• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]Blondy / public 1
Chápu, ten kick za "piču", že to je NADÁVKA !!!
Ale nechápu následný ban za slovo "PIZZA".
PS: Nechápu logiku adminů. Dáváte bany za piZZoviny, ale povolíte jasný cheat NO SMOKE. Ten server by mohl být úplně na jiné úrovni, kdybyste opětovně banovali i cheatery, kteří si koupí unban. To že jednou dostal ban za cheaty, neznamená, že po koupě unbanu je čistý.
PS: Nechápu logiku adminů. Dáváte bany za piZZoviny, ale povolíte jasný cheat NO SMOKE. Ten server by mohl být úplně na jiné úrovni, kdybyste opětovně banovali i cheatery, kteří si koupí unban. To že jednou dostal ban za cheaty, neznamená, že po koupě unbanu je čistý.
- bejn
- Amatér
[Zamítnuto]Blondy / public 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Blondy / public 1
Ahoj,
v prvom rade:
2019-04-15 19:39:07 to je píča. Gamesites.cz ^Public Server #1 de_aztec
2019-04-15 19:39:07 cocot co neplati. Gamesites.cz ^Public Server #1 de_aztec
2019-04-15 17:41:55 :DDD kurwa. Gamesites.cz ^Public Server #1 de_train
2019-04-15 17:19:26 (Team) ty vole ty si píča. Gamesites.cz ^Public Server #1 de_train
2019-04-15 17:16:49 joker ty tepla píčo, zapni ten smoke ... Gamesites.cz ^Public Server #1 de_train
a tak ďalej, ďalej, dalej. Tvoj chat hovorí za všetko.
KLIK
2019-04-15 19:39:50 uz zase kickuji za nadavky to jsou neskutecne PIZZE. Gamesites.cz ^Public Server #1 de_aztec
Nerob zo seba idiota, každý predsa vie, že si to myslel úplne inak
Buď rád, že si dostal len 10 min.
Pekný deň
v prvom rade:
2019-04-15 19:39:07 to je píča. Gamesites.cz ^Public Server #1 de_aztec
2019-04-15 19:39:07 cocot co neplati. Gamesites.cz ^Public Server #1 de_aztec
2019-04-15 17:41:55 :DDD kurwa. Gamesites.cz ^Public Server #1 de_train
2019-04-15 17:19:26 (Team) ty vole ty si píča. Gamesites.cz ^Public Server #1 de_train
2019-04-15 17:16:49 joker ty tepla píčo, zapni ten smoke ... Gamesites.cz ^Public Server #1 de_train
a tak ďalej, ďalej, dalej. Tvoj chat hovorí za všetko.

bejn píše:Chápu, ten kick za "piču", že to je NADÁVKA !!!
2019-04-15 19:39:50 uz zase kickuji za nadavky to jsou neskutecne PIZZE. Gamesites.cz ^Public Server #1 de_aztec
Nerob zo seba idiota, každý predsa vie, že si to myslel úplne inak

Pekný deň

https://www.youtube.com/watch?v=UDE08oljtHY
kukni moj obrazok nalavo a potom toto -> https://prnt.sc/26xs59v

kukni moj obrazok nalavo a potom toto -> https://prnt.sc/26xs59v

-
Summertime - Kazatelův učeň
V banlistu máš 13 banů, chováš se jako hovado a ještě si příjdeš stěžovat? Dostal jsi i mute na 12 hod., což se očividně minulo účinkem, tudíž budeme postupně prodlužovat - http://www.gamesites.cz/amxban/classic/ ... p?bid=2140
Stížnost zamítnuta.
Stížnost zamítnuta.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Čekni si situaci, kdy jsem nadával Jokerovi a pochopíš proč. Banujete "nesmysly" nebo ten chat úplně vypněte a soustřeďte se na banování cheatů. Viz moje nadávka na jokera. Přímo před sebe si hodil smoke a zabil mě... Na co tam potom přidáváte bílý nemysl, když to stejně nefunguje a každý nosmoker používá nosmoke vesele dál.
Kick za nadávky, si myslím, že je dostačující trest. Ale mohli byste se trošku zamyslet a banovat cheatery.
Mimochodem, můžeš mi odepsat i na dotaz, proč nebanujete hráče, kteří dostali ban za cheaty, ale koupili si unban? Vypsal si mi 5 nadávek, které nebyly na jedné mapě
. Ale chci, aby si mi vysvětlil i vaše IQ houpajícího koně hrajících cheaterů a jejich nebanování? 
Chci jasnou odpověď na otázku - je nosmoke povolený, nebo ne a měl by se banovat? Jestli ano, tak dej ban Jokerovi.
Těším se na odpověď, jdu si pro pivo a chipsy, čekám.
Kick za nadávky, si myslím, že je dostačující trest. Ale mohli byste se trošku zamyslet a banovat cheatery.
Mimochodem, můžeš mi odepsat i na dotaz, proč nebanujete hráče, kteří dostali ban za cheaty, ale koupili si unban? Vypsal si mi 5 nadávek, které nebyly na jedné mapě

Chci jasnou odpověď na otázku - je nosmoke povolený, nebo ne a měl by se banovat? Jestli ano, tak dej ban Jokerovi.
Těším se na odpověď, jdu si pro pivo a chipsy, čekám.
- bejn
- Amatér
Re: [Zamítnuto]Blondy / public 1
Možná mám 13 banů, ale jen za nadávky. I když někdy dostanu ban i za nenadávku.
Ale jak může hrát na serveru borec, co byl zabanovaný taky Xkrát, ale za cheaty?
Ale jak může hrát na serveru borec, co byl zabanovaný taky Xkrát, ale za cheaty?
- bejn
- Amatér
Re: [Zamítnuto]Blondy / public 1
Kohokoliv, kdo jakkoliv porušuje pravidla máš možnost nahlásit. Jelikož mám IQ houpajícího koně, tak neumím nic jiného, než lock.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1