• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Striker#JBS
Nick na serveru:
Striker
SID:
STEAM_0:1:101628263
Sekce, na které chci práva:
Ako vždy JB
Věk:
18
Mé HlStats:
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=1002
Bany, které jsem dostal:
FU, nemám odkaz na Banlist ale v roku 2016 som dostal ban od vtedajšieho HLSAčka nYčka za fk na mape nrx ale resetovali sa banlisty takže by som nemal mať žiadne, nemám odkaz na BL keď tám niečo mám tak o tom neviem.
Něco o mně:
Volám sa Matej, keď ste začínali ja som končil, mám rád JB kvôli tvorivosti atrakcií a kôl, nenávidím egomaniakov, admin som bol už 2 krát, 1x krát ma zrušili neprávom následne bol zrušený ten čo zrušil mňa a 2x som sa nechal odobrať kvoli nedostatku času. Mám rád priamych ľudí a rád poradím. Som mentorský typ.
Proč právě já:
Viem tvoriť hru (podla ostatných), považujem sa za kvalitného ex-admina (moje ego) na základe toho že na mňa za 2,5 roka čo som adminoval aktívne bola 1 sťažnosť a neoprávnená robil som aj ppčka ale predbehol ma vtedy hyperaktívny Jepphy. Baví ma to ale nebaví ma počúvať ľudí, ktorý si myslia že sú viac než ostatný kvôli tomu že si myslia že vedia pravidlá.
+ ľudia, ktorý ma poznajú vedia že keď mám práva tak sa moja osobnosť nezmení ako u niektorých jedincov, ktorý nadobudnú pocit nesmrtelnosti, ktorý sa potom odrazí na ich profile a na fórum
Zkušenosti s CS:GO:
2100Hours+ 2x admin na tomto portále, s Yodom sa hráme na teste
a zaujímam sa o zlepšenie JB pluginu čo hovorím Yodovy snáď mi sem niečo pekné napíše
Případné poznámky:
Keď som niečo nesplnil tak sa ospravedlňujem a do dňa to dám ale mám tam 6 PPčok a nechce sa mi ozaj čakať kým to niekto spraví lebo je tam toho strana navyše.
Rád by som sa znovu zapojil k novo-starej komunite a možno dotiahol niečo zo starších časov (tvorbu hry). Už len pár ľudí je na JB ako doma s tým že zabavia nie len seba ale aj ďalších 20 a nepohádajú sa pritom s adminom. Ďakujem všetkým, ktorý mi môj návrat k JBs spríjemnili, vidíme sa 
Striker
SID:
STEAM_0:1:101628263
Sekce, na které chci práva:
Ako vždy JB
Věk:
18
Mé HlStats:
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=1002
Bany, které jsem dostal:
FU, nemám odkaz na Banlist ale v roku 2016 som dostal ban od vtedajšieho HLSAčka nYčka za fk na mape nrx ale resetovali sa banlisty takže by som nemal mať žiadne, nemám odkaz na BL keď tám niečo mám tak o tom neviem.
Něco o mně:
Volám sa Matej, keď ste začínali ja som končil, mám rád JB kvôli tvorivosti atrakcií a kôl, nenávidím egomaniakov, admin som bol už 2 krát, 1x krát ma zrušili neprávom následne bol zrušený ten čo zrušil mňa a 2x som sa nechal odobrať kvoli nedostatku času. Mám rád priamych ľudí a rád poradím. Som mentorský typ.

Proč právě já:
Viem tvoriť hru (podla ostatných), považujem sa za kvalitného ex-admina (moje ego) na základe toho že na mňa za 2,5 roka čo som adminoval aktívne bola 1 sťažnosť a neoprávnená robil som aj ppčka ale predbehol ma vtedy hyperaktívny Jepphy. Baví ma to ale nebaví ma počúvať ľudí, ktorý si myslia že sú viac než ostatný kvôli tomu že si myslia že vedia pravidlá.

Zkušenosti s CS:GO:
2100Hours+ 2x admin na tomto portále, s Yodom sa hráme na teste

Případné poznámky:
Keď som niečo nesplnil tak sa ospravedlňujem a do dňa to dám ale mám tam 6 PPčok a nechce sa mi ozaj čakať kým to niekto spraví lebo je tam toho strana navyše.

EX CSGO Admin

-
kajman60 - Zkušený
[Zamítnuto] Striker#JBS
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [Reference] Striker#JBS
Krom jedné mi na tebe přišly samé dobré reference.
Najdi si mě nebo Trsmena na TS.
Najdi si mě nebo Trsmena na TS.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198095042464/
-
Onlyy - Mistr
Re: [Reference] Striker#JBS
Po testu zamítnuto.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198095042464/
-
Onlyy - Mistr
• Stránka 1 z 1