• Stránka 1 z 1
Unban
Name: Maniak
Server: Dust2Only
Admin: .e
Už sa zlepšujem len 3 deň som hral a ban. Je to pre mňa jasna vec že ban oprávnený ako NS. Tato šaškareň je tu len o peniazoch.Admin tupec nejaký dobre ho vidím v tom specte a určite ako nejaký kid budem hrať s aimbotom. Ale o mne si hodne hráčov mysli že mam Aimbot .Takže nemá cenu sa obhajovať .Poprosim toho tupca o demo až mam ďalšie demo do zbierky .A Čest do ďalšieho resetu lebo žiadna výmena ani kupa nebude, nepoužívam cheaty chcel som to ukázať niekomu aj osobne ale nik nemal záujem lebo ide o prachy.
[=] Dostal jsi trest od admina: .e
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [Aimbot]
[=] Zabanovany nickname: Maniak
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:1218237998
[=] Zabanovana IP: 178.143.35.94
[=] Pro unban jdete na: www.gamesites.
Som vip a extravip .
Server: Dust2Only
Admin: .e
Už sa zlepšujem len 3 deň som hral a ban. Je to pre mňa jasna vec že ban oprávnený ako NS. Tato šaškareň je tu len o peniazoch.Admin tupec nejaký dobre ho vidím v tom specte a určite ako nejaký kid budem hrať s aimbotom. Ale o mne si hodne hráčov mysli že mam Aimbot .Takže nemá cenu sa obhajovať .Poprosim toho tupca o demo až mam ďalšie demo do zbierky .A Čest do ďalšieho resetu lebo žiadna výmena ani kupa nebude, nepoužívam cheaty chcel som to ukázať niekomu aj osobne ale nik nemal záujem lebo ide o prachy.
[=] Dostal jsi trest od admina: .e
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [Aimbot]
[=] Zabanovany nickname: Maniak
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:1218237998
[=] Zabanovana IP: 178.143.35.94
[=] Pro unban jdete na: www.gamesites.
Som vip a extravip .
-
jenous - Amatér
• Stránka 1 z 1