• Stránka 1 z 1
Padá mi csko
DObrý den,mam problém a to takový, že když hraju nějakou cvhili tak mi pozom spadne csko
muj pc
PC BARBONE GAME r3 570 - procesor AMD RYZEN 3 2200, operační paměť 16GB, ssd disk 240GB SSD, grafická karta RX 570 ARMOR 8G OC, Windows 10
muj pc
PC BARBONE GAME r3 570 - procesor AMD RYZEN 3 2200, operační paměť 16GB, ssd disk 240GB SSD, grafická karta RX 570 ARMOR 8G OC, Windows 10
-
bajgar - Mistr
Padá mi csko
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Padá mi csko
Zsigray píše:Mas STEAM csko?
Ano steam csko a ještě se vyskytla další chyba když hraju spadne to ukáže modrá smrt s tímhle kódem : MEMORY_MANAGEMENT

-
bajgar - Mistr
Aha, takze BSoD. Tu sa zrejme bude jednat o nejaky problem s operacnou pamatou, skus toto:
1. Otvor si vyhladavanie vo Windowse
2. Do vyhladavania zadaj - mdsched.exe
3. Spusti to a nechaj tento nastroj, aby ti prescannoval RAMku, vysledok scanu sem potom postni.
4. V pripade, ze ti tato diagnostika pamate nevrati ziadnu chybu, tak skus este prejst cely system antivirusovou kontrolou, moze sa jednat aj o nejakeho detekovatelneho parazita, ktory toto sposobuje.
1. Otvor si vyhladavanie vo Windowse
2. Do vyhladavania zadaj - mdsched.exe
3. Spusti to a nechaj tento nastroj, aby ti prescannoval RAMku, vysledok scanu sem potom postni.
4. V pripade, ze ti tato diagnostika pamate nevrati ziadnu chybu, tak skus este prejst cely system antivirusovou kontrolou, moze sa jednat aj o nejakeho detekovatelneho parazita, ktory toto sposobuje.
-
Zsigray - Drbna
Nenašlo to nic,ale mám tady něco takového
Ten ESET jsem chtěl odinstalovat,ale nešlo to,tak se po té nainstaloval zpět (sám) a teď mi furt je vyskakuje po startu a otravuje
Ten ESET jsem chtěl odinstalovat,ale nešlo to,tak se po té nainstaloval zpět (sám) a teď mi furt je vyskakuje po startu a otravuje
-
bajgar - Mistr
Další problém: Hraju csko lagne se a monitor mi hlasí že je odpojený no signal i když je zapojený všechno jak má,panebože mě už z toho jebne promin za ten vyraz, a pomohl pouze reset pc aby monitor naskočil
-
bajgar - Mistr
To s tým monitorom no signal znie skôr na grafiku. Kde más pripojený dátový kábel z monitora? Pokiaľ to máš do grafickej karty (hdmi, vga, dvi prípadne displayport) tak sa uisti že je kábel správne zapojený, nie je poloodpojený a pokiaľ je to napr. VGA alebo DVI tak má také závitové skrutky po stranách. Tie by si mal mať optimálne zaskrutkované aby sa nestávalo že sa ti odpojí kontakt. Ďalej si pozri či máš aktuálne drivery grafickej karty. Pokiaľ to nemáš zapojené do grafickej karty tak to tam zapoj.
-
strafemachine - Zkušený
kabel je v pohodě,ale de mi o to že tam modrá obrazovka mě furt vykskauje tak 15min hraju a bum modrá obrazovka
-
bajgar - Mistr
a csko mi neustále padá,ale ted hlavne ten blue screen
-
bajgar - Mistr
blue screen prozatím vyřešen (''všechny aktualizace) a csko mi neustále pada a udělal jsem tohle už
program-half-life-launcher-prestal-pracovat-t62413.html
program-half-life-launcher-prestal-pracovat-t62413.html
-
bajgar - Mistr
Sry že píšu jak chuj ale během hodin se to X změní.
Ted mám problém csko nepadá ale hraju 10 min a blue screen
Ted mám problém csko nepadá ale hraju 10 min a blue screen
-
bajgar - Mistr
Pokud ti padaj i jine hry krome cska (coz budou), tak je to problem v hardwaru. Reseni by bylo nad tve sily i s detailnim navodem (nic ve zlem). S nejvetsi pravdepodibnosti mas bud zastaraly bios, nebo spatne nastaveni. A to ti dalkove nikdo nevyresi.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
useless píše:Pokud ti padaj i jine hry krome cska (coz budou), tak je to problem v hardwaru. Reseni by bylo nad tve sily i s detailnim navodem (nic ve zlem). S nejvetsi pravdepodibnosti mas bud zastaraly bios, nebo spatne nastaveni. A to ti dalkove nikdo nevyresi.
Jak může být starý bios když pc je nový?
-
bajgar - Mistr
• Stránka 1 z 1