• Stránka 1 z 1
Situace na Dust2 Only1
Zdarec,
myslím, že budu psát za docela hojný počet hráčů, takže k věci. Jde o to, že server se začíná stávat absolutně nehratelným. Proč? Asi každý si časem si zvykne na to, že se po serverech pohybují různé typy hráčů s různými herními taktikami, a že někteří hráči jsou lepší a jiní horší. Na D2Only1 se to ale začíná úplně vymykat kontrole.
První problém je v reconnectech. To, že jednoho hráče nejdřív zabijete, aby vám to po desíti vteřinách vrátil, fajn, není to zakázané, maximálně tak otravné. Ti obratnější to stihnou protočit i třikrát, což je ještě větší bizár.
Druhý problém jsou hráči, kteří se vracejí poté, co si koupí/dostanou unban. Co obzvlášť nechápu, je to, že když se nějaký hráč vrátí po banu (mám teď na mysli cheaty), není mu adminy věnovaná žádná pozornost. A to i přesto, že hraje úplně stejně, jako předtím. Takže unban = nevadí, můžeš začít úplně od znovu? I když je to třeba pátý pokus?
Třetí problém je chování některých adminů. Tady už budu konkrétní, protože celý příspěvek se týká jednoho profláklého cheatera, momentálně hráče č.1 v TOP15. Momentálně se už čtyři dny řeší jeho poslední ban. Poměr killů a úmrtí odpovídající 5:1, který si mimochodem drží stylem rush -> rct v momentě, kdy by za normálních okolností byl zabit -> další rush a další rct v momentě, kdy by ho protihráč zabil, druhý hráč v TOP má poměr ani ne 3:1. Jedná se o dva adminy, se kterými je tenhle hráč očividně dobrý kamarád - Lachty a Udatné Kuriatko. Jejich obvyklé reakce na to, když si člověk dovolí upozornit na to, že by hráč č.1 mohl mít cheaty jsou většinou buď výsměch nebo rovnou mute (zasloužené, páč slušně se s nimi domluvit nedá). Zrovna včera neměl Udatné Kuriatko problém zabanovat několik hráčů najednou, kteří se dožadovali, aby kurva plnil svoji práci admina. Nehledě na to, že zrovna tihle dva se obvykle připojí do overu, který vytváří hráč č.1, tím se ostatně můžeme dostat k dalšímu problému.
Kolikrát se k týmu, který má převahu, začnou přepínat i další kvalitní hráči, čímž vzniká nehratelný over, který klidně vydrží po celých 50 kol.
Btw. k hráči č.1 s přidávají (samozřejmě ve stejném týmu) další hráči se stejnou taktikou, čímž vzniká situace, kdy za dvacet vteřin pomře půlka týmu, aniž by měla šanci vzít jednoho soupeře, páč ten se v kritické chvíli odlogne. Asi netřeba popisovat frustraci, když už po všech těch kolech máte jednu šanci zabít silného soupeře, a ten před vámi zmizí.
Závěr? Nejspíš by neuškodilo, kdyby se na server občas zašli podívat i nestranní admini. Chápu, že nemůžou vyřešit všechno, ale upřímně, přestává mě hra bavit. A počítám, že nebudu sám. Ztrácí smysl hrát hru, ve které lze jenom chcípat.
myslím, že budu psát za docela hojný počet hráčů, takže k věci. Jde o to, že server se začíná stávat absolutně nehratelným. Proč? Asi každý si časem si zvykne na to, že se po serverech pohybují různé typy hráčů s různými herními taktikami, a že někteří hráči jsou lepší a jiní horší. Na D2Only1 se to ale začíná úplně vymykat kontrole.
První problém je v reconnectech. To, že jednoho hráče nejdřív zabijete, aby vám to po desíti vteřinách vrátil, fajn, není to zakázané, maximálně tak otravné. Ti obratnější to stihnou protočit i třikrát, což je ještě větší bizár.
Druhý problém jsou hráči, kteří se vracejí poté, co si koupí/dostanou unban. Co obzvlášť nechápu, je to, že když se nějaký hráč vrátí po banu (mám teď na mysli cheaty), není mu adminy věnovaná žádná pozornost. A to i přesto, že hraje úplně stejně, jako předtím. Takže unban = nevadí, můžeš začít úplně od znovu? I když je to třeba pátý pokus?
Třetí problém je chování některých adminů. Tady už budu konkrétní, protože celý příspěvek se týká jednoho profláklého cheatera, momentálně hráče č.1 v TOP15. Momentálně se už čtyři dny řeší jeho poslední ban. Poměr killů a úmrtí odpovídající 5:1, který si mimochodem drží stylem rush -> rct v momentě, kdy by za normálních okolností byl zabit -> další rush a další rct v momentě, kdy by ho protihráč zabil, druhý hráč v TOP má poměr ani ne 3:1. Jedná se o dva adminy, se kterými je tenhle hráč očividně dobrý kamarád - Lachty a Udatné Kuriatko. Jejich obvyklé reakce na to, když si člověk dovolí upozornit na to, že by hráč č.1 mohl mít cheaty jsou většinou buď výsměch nebo rovnou mute (zasloužené, páč slušně se s nimi domluvit nedá). Zrovna včera neměl Udatné Kuriatko problém zabanovat několik hráčů najednou, kteří se dožadovali, aby kurva plnil svoji práci admina. Nehledě na to, že zrovna tihle dva se obvykle připojí do overu, který vytváří hráč č.1, tím se ostatně můžeme dostat k dalšímu problému.
Kolikrát se k týmu, který má převahu, začnou přepínat i další kvalitní hráči, čímž vzniká nehratelný over, který klidně vydrží po celých 50 kol.
Btw. k hráči č.1 s přidávají (samozřejmě ve stejném týmu) další hráči se stejnou taktikou, čímž vzniká situace, kdy za dvacet vteřin pomře půlka týmu, aniž by měla šanci vzít jednoho soupeře, páč ten se v kritické chvíli odlogne. Asi netřeba popisovat frustraci, když už po všech těch kolech máte jednu šanci zabít silného soupeře, a ten před vámi zmizí.
Závěr? Nejspíš by neuškodilo, kdyby se na server občas zašli podívat i nestranní admini. Chápu, že nemůžou vyřešit všechno, ale upřímně, přestává mě hra bavit. A počítám, že nebudu sám. Ztrácí smysl hrát hru, ve které lze jenom chcípat.
- Delongest
- Kolemjdoucí
Situace na Dust2 Only1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Situace na Dust2 Only1
No pořád lepší ako na knifu tam si lidi spamují pomocí cheatu "bots" který jsou afk a farmí XD
ps: pokud ti vadí tak nevidím problém ho natočit a hodit ho do pp, pokud si koupí unban tak ho zas natoč a opakovat to dokud mu nedojdou money XD
ps: pokud ti vadí tak nevidím problém ho natočit a hodit ho do pp, pokud si koupí unban tak ho zas natoč a opakovat to dokud mu nedojdou money XD

https://steamcommunity.com/profiles/76561198319558659
-
romanvesmir - Akademik
Tohle jsou věci, které se tu dějí už delší dobu a nejen teď.K některým věcem se vůbec vyjadřovat nebudu, k některým napíšu nějaké své postřehy. Dále bych poprosil, abyste brali ohled na to, že jsem spíš furien a basebuilder admin a dd2 jde tak nějak celkově mimo mě, avšak pokud bude na serveru nějaký cheater (wh, ab) není problém se ozvat a můžu na to kouknout taky a nebo vyhnat nějakého dipkaře...
Takže pár věcí, co mi zůstalo v paměti. Oháníš se tu tím, že tebe a další hráče admini úmyslně ignorují, když jim říkáte, že někdo cheatuje a místo toho dostáváte mute bany. Rovnou ti řeknu, že admin není povinný jít při každém "nahlášení cheatingu" jít do spectu a koukat pořád na toho hráče. Dokážeš si představit, jak by to vypadalo na plných serverech? Typický příklad i z furienu, tam je cheater pomalu každý (nebudeme dělat, že jich tam není hodně). Ale to aby se pak člověk házel pomalu každé druhé kolo do spectu. NA mně osobně funguje nějaká inteligentně vypadající zpráva nejlépe do pošty nebo třeba na steamu nebo někteří dokonce i zvolí web. To se pak na ty hráče vždycky podívám, ale jestli tam někdo píše "pi a ko zase cheatuje" "cheater" "hej admin táhni do spectu" "nebo dělej si svou práci" a k tomu většinou přidané další nadávky, tak to rovnou ignoruji a vede to právě v některých případech až k mute banům, proto se zkuste zamyslet i nad svým chováním, nejsme žádné loutky.
Pokud si chceš vyloženě i stěžovat na ty 2 adminy, doporučuji jít do sekce stížnosti na adminy společně s důkazem a nějakým rozumným komentářem.
Pokud tě i admin přes to ignoruje, tak máš možnost hráče i ty nahlásitv porušení pravidel nebo případně se stát členem našeho admin týmu.
Co se týče reconnectů, na furienu to kolikrát taky dost naštve, ale dá se s tím hrát, asi bych situaci úplně neměnil, hlavně si tam na takového hráče můžeš počkat na enemy spawnu, díky rychlejší možnosti přesunu.
Co se týče těchto overů, tak to se mi také úplně nelíbí, to funguje snad na všech serverech. Bohužel my nemáme, co rozhodovat, co je over, i když se to tak dřív dělalo. Tady bych rád uvítal, kdyby admin po několika kolech mohl hráče s jeho vědomím, když umře a při nejhorším maximálně i souhlasem přehodit do slabšího týmu a naopak a vyrovnat takhle síly, protože speciálně na furienu se to stává extra otravným a kazí to hru, já osobně jsem to řešil dříve aspoň svým přehozem, ale teď už nemám takovou sílu (díky svému pc
), abych tím over srovnával...
Takže pár věcí, co mi zůstalo v paměti. Oháníš se tu tím, že tebe a další hráče admini úmyslně ignorují, když jim říkáte, že někdo cheatuje a místo toho dostáváte mute bany. Rovnou ti řeknu, že admin není povinný jít při každém "nahlášení cheatingu" jít do spectu a koukat pořád na toho hráče. Dokážeš si představit, jak by to vypadalo na plných serverech? Typický příklad i z furienu, tam je cheater pomalu každý (nebudeme dělat, že jich tam není hodně). Ale to aby se pak člověk házel pomalu každé druhé kolo do spectu. NA mně osobně funguje nějaká inteligentně vypadající zpráva nejlépe do pošty nebo třeba na steamu nebo někteří dokonce i zvolí web. To se pak na ty hráče vždycky podívám, ale jestli tam někdo píše "pi a ko zase cheatuje" "cheater" "hej admin táhni do spectu" "nebo dělej si svou práci" a k tomu většinou přidané další nadávky, tak to rovnou ignoruji a vede to právě v některých případech až k mute banům, proto se zkuste zamyslet i nad svým chováním, nejsme žádné loutky.
Pokud si chceš vyloženě i stěžovat na ty 2 adminy, doporučuji jít do sekce stížnosti na adminy společně s důkazem a nějakým rozumným komentářem.
Pokud tě i admin přes to ignoruje, tak máš možnost hráče i ty nahlásitv porušení pravidel nebo případně se stát členem našeho admin týmu.
Co se týče reconnectů, na furienu to kolikrát taky dost naštve, ale dá se s tím hrát, asi bych situaci úplně neměnil, hlavně si tam na takového hráče můžeš počkat na enemy spawnu, díky rychlejší možnosti přesunu.
Co se týče těchto overů, tak to se mi také úplně nelíbí, to funguje snad na všech serverech. Bohužel my nemáme, co rozhodovat, co je over, i když se to tak dřív dělalo. Tady bych rád uvítal, kdyby admin po několika kolech mohl hráče s jeho vědomím, když umře a při nejhorším maximálně i souhlasem přehodit do slabšího týmu a naopak a vyrovnat takhle síly, protože speciálně na furienu se to stává extra otravným a kazí to hru, já osobně jsem to řešil dříve aspoň svým přehozem, ale teď už nemám takovou sílu (díky svému pc

YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
-
F3N0M3N - Redaktor
Delongest píše:Zdarec,
Ahoj, i přes to že s adminováním končím se ti k tomu vyjádřím. Yevgeniho jsem spectil už několikrát (neboj, s jiným jménem a přes ns) a nikdy jsem teda neviděl že by dával něco divného. Prostě umí hrát, kdy to pochopíte (a co jako že měl 11 perem, já měl 5 a jsem přitom čistej - ale jo to vlastně říkají všichni cheateři). Kor když hraješ s famasem u kterýho ti lítají všechny 3 střely tam kam míříš. Dále - to že jsem s ním dobrý kamarád jsi vzal odkud? To že si hráč přidá admina na steamu znamená že má imunitu nebo je něco víc? Neznamená, a pokud Yevgeni píše do chatu nějaké věci o tom že se semnou dobře píše, a co jako? Ty nemáš kamarády?
Jo jinak k těm reconnectům - serou mě taky, upřímně, jo a taky je používám.

Další - připojování do overu, aha, že o tom nevím. Připojuju se do týmu který má klidně o polovinu vyhraných kol než tým vítězný, asi špatně koukáš. A navíc většinou když už jdu do toho týmu kde teda over není, tak se ke mně přidají hráči od druhého týmu. A pokud budeš mít otevřené oči celou mapu, tak si prosím zkus všimnout toho, že já za celou mapu (cca 100kol) vystřídám týmy třeba i 20x.
S pozdravem.

