• Stránka 1 z 1
GM/RED vol.2
Nazdar tak otváram tento Topic iba pre to lebo v predošlej stiažnosti sa podľa mňa nevyjadril každy. red-hlgm-t199913.html (prečítajte si to Brumik ma pravdu)
Tak a teraz moje vyjadrenie (dosť podobne ako Brumikove)
Ahoj väčšina ľudí ma pozná pod nickom Picham si piko za ucho. Hrám gatheri pomerne často (skoro každý deň) a musím povedať že Redová snaha ukázať že si tie ikonky a práva zaslúži je nulová , ani si nepamätam kedy naposledy skladal gather nie to ho hral (so mnou neviem čo sa robí keď tu nie som) , no ale o Redovi dosť . Tak v Brumik vo svojom poste spomínal nemenovaného gather manažéra ted Adama (a.a, Adamkoprdko...) tento týpek si svoju úlohu tak tiež vôbec neplní, pravidelne hráva niekde inde (iné portály ) na gs ho vidím od kedy ma práva úplne minimálne (zasa dodávam že tak tiež tu nie som 24 h vkuse) no to je tak všetko o Adamovej aktivite všetko . O tom aký je na svoj vek drzí ani písať nejdem každý vie taký Jakoob 2.0 ciboa
Tak ešte raz zdôrazním že tento post som tu dal iba pre dalšie vyjadrenia čo mi tu chýbajú,
Prajem vám pekný deň
a keby že náhodou zrušíte Reda nominujem na jeho post (aj keď som iba kus hovna pre vás xaxa) hráča Naiz alebo RewCrew
Tak a teraz moje vyjadrenie (dosť podobne ako Brumikove)

Ahoj väčšina ľudí ma pozná pod nickom Picham si piko za ucho. Hrám gatheri pomerne často (skoro každý deň) a musím povedať že Redová snaha ukázať že si tie ikonky a práva zaslúži je nulová , ani si nepamätam kedy naposledy skladal gather nie to ho hral (so mnou neviem čo sa robí keď tu nie som) , no ale o Redovi dosť . Tak v Brumik vo svojom poste spomínal nemenovaného gather manažéra ted Adama (a.a, Adamkoprdko...) tento týpek si svoju úlohu tak tiež vôbec neplní, pravidelne hráva niekde inde (iné portály ) na gs ho vidím od kedy ma práva úplne minimálne (zasa dodávam že tak tiež tu nie som 24 h vkuse) no to je tak všetko o Adamovej aktivite všetko . O tom aký je na svoj vek drzí ani písať nejdem každý vie taký Jakoob 2.0 ciboa

Tak ešte raz zdôrazním že tento post som tu dal iba pre dalšie vyjadrenia čo mi tu chýbajú,
Prajem vám pekný deň
a keby že náhodou zrušíte Reda nominujem na jeho post (aj keď som iba kus hovna pre vás xaxa) hráča Naiz alebo RewCrew
=-=-=-=-=-=-=-=
P i k o 
=-=-=-=-=-=-=-=

=-=-=-=-=-=-=-=
-
Chrisinko - Amatér
GM/RED vol.2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: GM/RED vol.2
Chcem dodať že to o Rewowi a Naizovi je iba môj osbný názor
=-=-=-=-=-=-=-=
P i k o 
=-=-=-=-=-=-=-=

=-=-=-=-=-=-=-=
-
Chrisinko - Amatér
Byl jsem zaneprázdněn, dneska a zítra se na to vrhnu, a pak tady napíšu verdikt.
-
Whoik - Vedení Gamesites.cz
Ahoj som jeden z gm teamu po mojom návrate nato hodím očko čo sa tam deje s vami.
Viete prečo deti v Afrike nejedia lieky?
Lebo je na nich napísané až po jedle.
Lebo je na nich napísané až po jedle.
-
erwin - Spamerův sluha
Zdravim
I já bych rad napsal svůj názor gathery hrám hodně, a to co psali hráči je pravda, jediny gather manager který se o to stara a hraje gather tak je Naiz a Zyx.
Red vidim jen občas co přijde hrat, naiz je tam neustále a snaží se skládat gathery stejne jako Zyx.
Co se tyče admina kterého jste vzali do svého Gather týmu o Adamovi (a.a) je tez bohužel vsechno pravda, gather přijde zahrát jen když je to slozene už a pak zase odejde na jinny teamspeak hrat
Mám ho na steamu a ze by mi třeba přišla zprava jestli jdu gather tady u vás to se nikdy nestalo...
Chtelo by to nějak pořešit, a teda doufám jak píše tady Vedeni, že se na to vrhne a vyřeší
Gl.
Je to čistě můj názor, chtěl jsem se jen vyjadřit.
I já bych rad napsal svůj názor gathery hrám hodně, a to co psali hráči je pravda, jediny gather manager který se o to stara a hraje gather tak je Naiz a Zyx.
Red vidim jen občas co přijde hrat, naiz je tam neustále a snaží se skládat gathery stejne jako Zyx.
Co se tyče admina kterého jste vzali do svého Gather týmu o Adamovi (a.a) je tez bohužel vsechno pravda, gather přijde zahrát jen když je to slozene už a pak zase odejde na jinny teamspeak hrat

