanie v PP sekcii nieje nikdy na škodu, taktiež prístup k hráčom, kedže upozorňuje hráčov a svojim pôsobením kladne prispieva na chod serveru. Taktiež ho často vidím na servery, čo momentálnej situácii na BB-čku iba pomôže.
Hodil by sa mi na servery nový aktívny kolega, Flopyn by mohol byť prínosom pre A-Team.
Arnostek
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů