I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené] Ban neprávem / JB6 / KhalDenny

Příspěvekod MoreTaty » 26 dub 2019, 16:28

Steam profil admina: http://steamcommunity.com/id/Dennyho/

Popis situace: Normálně si hraju za CT jako vždy když jsem u CT připojím se na jiný server a tam mi jeden random týpek napsal, že jsem na forku za "hacky" šel jsem se tedy podívat a bylo tomu tak průběžně se tedy koukám zda nějaký admin zareagoval na tento nesmyslný report a taky že ano.

Důkaz o jeho pochybení: Toto bude asi trošku těžké dokázat, ale jelikož vím, že nemám hacky, tak mi nic jiného nezbývá
Demo v reportu sice je, ale vše to jsou jen náhody.
Nikde jsem tam neviděl AimBot jen jednou jsem se "ustřelil" a následně nahlásil VD .. komu se to nikdy nestalo že ?..
Nic méně jsem tam také střelil do vězně přes zed v cele když byl AFK o tom jsem nevěděl snažil jsem se "děrovat" VIP které rebelovalo nevěděl jsem že tam není a náhodou jsem trefil toho AFK týpka ..
CSGO hraji už celkem dlouho nikdy jsem nic takového neřešil protože osobně si myslím že jsem v této hře strašně špatný proto nechápu tento report :D ale taky vím co si na JailBreaku mohu dovolit..

Celou dobu jsem používal tento bind :
alias "+spin" "m_yaw 0.09"
alias "-spin" "m_yaw 0.022"
bind mouse5 "+spin"
Tím se mi když toto tlačítko ( mouse5 ) zmáčknu zvětší rychlost myšky
A hrál jsem si s tím takže jsem nevěděl o něčem že bych do někoho sřílel přes zed
A myslím si, že když se někdo ZKUŠENĚJŠÍ podívá na to demo tak semnou bude souhlasit, že jsem jak se říká "čistý"
Koukal jsem na místa kde bych mohl někoho očekávat i když tam nikdo nebyl a v průběhu hry by ten AimBot snad byl vidět ne ?
Omlouvám se nejspíš je to trošku zmatené, ale vážně jsem se "rozdurdil" :D koupil jsem si VIP a dostanu ban, tak určitě bych hackoval když mám VIP Při nejhorším bych byl schopen dojít na TS a popovídat si o tom dle mého by to bylo lepší než tu psát.
Tady je ještě demo co bylo v reportu na mě - http://leteckaposta.cz/253204001
Snad to nějak vyřešíme protože bych zase velmi rád hrál na vašem herním portálů a VIP za unban měnit nechci když jsem hacky neměl
MoreTaty
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyriešené] Ban neprávem / JB6 / KhalDenny

od Rumcajz » 26 dub 2019, 16:28

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Ban neprávem / JB6 / KhalDenny

Příspěvekod MoreTaty » 26 dub 2019, 16:31

Ještě tady důkaz o banu hacky-t204963.html
MoreTaty
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod KhalDenny » 26 dub 2019, 16:36 VIP

No takže
1. Ma zaujalo to že keď si mal nôž v ruke ti to ani tak moc nesekalo ako si zobral AK naraz ti to začalo trhať.
2. Keď simon dával Climb ti to hneď namierilo na hlavú a snažil si sa unlocknuť to ale ti to nešlo [potom ti tu dopíšem časy]
3. Bhop Script podľa mňa máš ale nech to pozrú CHunteri pošlem im tam demo a keď sa mi vyjadria ti dám vedieť.
4. Ak som pochybil tak prepáč ale podľa mňa na deme sú 100% cheaty.

e. Schmett: Dočasný unban udelený.
KhalDenny
Spamer
Spamer

Příspěvekod KhalDenny » 26 dub 2019, 16:51 VIP

Máš Unban dokým to neprešetria Cheater Hunteri :)
KhalDenny
Spamer
Spamer

Příspěvekod ericek111 » 02 kvě 2019, 14:18

Demo po konzultácií s ďalším CHH uznané ako nedostatočné na ban. Na druhej strane, menej skákania a robenia blbostí so "spinbotom" a viac stráženia Simona by hre rozhodne neuškodilo. :)

Unban ostáva. Ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti.

Vyriešené.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Re: [Vyriešené] Ban neprávem / JB6 / KhalDenny

Příspěvekod LeagueOfDraven » 02 kvě 2019, 18:07

Takže ja dostanem za spinbot permu a on unban? :?
Never VAC and you know ;)
LeagueOfDraven
Amatér
Amatér

Zpět na Stížnosti na Adminy