Chtelo by to nějak pořešit, a teda doufám jak píše tady Vedeni, že se na to vrhne a vyřeší

Je to čistě můj názor, chtěl jsem se jen vyjadřit.
-
Hapiik - Pokročilý
O probléme vieme a vedenie portálu rieši túto záležitosť. Prosím nezakladajte ďalšie topici o tom istom.
Taktiež sa už nevyjadrujte, keď je to stále o tom istom.
Ďakujem.
Ďakujem.
-
asdfJB - Spamerův sluha
Red momentálně zůstává v roli Hlavního gather managera.
-
Whoik - Vedení Gamesites.cz
Post Hl.GM by jste měli zrušit se vším všudy, k čemu to je? K nahození? K zrušení? Blbosti, když už má někdo zastávat tuto pozici, tak by to měl být někdo kdo má autoritu a respekt u ostatních, nic nemam proti Redovi, ale přiznejme barvu, Red si moc respekt udělat neumí. Nechte GM jen ty, kteří se tomu chtějí věnovat a né ty, kterým jde jen o identitu a tam napsaný "Gather Manager"
adekvátní
-
iSeiso - Sponzor
asdfJB píše:O probléme vieme a vedenie portálu rieši túto záležitosť. Prosím nezakladajte ďalšie topici o tom istom.
Ďakujem.
Ne, neřeší

-
Naiz - Profesionál
Naprosto souhlasím se vším, co se tady řeší. Reda jsem na ts snad pořádně ani neviděl, jediné, které tam na TS v gather sekci vidím, je Naiz, Nikyna a The, to raději nahoďte někomu z nich, který by si tohle zasloužil a aktivně by to řešil...
Myslím si, že tohle se evidentně aktuálně neřeší.
asdfJB píše:O probléme vieme a vedenie portálu rieši túto záležitosť. Prosím nezakladajte ďalšie topici o tom istom.
Ďakujem.
-
UnyversaL - Profesionál
UnyversaL píše:Naprosto souhlasím se vším, co se tady řeší. Reda jsem na ts snad pořádně ani neviděl, jediné, které tam na TS v gather sekci vidím, je Naiz, Nikyna a The, to raději nahoďte někomu z nich, který by si tohle zasloužil a aktivně by to řešil...asdfJB píše:O probléme vieme a vedenie portálu rieši túto záležitosť. Prosím nezakladajte ďalšie topici o tom istom.
Ďakujem.
To nemôžem byť v invis roomke alebo čo omg ?

[CS Admin od 11.11. 2016]
*UHT*PesLes : red zapina scripty
"Piosek": Red je pán
.:$uicideboy$:. KoryCZE : Red zapl adminské AB
*DEAD* (VIP) Welyof : Red to KB.
*DEAD* Pele10 : Red boch
*UHT*PesLes : red zapina scripty
"Piosek": Red je pán
.:$uicideboy$:. KoryCZE : Red zapl adminské AB

*DEAD* (VIP) Welyof : Red to KB.

*DEAD* Pele10 : Red boch
-
Red181 - Mistr
Red181 píše:To nemôžem byť v invis roomke alebo čo omg ?:O
Princip ale zůstává stejný... Na sekci Gatherů vyloženě s*reš a určitě by bylo lepší, kdyby si tohle místo vzal někdo jiný.
-
UnyversaL - Profesionál
O tom jestli red zůstane HL.GM nikdo z vás nerozhoduje, whoo určitě měl důvody k tomu proč je red nadále hl.gm i přes vaše stížnosti na něj, ovšem to, že to nadále pokračuje o nečem nasvedčuje že dělá něco špatně, ale to je záležitost někoho jiného aby stím něco udělal, proto pokud máte s něcím problém nebo chcete něco změnit tak piště přímo whoikovi PM, až bude mít kvůli tomu zaspamované zprávy tak ho to nasere a třeba už něco udělá 
Zde už není co řešit, lock

Zde už není co řešit, lock
-
GrooS - CS 1.6 Admin
A jelikož jste všichni Mappeři, Admini, GM součástí jednoho Gamesites týmu, tak už nechci vidět, jak se tu dohadujete navzájem ve veřejném fóru. Pokud máte nějaký problém mezi sebou, řešte to přímo s vyššími, kontakty máte. Pak třeba nebudeme všichni vypadat jako hlupáci.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1