- Lachty
- CS 1.6 Admin
Delongest píše:Jejich obvyklé reakce na to, když si člověk dovolí upozornit na to, že by hráč č.1 mohl mít cheaty jsou většinou buď výsměch nebo rovnou mute (zasloužené, páč slušně se s nimi domluvit nedá).
Ještě k tomuhle. Co to je za žvást? Nikdy jsem nikomu nedal ban za to že si mě dovolil upozornit na někoho s cheatama. Když mi člověk rozumně napíše do pošty že má někdo "cheaty", tak ve většině případech odepisuju a potom se i podívám. Ale reagovat na věčné experty co píšou po každé smrti že má yevgeni zapnuto a ten další má aimbot je otravné a ty ignoruju.

- Lachty
- CS 1.6 Admin
Ahoj, tak já se Ti taky vyjádřím.
Pokud si myslíš, že mám cheaty, tak můžeš natočit demo, nebo si stáhnout HLTV záznam a následně ho postnout do PP. Pokud tak neučiníš, tak je to tvůj problém. Já osobně bych mohl bombardovat PP lavinou urážek kterou na mně spouštíte. Sám moc dobře víš, že tam běhám s famasem, se kterým není nic těžkého dát 4 hlavy najednou.
Co se týče reconnectu, tak nevidím důvod, proč by to mělo být zakázané.
Hmmm, pokud je over, tak promiň, ale já s tím nic neudělám. Nebudu se přehazovat z jednoho teamu do druhého jak nějaký oslík, na to je tam Narcotic.
Nemůžu za to, že hraju tak jak hraju a ostatní se pouze vezou. Taky bych Ti chtěl říct, že admin nebude 24/7 ve spectu kvůli tomu, že vy jste upjatý a hned co vás někdo zabije, okamžitě začnete spamovat cheater a další nesmysly. 
Pokud si myslíš, že mám cheaty, tak můžeš natočit demo, nebo si stáhnout HLTV záznam a následně ho postnout do PP. Pokud tak neučiníš, tak je to tvůj problém. Já osobně bych mohl bombardovat PP lavinou urážek kterou na mně spouštíte. Sám moc dobře víš, že tam běhám s famasem, se kterým není nic těžkého dát 4 hlavy najednou.
Co se týče reconnectu, tak nevidím důvod, proč by to mělo být zakázané.
Hmmm, pokud je over, tak promiň, ale já s tím nic neudělám. Nebudu se přehazovat z jednoho teamu do druhého jak nějaký oslík, na to je tam Narcotic.

-
Yevgeni - Drbna
čau Lachty,ja som myslel, že budeš mať triezvejší názor na Artuchina,ale ako vidím,tiež som sa mýlil. Ja nechápem ako na takého hráča vieš povedať že je čistý a ešte na GS,kde servery niesú VAC secured.Toto niesú výmysel že mal toľko periem,jeho hra je čisto default hra s WH tak ako toho Kazakagi-Sama či ako sa volá. Si myslíš že hráč nemá WH len podľa toho,že nedáva niečo čo sa nedá počuť ale len podľa toho,že sa riadi zvukom? XY adminov tu je čo hrajú s WH a riadia sa len zvukom aby neboli obvious,možno si medzi nimi aj ty,čo ja viem,nevidel som ťa hrať.Hráč má niekoľko periem za WH ktoré nemusia nič znamenať predsa ako píšeš,že aj ty si bol 5 krát neprávom zabanovaný,ok beriem to,nemusí to nič znamenať. Ale vezmi si to z druhej stránky,Artuchin dodal dvakrát alebo trikrát screen s WH,a minule dostal VAC na 1.6,myslíš si že za čo ho dostal,samozrejme keď som sa ho to opýtal,odpoveď bola prečo za zaujímam a nemá ma to trápiť. Svoj názor si povedať môžeš nech je akýkoľvek,ale prekvapila ma tvoja odpoveď na tohto hráča po všetkom čo som počul ale nechajme to tak,len som ti musel na toto niečo napísať lebo mi zabehol koláč
Pre info ,veľa whčiek je na 1.6 leaknutých takže sa nečudujem,že dostal VAC. Pekné prežitie Veľkonočných sviatkov všetkým.

