• Stránka 1 z 1
[Přijat] Admin
Nick na serveru: Alexei Chernov [Alexej Černov]
SID: STEAM_1:1:122263620
Věk: 19
Bany, které jsem dostal: Žádné
Proč právě já: V mém zájmu je stát se adminem a to z toho důvodu jelikož dochází často k nesrovnalostem, FailRP nebo
neznalostí pravidel na serveru. Jsem i ochoten pomoci (dělám i teď) vysvětlování různých RP vymožeností a způsobu hraní.
Opravdu nerad vidím lidi které přijedu resuscitovat a oni si odjedou jakoby se nic nestalo.
Zkušenosti s GTA: To jsou jen nějaké takové. Módy do GTA a LSPDFR a ták. Co se týče multiplayeru tak jen oficiální. GTA V
RP je první zkušenost. Ale obecně RP ano, zkušenosti z DayZ, Arma II. Co se týče GTA V administrace tak žádná.
Popis mé RP postavy: Privet.
Několik týdnů zpátky jsem přiletěl z Ruska, tam jsem i vystudoval zdravotnickou školu a nyní vykonávám zástupce ředitele ve zdravotnické záchranné službě zde v Los Santos. Osobní život již nemám jelikož neustále jsem v práci a provádím vše potřebné pro vylepšování našich služeb. Jsem srdečně rád, že jsem se dostal na tuto pozici kde mohu se svými úžasnými kolegy vykonávat profesionální dobročinnost.
SID: STEAM_1:1:122263620
Věk: 19
Bany, které jsem dostal: Žádné
Proč právě já: V mém zájmu je stát se adminem a to z toho důvodu jelikož dochází často k nesrovnalostem, FailRP nebo
neznalostí pravidel na serveru. Jsem i ochoten pomoci (dělám i teď) vysvětlování různých RP vymožeností a způsobu hraní.
Opravdu nerad vidím lidi které přijedu resuscitovat a oni si odjedou jakoby se nic nestalo.
Zkušenosti s GTA: To jsou jen nějaké takové. Módy do GTA a LSPDFR a ták. Co se týče multiplayeru tak jen oficiální. GTA V
RP je první zkušenost. Ale obecně RP ano, zkušenosti z DayZ, Arma II. Co se týče GTA V administrace tak žádná.
Popis mé RP postavy: Privet.

- TheBillOfficial
- Amatér
[Přijat] Admin
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
• Stránka 1 z 1
Zpět na Nábory Adminů a WL testerů