• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Orlando/Jailbreak
Nick na serveru: Orlando (OrIoN7531)
SID: STEAM_0:0:9517273
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 20+
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=11681
Bany, které jsem dostal:
Dostal som asi 2 baby.
- jeden Ban som dostal za FK kedy má nahlásil Dark knight mal vd bola vzbura cupel bad zbraňou pri celach tak som mu povedal nech ide preč ináč si ho zapojim nešiel zapojil som ho neposluchal zabil som ho.
- druhý Ban som dostal od furtiva kde mi furtiv povedal že hráča nemám zabíjať reálne som ho zabiť nechcel avšak som to nechtiac ťukol a zabil po pozretí Dema to vyzerá ako nárokom avšak Ban som bral ako oprávnený aj keď som FK nedal keďže má upozornil
Něco o mně: Volám sa Patrik. Som pracujúci človek, ktorý si rád zahraje Jailbreak. Jail hrám už niekoľko rokov ešte za čias kedy maxidog nebol šerif. Ak by ste chceli niečo viac tak PM. Prípadne staršia žiadosť.
Proč právě já: Myslim si že pravidlá ovládam dostatočne. Som práve ten človek ktorý keď si není istý tak situáciu vyrieši kompromisom a následne sa informuje vyššie narozdiel od iných
. Keďže 2/3 adminov z CS:GO (1.6) hraje GTA 5 tak sa často stáva že tam nikto není.
Zkušenosti s CS:GO: V CS:GO som priemerné znalý čo sa týka príkazov a nastavení. V hre ako takej som dosiahol Globala.
Admin na GO JB som bol za nY som sa nechal zrušiť.
Potom som bol admin myslím na All ale dôvod nepatam možno aktivita.
SID: STEAM_0:0:9517273
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 20+
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=11681
Bany, které jsem dostal:
Dostal som asi 2 baby.
- jeden Ban som dostal za FK kedy má nahlásil Dark knight mal vd bola vzbura cupel bad zbraňou pri celach tak som mu povedal nech ide preč ináč si ho zapojim nešiel zapojil som ho neposluchal zabil som ho.
- druhý Ban som dostal od furtiva kde mi furtiv povedal že hráča nemám zabíjať reálne som ho zabiť nechcel avšak som to nechtiac ťukol a zabil po pozretí Dema to vyzerá ako nárokom avšak Ban som bral ako oprávnený aj keď som FK nedal keďže má upozornil
Něco o mně: Volám sa Patrik. Som pracujúci človek, ktorý si rád zahraje Jailbreak. Jail hrám už niekoľko rokov ešte za čias kedy maxidog nebol šerif. Ak by ste chceli niečo viac tak PM. Prípadne staršia žiadosť.
Proč právě já: Myslim si že pravidlá ovládam dostatočne. Som práve ten človek ktorý keď si není istý tak situáciu vyrieši kompromisom a následne sa informuje vyššie narozdiel od iných

Zkušenosti s CS:GO: V CS:GO som priemerné znalý čo sa týka príkazov a nastavení. V hre ako takej som dosiahol Globala.
Admin na GO JB som bol za nY som sa nechal zrušiť.
Potom som bol admin myslím na All ale dôvod nepatam možno aktivita.
-
OrIoN7531 - Drbna
[Zamítnuto] Orlando/Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Orlando/Jailbreak
Adminy prosím o reference.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198095042464/
-
Onlyy - Mistr
Re: [Reference] Orlando/Jailbreak
Na Steam účtu máš VAC ban. Na účet s VAC banem není možné nahodit práva. A to ani v případě, že je to VAC z jiné hry. Takže pokud by ses dostal k testům a zvládl bys je, musel bys založit nový Steam účet.
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
Je to jak píše Trsman, já jsem to přehlédl. Nicméně od tebe nepřišla žádná reakce, beru to tedy za uzavřené.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
-
Onlyy - Mistr
Onlyy píše:Je to jak píše Trsman, já jsem to přehlédl. Nicméně od tebe nepřišla žádná reakce, beru to tedy za uzavřené.
Zamítnuto.
------------------------------------------------------------------------
Chci se dopředu omluvit, že tu píšu do cizí žádosti, každopádně..
..v té tvé poslední větě by se slovíčko "tebe" mělo změnit na "mě". Orion nebyl nikde vyzván na to, aby "nějak zareagoval", jen byl upozorněn, že si bude muset zřejmě změnit účet. Ve skutečnosti všichni čekali, určitě i Trsák, až si projedeš ty své příchozí zprávy od adminů na webu a napíšeš sem výsledek těch referencí, Only

Czech guy singing soviet songs
Ten nejobávanější zpěvák na celém jailbreaku...
Ten nejobávanější zpěvák na celém jailbreaku...
-
ladvorak - Amatér
Re: [Zamítnuto] Orlando/Jailbreak
Jak já mám vědět, jestli má žadatel v plánu založit si nový steam nebo se na to vykašle. V jeho zájmu by se měl ozvat on, abych věděl, jestli má smysl vůbec nějaké reference řešit. Nikdo mi nic nepsal, verdik zůstává.
-
Onlyy - Mistr
• Stránka 1 z 1