-
killermacka - Mistr Yoda
killermacka píše:čau Lachty,ja som myslel, že budeš mať triezvejší názor na Artuchina,ale ako vidím,tiež som sa mýlil. Ja nechápem ako na takého hráča vieš povedať že je čistý a ešte na GS,kde servery niesú VAC secured.Toto niesú výmysel že mal toľko periem,jeho hra je čisto default hra s WH tak ako toho Kazakagi-Sama či ako sa volá. Si myslíš že hráč nemá WH len podľa toho,že nedáva niečo čo sa nedá počuť ale len podľa toho,že sa riadi zvukom? XY adminov tu je čo hrajú s WH a riadia sa len zvukom aby neboli obvious,možno si medzi nimi aj ty,čo ja viem,nevidel som ťa hrať.Hráč má niekoľko periem za WH ktoré nemusia nič znamenať predsa ako píšeš,že aj ty si bol 5 krát neprávom zabanovaný,ok beriem to,nemusí to nič znamenať. Ale vezmi si to z druhej stránky,Artuchin dodal dvakrát alebo trikrát screen s WH,a minule dostal VAC na 1.6,myslíš si že za čo ho dostal,samozrejme keď som sa ho to opýtal,odpoveď bola prečo za zaujímam a nemá ma to trápiť. Svoj názor si povedať môžeš nech je akýkoľvek,ale prekvapila ma tvoja odpoveď na tohto hráča po všetkom čo som počul ale nechajme to tak,len som ti musel na toto niečo napísať lebo mi zabehol koláčPre info ,veľa whčiek je na 1.6 leaknutých takže sa nečudujem,že dostal VAC. Pekné prežitie Veľkonočných sviatkov všetkým.
Ahoj, nikde ale přeci nepíšu že je čistý. Píšu že umí hrát, a že jsem na něm nic neviděl. Kdyby se servery ovšem zapnuly na VAC-secured, byl bych radši a všichni bychom byli zvědaví, koho bychom tam další den ještě potkali.

- Lachty
- CS 1.6 Admin
Yevgeniho jsem spectil už několikrát (neboj, s jiným jménem a přes ns) a nikdy jsem teda neviděl že by dával něco divného. Prostě umí hrát, kdy to pochopíte (a co jako že měl 11 perem, já měl 5 a jsem přitom čistej - ale jo to vlastně říkají všichni cheateři).
Vážne nepíšeš že je čistý?

-
killermacka - Mistr Yoda
killermacka píše:Yevgeniho jsem spectil už několikrát (neboj, s jiným jménem a přes ns) a nikdy jsem teda neviděl že by dával něco divného. Prostě umí hrát, kdy to pochopíte (a co jako že měl 11 perem, já měl 5 a jsem přitom čistej - ale jo to vlastně říkají všichni cheateři).
Vážne nepíšeš že je čistý?Ano,nepíšeš to priamo,ale nepriamo. Na steam ti pošlem tie odkazy kde nahlasoval hráča,a na screene bolo WH,ale bolo to dávnejšie takže to neuvidíš asi. A VAC má na 1.6,to ti mohol povedať
Nezapomen se zmínit, že na základě nesmyslného screenu si banoval.

-
Yevgeni - Drbna
Doložil som ti demo kde bolo v tých situáciach počuť všetko a potvrdilo sa tam WH,na mňa finty nemusíš skúšať,ja už mám niečo odohraté na classicu,toto skúšaj na niekoho iného 

-
killermacka - Mistr Yoda
Helel někdy dojdu na dd2 nebo pub a musim rict ze ikdyz mam multicheat tak v nektorych situacich ked ma typek vynda awpckom cez stenu na pol mapy tak si rikam ci mu jebe alebo ja som tak hodny a prvne na ne kuknu a az pak zabiju. Keby som mal zabijat hrace cez steny tak jsou v pici. No a lachty nekonci vole kdo mi bude davat dalsi bany 

-
eX3mPlary - Drbna
Yevgeni je čistej, když pominu těch asi 20 oprávněných perma banů na GS, dostal ban i od Steamu, díky té super feature, která se jmenuje "VALVE ANTI-CHEAT"... ale ne, VAC bany jsou vlastně jenom prank, však oni banují pro srandu. Lachty, co no recoil, to poznáš? Nebo ti yevgeni pověděl nějakou pohádku o cl_lc, cl_lw a podobných hloupostech?
To už tady na fóru taky párkrát zkoušel
btw. to tu fakt nikdo neví, jak fungují VAC secured servery?

btw. to tu fakt nikdo neví, jak fungují VAC secured servery?

positive
mental
attitude
mental
attitude
-
Evis - Kazatelův učeň
To jsou zase slohovky, to nemůžete sesumírovat do pár vět?

-
UnyversaL - Profesionál
• Stránka 1 z 1