• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žádost o práva na JailBreaku
Nick na serveru: ♥Vydy♥
SID: STEAM_1:0:443240046
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 16 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=74028
Bany, které jsem dostal: Za dobu co tu hraji sem dostal 2 bany. Ve všech
případech to bylo z mé nedbalosti a neznalosti pravidel.
1. Ban sem dostal za FK a to hned ze začátku mého hraní na JailBreaku což sem ještě neuměl pravidla.
2. Ban taktéž za FK, to sem dal jednomu hráči FK a myslel sem si, že to FK nebyl a nedal sem mu VD, ale mýlil sem se.
Něco o mně: Jmenuji se Jakub je mi 16 let. Pocházím z Karviné. Mezi mé koníčky patří: Hokej, Tenis, Hraní počítačových her a taky rád chodím s kamarádama ven na kolečkových bruslích.
Proč právě já: Jsem často v noci aktivní na počítači a když hraji JailBreak a stává se mi že vždycky jak přijdu na server tak je u CT většinou griefer a nemám to rád, kazí nám všem hru a mi nic z toho nemáme, dále ze začátku jak sem to hrával JailBreak tak sem neuměl pravidla, ale teď sem už zkušenější a znám ty pravidla.
Zkušenosti s CS:GO: Na mém učtu mám odehráno 690 hodin z toho cca 400 na JailBreaku.
Případné poznámky: Jsem většinou klidný při hraní, snažím se nenadávat na JailBreaku ale nedávno sem se naštval na jednoho hráče na JailBreaku a začli sme si nadávat, ale už je to dobrý a udobřili sme se.
Budu velmi rád za kladné odpovědi.
S pozdravem ♥Vydy♥.
SID: STEAM_1:0:443240046
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 16 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=74028
Bany, které jsem dostal: Za dobu co tu hraji sem dostal 2 bany. Ve všech
1. Ban sem dostal za FK a to hned ze začátku mého hraní na JailBreaku což sem ještě neuměl pravidla.
2. Ban taktéž za FK, to sem dal jednomu hráči FK a myslel sem si, že to FK nebyl a nedal sem mu VD, ale mýlil sem se.
Něco o mně: Jmenuji se Jakub je mi 16 let. Pocházím z Karviné. Mezi mé koníčky patří: Hokej, Tenis, Hraní počítačových her a taky rád chodím s kamarádama ven na kolečkových bruslích.
Proč právě já: Jsem často v noci aktivní na počítači a když hraji JailBreak a stává se mi že vždycky jak přijdu na server tak je u CT většinou griefer a nemám to rád, kazí nám všem hru a mi nic z toho nemáme, dále ze začátku jak sem to hrával JailBreak tak sem neuměl pravidla, ale teď sem už zkušenější a znám ty pravidla.
Zkušenosti s CS:GO: Na mém učtu mám odehráno 690 hodin z toho cca 400 na JailBreaku.
Případné poznámky: Jsem většinou klidný při hraní, snažím se nenadávat na JailBreaku ale nedávno sem se naštval na jednoho hráče na JailBreaku a začli sme si nadávat, ale už je to dobrý a udobřili sme se.
Budu velmi rád za kladné odpovědi.
S pozdravem ♥Vydy♥.
-
vydype - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Žádost o práva na JailBreaku
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva na JailBreaku
vydype píše:Za dobu co tu hraji sem dostal 2 bany. Ve všech
Já tam vidím ban za úmyslné kažení hry, to asi není za neznalost pravidel. Bany za nadávky jsi ani nezmínil - Tvůj banlist.
Poslední ban si dostal před týdnem, nemáš splněné podmínky pro přijetí a v chatu máš spam, nadávky.
2019-04-17 17:10:09 domaci nudle karma čuráku. Gamesites.cz ^JailBreak #1 | !knife !ws !gloves jb_dust2_final5
2019-04-17 17:09:27 domaci nudle ty si fakt vypatlaná piča. Gamesites.cz ^JailBreak #1 | !knife !ws !gloves jb_dust2_final5
2019-04-17 16:02:53 máš čuráka. Gamesites.cz ^JailBreak #5 | !knife !ws !gloves jb_spy_vs_spy_beta7b
2019-04-15 19:01:15 Albí ty si taková p/ča . Gamesites.cz ^JailBreak #6 | !knife !ws !gloves jb_summer_jail_v3
2019-04-15 19:09:15 už není kkte. Gamesites.cz ^JailBreak #6 | !knife !ws !gloves jb_summer_jail_v3
Projdi si akademií, zamítnuto.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198095042464/
-
Onlyy - Mistr
• Stránka 1 z 1